Aceste rulouri de primăvară delicioase și delicioase sunt umplute cu legume tocate și rase, usturoi și ghimbir. Ingredientele nu contin grasimi, iar cu ajutorul unei friteuze cu aer le puteti gati fara ulei. Alimentele prăjite, cum ar fi rulourile tradiționale de primăvară, sunt dure pentru ficat și problematice pentru oricine caută să vindece o boală cronică sau un simptom. Această rețetă vă permite să vă bucurați de o experiență similară fără dezavantajele mâncării prăjite.

Ceapa conține sulf (inclusiv alicina fitochimică, alte organosulfuri și compuși ai sulfului nedescoperiți încă de cercetarea științifică), ceea ce face parte din ceea ce o face un antibiotic natural (mai ales atunci când este consumată crudă). Sulful din ceapă o face excelentă pentru ameliorarea durerilor articulare, a degenerarii, a disconfortului și a repara tendoanele și țesutul conjunctiv.

Varza roșie conține pigmenți care luptă împotriva bolilor. Sulful din varză transportă substanțele fitochimice din acești pigmenți la ficat cu mare ușurință, făcând din varza roșie unul dintre cele mai întineritoare alimente pentru ficat.

Ingrediente:

  • 1 lingura ceapa verde tocata;
  • 3 căței de usturoi, zdrobiți;
  • 1 lingura. ghimbir tocat fin;
  • 1 lingura fulgi de chili (optional);
  • 2 lingurite ciuperci feliate (opțional);
  • 1 lingura broccoli tocat fin (optional);
  • 1 lingura morcovi rasi;
  • 1 lingura varză roșie sau albă tocată mărunt;
  • 1 lingura sare de mare sau 2 linguri. aminoacizi de nucă de cocos, mai mult după gust;
  • 1 lingura. suc de lămâie;
  • 14-16 coji de orez.

Mod de preparare:

Puneți o tigaie mare din ceramică antiaderentă la foc mediu-mare. Adăugați ceapa, usturoiul și ghimbirul. Gatiti, amestecand des, timp de 3-5 minute sau pana ce ceapa este moale. Adăugați puțină apă pentru a nu se lipi.

Dacă folosiți ciuperci, adăugați-le în tigaie și gătiți timp de 4-5 minute până când se înmoaie. Adăugați legumele rămase, sare de mare sau aminoacizi de nucă de cocos și sucul de lămâie în tigaie și gătiți până când legumele sunt fragede, amestecând des, aproximativ 3-5 minute. Se ia de pe foc si se da deoparte.

Înmuiați hârtia de orez (una câte una) în apă până devine flexibilă, apoi puneți-o pe o masă de tăiat sau blat curat. Adăugați aproximativ 2 linguri. a umpluturii chiar sub centrul cochiliei. Îndoiți părțile laterale, apoi rulați strâns. Repetați până când ați folosit toată umplutura.

Puneți rulourile de primăvară în friteuza cu aer. Asigurați-vă că există spațiu între rulouri, astfel încât acestea să nu se lipească între ele. Gatiti 8-13 minute la 200°C pana se rumenesc si devine crocant.

Servește imediat pentru a păstra crocantul.

Porție pentru 4 persoane.

Publicații similare

[Video] Anthony William - Oamenii nu se detoxifică prea repede dacă sunt bolnavi
[Video] Anthony William - Oamenii nu se detoxifică prea repede dacă sunt bolnavi
Adesea, implementarea protocoalelor de detoxifiere are ca rezultat o intensificare temporară a simptomelor, care poate fi interpretată greși
Mai multe
[Video] Suferi de balonare?
[Video] Suferi de balonare?
Aproape fiecare persoană de pe această planetă a avut sau va avea o problemă cu balonarea la un moment dat în viața lor, indiferent dacă bal
Mai multe
[Video] Anthony William arată cum să faci terapie de șoc cu aloe vera
[Video] Anthony William arată cum să faci terapie de șoc cu aloe vera
În acest videoclip, Anthony William arată cum să consumi aloe în cel mai eficient mod pentru a profita la maximum de acest remediu care schi
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.