Îți place tiramisu? Încercați această rețetă sofisticată care este bogată, plină de aromă și foarte gustoasă, dar care nu conține ouă, lactate, cafea sau ciocolată! Vă veți bucura de experiența favorită de tiramisu fără să vă faceți griji cu privire la ingredientele care vă vor dăuna organismului. Servește acest tort minunat ca desert la următoarea adunare de familie sau prieteni sau ocazie specială.

Ingrediente:

Mlaştină:

Crema de mascarpone:

  • 2 ½ căni de caju , înmuiate timp de 1 oră în apă fierbinte;
  • 1 cană de cremă de cocos;
  • ½ cană de sirop de arțar ;
  • 1 lingura pudră de vanilie sau extract de vanilie fără alcool;
  • 3 linguri suc de lamaie proaspat stors.

Topping:

Topping:

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 180°C. Tapetați două tăvi mici (aproximativ 20 cm) cu hârtie de copt.

Amestecați făina de ovăz , făina de migdale , zahărul de cocos , praful de copt , bicarbonatul de sodiu și vanilia într-un castron mediu. Se amestecă bine și se lasă deoparte.

Într-un ulcior sau castron, amestecați laptele de migdale și sosul de mere . Se amestecă bine, apoi se adaugă la ingredientele uscate și se amestecă până la omogenizare.

Se toarnă în tigăile pregătite și se coace la cuptor pentru 20 până la 30 de minute. De asemenea, puteți coace într-o singură tigaie, dar timpul de gătire va crește la 40 până la 50 de minute. Lăsați marshmallows să se răcească timp de 5 minute cât sunt încă în tigaie, apoi scoateți și răciți complet. Când se răcește, tăiați ambele bezele în bucăți alungite de aproximativ 10 cm lungime și 2 cm lățime.

În timp ce marshmallow-urile se răcesc, combinați toate ingredientele pentru cremă într-un blender de mare viteză și amestecați până când sunt foarte omogene. Gustați și îndulciți dacă este necesar.

Turnați apă fierbinte peste chaga pentru a face topping-ul pentru tort.

Aranjați un strat de bucăți de pandișpan pe fundul unei forme de tort sau al unui vas similar. Stropiți sau ungeți ușor cu ceaiul chaga deasupra. Întindeți aproximativ jumătate din cremă uniform peste bucățile de burete. Repetați cu un alt strat de bucăți de marshmallow, ceai chaga și smântână. Acoperiți tava și lăsați-o la frigider pentru cel puțin 4-5 ore, de preferat peste noapte.

Se presara usor faina de roscove si pudra de chaga inainte de servire. Bucura-te de masa ta!

Porție pentru 6 persoane.

Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Publicații similare

[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.