Acest smoothie simplu este o modalitate rapidă și ușoară de a obține suficiente verdeață cu frunze fără a fi nevoie să faceți o salată mare. O banană sau mango nu numai că adaugă dulceață acestui smoothie, dar oferă și glucoza necesară care transportă nutrienții din legumele cu frunze verzi până acolo unde sunt necesare în organism.

Bananele conțin oligoelemente importante de susținere a vieții, cum ar fi mangan, seleniu, cupru, bor și molibden, precum și cantități mari de minerale, cum ar fi potasiul, care este unul dintre cei mai esențiali nutrienți pentru funcția neurotransmițătorului.

Mango este excelent pentru ameliorarea stresului și protecția împotriva virușilor și, de asemenea, este bogat în beta-caroten pentru a întări și menține pielea. Mango este chiar un mijloc util de prevenire a tuturor tipurilor de cancer de piele.

Legumele cu frunze verzi, cum ar fi spanacul și salata romană, ajută la afecțiunile intestinale. Ele ajută la crearea unui stomac mai alcalin prin creșterea nivelurilor de acid clorhidric benefic, care, la rândul său, distruge bacteriile neproductive care creează arsuri la stomac grave și alte forme de reflux acid. Ele ajută la reducerea Helicobacter pylori, care este adesea responsabil pentru ulcerul stomacal.

Conținutul bogat de sodiu organic din tulpinile de țelină are capacitatea de a elimina depozitele de calciu din articulații și de a le menține în soluție până când pot fi eliminate în siguranță de către rinichi. Tulpinile de țelină sunt un diuretic natural bine-cunoscut și au capacitatea de a elimina toxinele din organism. Tulpinile de țelină au și proprietăți antiinflamatorii semnificative, făcându-le un aliment de bază pentru cei care suferă de boli autoimune. ( Veți afla mai multe despre proprietățile vindecătoare ale tulpinilor de țelină în articolele despre tulpini de țelină de pe blogul nostru. )

Ingrediente:

  • 3 banane medii, tocate grosier sau 3 cesti de mango taiate cubulete;
  • 1-2 tulpini de telina, tocate marunt;
  • 4 cani de spanac sau salata romana, ambalate compact;
  • 1 cană de apă, pentru o mai bună amestecare a ingredientelor.

Mod de preparare:

Pune toate ingredientele într-un blender și amestecă până se omogenizează. Serviți imediat.

Portie pentru 1.

Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Publicații similare

[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
Acest elixir este un produs puternic de îngrijire a pielii. Stresul oxidativ poate acumula toxine și poate slăbi baza dermului. Pentru ca pi
Mai multe
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.