Această apă de merișoare este echilibrul simplu și perfect între acrișor și dulce. Este ușor de făcut, frumos de privit și o modalitate delicioasă de a aduce proprietățile uimitoare ale merișorului în viața de zi cu zi.
Antocianul din afine este multifuncțional, deoarece face mai mult de o treabă pentru ficat. Nu numai că previne oxidarea în celule; ajută la prevenirea morții celulare în general în supraîncărcare toxică. De asemenea, îndepărtează și eliberează diverși făcători de probleme, inclusiv cei moșteniți din trecutul îndepărtat prin linia familiei. Acidul crud din fructe din merișor care provoacă crăpătura în gură expune membranele celulare ale agenților patogeni, în special ale bacteriilor. Vitamina C din afine are o asemănare cu vitamina C rară din roșii prin faptul că mărește puterea sistemului imunitar al ficatului.
Ingrediente:
4 ore apă;
1 lingura merisoare proaspete sau congelate*;
3 linguri. suc de lămâie;
2 linguri. miere crudă.
Mod de preparare:
Amestecați apa și merisoarele până se combină bine. Se strecoară lichidul rezultat printr-o sită sau o pungă de lapte de nuci într-un bol mediu. Adăugați sucul de lămâie și mierea crudă în apa de afine și amestecați până când mierea crudă este complet dizolvată. Serviți și bucurați-vă!
Sfaturi:
*Puteți folosi afine congelate în loc de afine proaspete. Doar dezghețați-le înainte de timp și folosiți 1/2 linguriță. in loc de 1.
Porție pentru 2 persoane.
Materialul de la Anthony William - Medical Medium® a fost folosit pentru a crea acest articol
Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Agenția pentru Alimente și Medicamente a lui R. Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, revendicare sau reprezentare făcută sau accesibilă de pe acest blog sau orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de pe Internet care ar putea fi de interes și nu sunt menite să afirme sau să implice că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel legate sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, comerț înregistrat marcă comercială, logo, sigiliu legal sau oficial sau simbol protejat prin drepturi de autor care poate apărea în materialul referit.
Varza de Bruxelles din această rețetă sunt incredibil de atrăgătoare. Este dulce, picant, picant și bogat în arome. Dacă picantul nu este treaba ta, nu-ți...
Această rețetă cremoasă și decadentă de cartofi dulci este pe cât de reconfortantă, pe atât de delicioasă. Cartofii dulci copți se amestecă cu cremă de...
Această salată luminoasă și delicioasă îmbină aromele sărbătorilor. Combinând dovleceii prăjiți și varza de Bruxelles pe un pat de legume proaspete cu frunze verzi și...