La fel ca sparanghelul, varza de Bruxelles este un element cheie al Healer Medium Original 3:6:9 Cleanse . Conține sulf, care are capacitatea de a slăbi celulele întărite ale toxinelor moștenite din ficat, de a adera la ele și de a le elimina în siguranță din organism. Chiar dacă nu este încă unul dintre alimentele tale preferate, cu timpul vei descoperi că îți plac din ce în ce mai mult varza de Bruxelles aburită și vei începe să le consumi pentru mai mult decât pentru proprietățile sale extraordinare de vindecare.

Această rețetă face parte din curățarea 3:6:9 a Mediului de Vindecare și este inclusă în rețetele cărții „Curățarea pentru sănătate” . Alte rețete din aceste curățări pot fi găsite pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Ingrediente:

  • 1 kg. Varză de Bruxelles.

Mod de preparare:

Spălați varza de Bruxelles în apă rece. Îndepărtați orice frunze maro și cu un cuțit ascuțit îndepărtați doar partea superioară a bazei. Tăiați-o în jumătate.

Adăugați 4-5 inci de apă într-o cratiță medie, aduceți la fierbere și adăugați un coș de aburi. Puneți varza de Bruxelles în coș, acoperiți și gătiți la abur timp de 6-8 minute sau mai mult, în funcție de mărime, până se înmoaie.

Scoateți și serviți.

Porție pentru 1-2 persoane.

SFAT:

  • Ca și în cazul sparanghelului, dacă nu aveți la dispoziție varză de Bruxelles proaspătă, căutați-i în secțiunea de alimente congelate și aprovizionați pentru a avea destule la îndemână. Nu vă faceți griji dacă puteți găsi doar varză de Bruxelles cultivată industrial – beneficiile lor pentru ficat depășesc cu mult dezavantajele agriculturii industriale. Il poti pregati si manca imediat sau il poti face din timp si sa il savurezi mai tarziu – rece sau reincalzit (fara unt sau ulei).

Publicații similare

[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
Popularitatea suplimentelor cu ulei de pește este de neoprit în acest moment. Totuși, este important ca oamenii să înțeleagă ce pun în corpu
Mai multe
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
Corpul nostru poate conține diferiți acizi. Există acid clorhidric bun de care avem nevoie, care este o sumă de acizi din stomac. Când nu av
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.