TORTILE DE CARTOF CU CIUPERCI

Картофени тортили с гъби

Iubitorii de ciuperci vor aprecia această rețetă, care permite ingredientului principal să strălucească. Ciupercile, ceapa, condimentele și ierburile sotate sunt închise într-o tortilla de cartofi. Bucurați-vă de această rețetă cu un cuțit și o furculiță sau prindeți-o în mână și mâncați-o ca pe un burrito.

Această rețetă este inclusă în cartea „Brain Saver Protocols, Cleanses & Recipes” (netradusă încă în bulgară), care este un însoțitor al celei mai recente cărți a lui Anthony William „Brain Saver” (de asemenea, netradusă încă în bulgară). Aceste două cărți esențiale despre cel mai complex organ al nostru, creierul, analizează motivele pentru care oamenii din întreaga lume se confruntă cu probleme de sănătate mintală și simptome și afecțiuni legate de creier. „Brain Saver” dezvăluie cauzele a peste 100 de simptome, boli și tulburări legate de creier și sistemul nervos; „Protocoale de economisire a creierului, curățări și rețete” dezvăluie adevărul despre cum să vindeci și mai în detaliu (inclusiv curățări, rețete, protocoale de suplimente nutritive și multe altele). Și deși încă așteptăm să apară aceste două cărți pe piața bulgară, noi cei de la PRIRODNIK traducem pentru voi materiale din ele și le publicăm pe blogul nostru .

Ingrediente:

Tortile:

  • 4 căni de cartofi, tăiați grosier;
  • 1 lingura praf de usturoi;
  • 1 lingura praf de ceapa;
  • 2 lingurite sirop de arțar pur .

Umplutura:

  • ½ cană ceapă feliată subțire (albă sau roșie);
  • 4 căni de ciuperci feliate subțire*;
  • ½ linguriță. boia dulce ;
  • ½ linguriță. praf de usturoi;
  • ¼ linguriță. ardei rosu iute ;
  • 1 lingura cimbru proaspăt sau ½ linguriță. uscat _
  • 1 lingura rozmarin proaspăt tocat sau ½ linguriță. uscat;
  • 1 lingura patrunjel proaspat tocat marunt;
  • 1 lingura. suc de lamaie proaspat stors.

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200°C.

Pentru a face tortilla de cartofi, adăugați câțiva centimetri de apă pe fundul unei cratițe medii, puneți un coș pentru aburi, adăugați cartofii și acoperiți. Se fierb cartofii la abur timp de 20-25 de minute până când se înmoaie. Scoate-le și pune-le într-un robot de bucătărie împreună cu pudra de usturoi, praf de ceapă și siropul de arțar . Amestecă-le până la un amestec omogen.

Puneti amestecul de cartofi in 2 bile pe o foaie de hartie de copt asezata intr-o tava de copt. Aplatizați fiecare bila cu o spatulă umedă pentru a face 2 tortilla. Coaceți timp de 15 până la 20 de minute până se rumenesc ușor. Scoateți-le și apăsați-le cu o spatulă. Răciți complet, apoi întoarceți tortillale, cu partea coaptă în jos, pe o suprafață de lucru curată sau pe o masă de tăiat și decojește cu grijă hârtia de pergament.

Pentru a pregăti umplutura, puneți o tigaie ceramică antiaderentă la foc mediu-mare. Adăugați ceapa și gătiți timp de 3 până la 5 minute până se înmoaie. Reduceti temperatura si adaugati ciupercile, ardeiul rosu dulce , pudra de usturoi, ardeiul rosu iute , cimbru si rozmarin. Gatiti 10-15 minute, amestecand din cand in cand, pana cand ciupercile sunt moi si rumenite. Adauga patrunjelul si zeama de lamaie.

Întindeți umplutura de ciuperci între tortilla și împăturiți-le ușor. Serviți imediat.

*Pentru ciuperci: se spala si se clateste bine cu apa calda pana la fierbinte inainte de a le feli. Nu folosiți ciuperci lipicioase sau putrezite. Acesta este un semn de oxidare și îmbătrânire.

Porție pentru 2 persoane.

Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Agenția pentru Alimente și Medicamente a lui R. Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, declarație sau declarație făcută sau accesibilă de pe acest blog sau orice material conexe. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel legate sau asociate cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizate legal să utilizeze o denumire comercială, comerț înregistrat marcă comercială, logo, sigiliu legal sau oficial sau simbol protejat prin drepturi de autor care poate apărea în materialul referit.

Articole similare

Tort turtă dulce

Această prăjitură de turtă dulce este soluția perfectă de alimentație sănătoasă, deoarece nu conține gluten, fără lactate, fără ouă și fără grăsimi! Plin de condimente...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Plăcintă cu mere fără grăsimi

Nu există nimic mai bun decât plăcinta cu mere! Cu excepția cazului în care este plăcintă cu mere fără grăsimi, fără gluten și fără lactate,...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Varză de Bruxelles prăjită cu sirop de arțar

Varza de Bruxelles din această rețetă sunt incredibil de atrăgătoare. Este dulce, picant, picant și bogat în arome. Dacă picantul nu este treaba ta, nu-ți...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Apa de afine

Această apă de merișoare este echilibrul simplu și perfect între acrișor și dulce. Este ușor de făcut, frumos de privit și o modalitate delicioasă de...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult