Proaspeti, usori si totusi satiosi, acesti dovlecei sunt pur si simplu minunati. Savurați-le cu orez conopidă crud sau gătit. Indiferent de modul în care ai decide să consumi felul de mâncare, cu siguranță va fi delicios.

Această rețetă face parte din curățarea 3:6:9 a Mediului de Vindecare și este inclusă în rețetele cărții „Curățarea pentru sănătate” . Alte rețete din aceste curățări pot fi găsite pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Dovlecel: În unele privințe, seamănă foarte mult cu castraveții, deoarece sunt și un fruct util pentru hidratarea ficatului, permițându-i să stocheze micro-buzunare de apă pe care ulterior le poate elibera înapoi în circulație în perioadele de deshidratare cronică. . Dovlecelul are un efect ușor de curățare asupra ficatului, permițându-i să elimine în siguranță dăunătorii otrăvitori. De asemenea, acţionează liniştitor asupra pereţilor tractului intestinal, împingând agenţii patogeni precum bacteriile şi ciupercile, permiţând o mai bună absorbţie a nutrienţilor care pot fi trimisi la ficat. Dovlecelul conține substanțe fitochimice care reduc inflamația vezicii biliare.

Usturoiul: Pe măsură ce ficatul luptă cu invazia agenților patogeni, are nevoie de ierburi și alimente care să-l ajute în această luptă. Usturoiul este unul dintre aceste alimente. Proprietățile vindecătoare, înțepătoare și astringente ale usturoiului sunt cel mai rău coșmar al agenților patogeni. Substanțele fitochimice din usturoi se infiltrează prin pereții tractului intestinal în vasele de sânge care duc prin vena portă hepatică în ficat. Sistemul imunitar al ficatului salută acești compuși pentru că știe că sunt ca o armată auxiliară care ajută sistemul imunitar să-și ia aerul și să se reîncarce.

Ingrediente:

PENTRU OREZ DE CONOPIDĂ

  • 1 kg. buchetele de conopidă;
  • 1/4 cană de apă.

PENTRU LEGUME LA ABUR

  • 1 dovlecel verde mediu, tăiat în jumătăți de lună;
  • 1 dovlecel galben mediu, tăiat în jumătăți de lună;
  • 2 căței de usturoi, zdrobiți;
  • 1/4 ceapa verde, tocata;
  • 1 lingura ardei roșu măcinat grosier;
  • 1 lingura sirop de arțar pur sau miere crudă;
  • 1 lingura. suc de lamaie sau de lamaie.

Mod de preparare:

Pentru a face orezul cu conopidă, puneți buchețelele de conopidă într-un robot de bucătărie și faceți piure până când obțineți o textură grosieră, asemănătoare orezului.

Pune o tigaie la foc mediu-mare. Cand este fierbinte se adauga apa si apoi orezul cu conopida. Acoperiți și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2-3 minute. Pus deoparte.

Într-o tigaie mare de ceramică sau un wok cu un strat antiaderent, la foc moderat de mare, puneți dovlecelul, usturoiul, ceapa și ardeiul roșu. Gatiti 5-6 minute pana cand dovleceii incep sa se inmoaie. Adăugați siropul de arțar sau mierea și sucul de lămâie. Gatiti pana cand toate produsele sunt fragede si gata de consumat.

Se serveste cu orez cu conopida.

Publicații similare

[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
Acest elixir este un produs puternic de îngrijire a pielii. Stresul oxidativ poate acumula toxine și poate slăbi baza dermului. Pentru ca pi
Mai multe
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.