INGHETATA COPII MELBA

Детска сладоледена мелба

Acest sundae distractiv cu înghețată este răsfățul perfect pentru copii și ei nu vor ști niciodată că este făcut cu ingrediente sănătoase! Această înghețată melba nu conține lactate și este făcută fără zahăr rafinat, conservanți, arome artificiale sau naturale întâlnite în mod obișnuit în înghețată. Puteți face acest tratament de înghețată cu sau fără cremă de cocos și puteți înlocui bețișoarele cu fructe de pădure dacă nu găsiți batoane curate sau pur și simplu nu aveți la îndemână. În ambele cazuri, gustul va fi fantastic.

Bananele calmează căptușeala tractului intestinal și, de asemenea, calmează nervii asociați cu tractul intestinal.

Zmeura este bogata in antioxidanti care elimina radicalii liberi din organe si din sange.

Ingrediente:

Inghetata de banane:

  • 4 banane congelate;
  • 1 lingura pudră de vanilie sau extract de vanilie fără alcool;
  • 2-3 linguri. apa sau lapte de migdale neindulcit.

Sirop de curmale (sau înlocuitor cumpărat din magazin):

  • 1/2 cană curmale fără sâmburi;
  • 1 cană de apă caldă;
  • 1/2 linguriță. pudră de vanilie sau 1 linguriță. extract de vanilie fara alcool.

A servi:

  • 1/4 cana dulceata pura de zmeura fara acid citric, zahar adaugat sau conservanti;
  • 1/3 cana frisca de cocos (optional);
  • 2-3 linguri. betisoare curate (optional)
  • 2 cirese.

Mod de preparare:

Pentru a face inghetata de banane, amestecati bananele congelate si vanilia intr-un robot de bucatarie. Se zdrobesc bananele până la omogenizare, adăugând apă caldă sau lapte de migdale cu o lingură pentru a preveni lipirea. Puneți într-un recipient ermetic la congelator să se stabilească timp de 3-5 ore.

Pentru a face siropul de curmale, combinați curmalele, apa și vanilia într-un blender de mare viteză. Amestecați până la omogenizare, răzuind părțile laterale după cum este necesar.

Pentru a face frișca opțională, dă la rece vasul de mixare la congelator timp de 10 minute. Când vasul s-a răcit, scoateți smântâna groasă din partea de sus a cutiei, lăsând apa de cocos. Folosind un mixer cu stand, bate frisca timp de 2-3 minute pana se formeaza varfuri moi. Adăugați mierea și bateți încă 2 minute.

Pune înghețata în pahare de servire și ornează cu dulceață de zmeură, sirop de curmale (opțional), cremă de cocos (opțional), bețișoare de popsicle (opțional) și cireșe. Serviți imediat.

Porție pentru 2 persoane.

Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Materialul de la Anthony William - Medical Medium® a fost folosit pentru a crea acest articol

Anthony William, creatorul mișcării mondiale pentru suc de țelină și autorul numărul 1 al celor mai bine vândute New York Times - "Healer Medium: Health Cleanse", "Mediu de vindecare: Ajutor pentru ficat", "Mediul de vindecare: cele mai utile alimente" , "Healeral-lea mediu", “ Mediul de vindecare: vindecarea tiroidei gland”, „Suc de țelină” și „Brain Saver” (netradus încă în bulgară), s-a născut cu capacitatea unică de a conversați cu Spiritul Compasiunii, care îi oferă informații de sănătate extrem de precise înainte de vreme.

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Agenția pentru Alimente și Medicamente a lui R. Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, revendicare sau reprezentare făcută sau accesibilă de pe acest blog sau orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de pe Internet care ar putea fi de interes și nu sunt menite să afirme sau să implice că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel legate sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, comerț înregistrat marcă comercială, logo, sigiliu legal sau oficial sau simbol protejat prin drepturi de autor care poate apărea în materialul referit.

Produse din articol

Articole similare

Tort turtă dulce

Această prăjitură de turtă dulce este soluția perfectă de alimentație sănătoasă, deoarece nu conține gluten, fără lactate, fără ouă și fără grăsimi! Plin de condimente...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Plăcintă cu mere fără grăsimi

Nu există nimic mai bun decât plăcinta cu mere! Cu excepția cazului în care este plăcintă cu mere fără grăsimi, fără gluten și fără lactate,...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Varză de Bruxelles prăjită cu sirop de arțar

Varza de Bruxelles din această rețetă sunt incredibil de atrăgătoare. Este dulce, picant, picant și bogat în arome. Dacă picantul nu este treaba ta, nu-ți...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Apa de afine

Această apă de merișoare este echilibrul simplu și perfect între acrișor și dulce. Este ușor de făcut, frumos de privit și o modalitate delicioasă de...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult