Bucurați-vă de aceste bețișoare drăguțe de pepene verde! Ele hidratează, vindecă și sunt foarte gustoase. Sucul și coaja de lămâie plus ardeiul iute le conferă o aromă care creează dependență. Le poți pregăti și pentru un picnic în parc sau pentru plajă.

Această rețetă face parte din curățarea 3:6:9 a Mediului de Vindecare și este inclusă în rețetele cărții „Curățarea pentru sănătate” . Alte rețete din aceste curățări pot fi găsite pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Toate plantele de dovleac au proprietăți medicinale uimitoare, inclusiv pepenele verde. Lime este, de asemenea, un ingredient cheie în această rețetă. Descoperiți mai jos câteva dintre beneficiile vindecătoare ale acestor alimente speciale.

Pepene verde: Un aliment puternic de curățare a ficatului datorită capacității pepenelui de a hidrata singur sângele și de a ajuta la ameliorarea unei afecțiuni hepatice suprasolicitate. Combinația dintre conținutul unic de apă vie din pepene verde și nutrienții acestuia permite inimii să lucreze mai puțin; Pepenele verde diluează sângele murdar, toxic și plin de grăsimi, permițând inimii să nu fie copleșită de pomparea sângelui. Acest lucru reduce o parte din responsabilitatea ficatului de a proteja inima, eliberându-l să se concentreze asupra altor funcții chimice importante care sunt necesare în acel moment. Pepenele verde oferă, de asemenea, ficatului hidratarea pe care să o păstreze atunci când ești într-o secetă, trăind un stil de viață deshidratat cronic. Ele elimina cu ușurință toxinele din tractul intestinal și restabilește rezervele de acid clorhidric din stomac. Și deoarece bila nu este necesară pentru a descompune și a digera pepenele, ficatul poate lucra pentru a-și restabili rezervorul de bilă.

Lămâie și lime: Îmbunătățește producția de acid clorhidric, precum și producția de bilă și eficiența acesteia. Conține urme de săruri minerale care descompun agenții patogeni, cum ar fi bacteriile neproductive, mucegaiurile, drojdiile și ciupercile pentru a ajuta la protejarea sistemului imunitar al ficatului. Conținutul bogat de calciu din lămâi și lime se leagă de vitamina C din ele, iar ambele componente intră în ficat, unde trezesc un ficat gras stagnant, lent, ajutând la slăbirea și dispersarea celulelor adipoase. Lămâile și limele curăță sindromul sângelui murdar, îmbunătățesc absorbția glucozei și chiar protejează pancreasul.

Ingrediente:

  • 1 pepene mic, tăiat în bețișoare;
  • Zest de 1 lime;
  • 1 lingura. suc de lămâie;
  • 1/2-1 linguriță. pudra de chili .

Mod de preparare:

Aranjați bețișoarele de pepene verde pe o farfurie sau un platou. Adăugați coaja, sucul de lămâie și pudra de chili . Serviți imediat.

Porție pentru 1-2 persoane.

Publicații similare

[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
Popularitatea suplimentelor cu ulei de pește este de neoprit în acest moment. Totuși, este important ca oamenii să înțeleagă ce pun în corpu
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.