Acest bulion încălzește aurul lichid. Îl poți face cu ușurință în avans și îl poți îngheța (poate într-o tavă pentru cuburi de gheață) pentru a avea la îndemână și a adăuga abundența de arome și altor rețete.
Această rețetă face parte din curățarea 3:6:9 a Mediului de Vindecare și este inclusă în rețetele cărții „Curățarea pentru sănătate” . Alte rețete din aceste curățări pot fi găsite pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .
Ingrediente:
- 1 legătură de tulpini de țelină, tăiate în bucăți mici;
- 6 morcovi, tăiați cubulețe;
- 1 dovleac (de exemplu, soiul „Vioara”), taiat cubulete;
- 2 cepe, tăiate cubulețe;
- 2-3 cm bucată de rădăcină de ghimbir, decojită și tocată mărunt;
- 2-3 cm bucată de rădăcină de turmeric, decojită și tocată mărunt;
- 1 lingura rădăcină de brusture, decojită și tocată mărunt;
- 1 lingura coriandru proaspăt cules lejer;
- 6 catei de usturoi, curatati de coaja;
- ora 12. apă.
Mod de preparare:
Pune toate ingredientele într-o cratiță mare.
Acoperiți oala și aduceți apa la fiert la foc mare, apoi reduceți focul și fierbeți timp de 1 până la 4 ore. Strecurați și bucurați-vă.
Porție pentru 2-4 persoane.
SFATURI:
- Alternativ, puteți face piure bulionul cu legumele pentru a face o supă cremă.
- Aceasta reteta poate fi folosita si ca supa de legume, lasand legumele tocate intregi in bulion.