Aceste rulouri de primăvară delicioase și delicioase sunt umplute cu legume tocate și rase, usturoi și ghimbir. Ingredientele nu contin grasimi, iar cu ajutorul unei friteuze cu aer le puteti gati fara ulei. Alimentele prăjite, cum ar fi rulourile tradiționale de primăvară, sunt dure pentru ficat și problematice pentru oricine caută să vindece o boală cronică sau un simptom. Această rețetă vă permite să vă bucurați de o experiență similară fără dezavantajele mâncării prăjite.
Ceapa conține sulf (inclusiv alicina fitochimică, alte organosulfuri și compuși ai sulfului nedescoperiți încă de cercetarea științifică), ceea ce face parte din ceea ce o face un antibiotic natural (mai ales atunci când este consumată crudă). Sulful din ceapă o face excelentă pentru ameliorarea durerilor articulare, a degenerarii, a disconfortului și a repara tendoanele și țesutul conjunctiv.
Varza roșie conține pigmenți care luptă împotriva bolilor. Sulful din varză transportă substanțele fitochimice din acești pigmenți la ficat cu mare ușurință, făcând din varza roșie unul dintre cele mai întineritoare alimente pentru ficat.
Ingrediente:
- 1 lingura ceapa verde tocata;
- 3 căței de usturoi, zdrobiți;
- 1 lingura. ghimbir tocat fin;
- 1 lingura fulgi de chili (optional);
- 2 lingurite ciuperci feliate (opțional);
- 1 lingura broccoli tocat fin (optional);
- 1 lingura morcovi rasi;
- 1 lingura varză roșie sau albă tocată mărunt;
- 1 lingura sare de mare sau 2 linguri. aminoacizi de nucă de cocos, mai mult după gust;
- 1 lingura. suc de lămâie;
- 14-16 coji de orez.
Mod de preparare:
Puneți o tigaie mare din ceramică antiaderentă la foc mediu-mare. Adăugați ceapa, usturoiul și ghimbirul. Gatiti, amestecand des, timp de 3-5 minute sau pana ce ceapa este moale. Adăugați puțină apă pentru a nu se lipi.
Dacă folosiți ciuperci, adăugați-le în tigaie și gătiți timp de 4-5 minute până când se înmoaie. Adăugați legumele rămase, sare de mare sau aminoacizi de nucă de cocos și sucul de lămâie în tigaie și gătiți până când legumele sunt fragede, amestecând des, aproximativ 3-5 minute. Se ia de pe foc si se da deoparte.
Înmuiați hârtia de orez (una câte una) în apă până devine flexibilă, apoi puneți-o pe o masă de tăiat sau blat curat. Adăugați aproximativ 2 linguri. a umpluturii chiar sub centrul cochiliei. Îndoiți părțile laterale, apoi rulați strâns. Repetați până când ați folosit toată umplutura.
Puneți rulourile de primăvară în friteuza cu aer. Asigurați-vă că există spațiu între rulouri, astfel încât acestea să nu se lipească între ele. Gatiti 8-13 minute la 200°C pana se rumenesc si devine crocant.
Servește imediat pentru a păstra crocantul.
Porție pentru 4 persoane.