Dacă îți plac supele cu bucăți mari de legume într-un bulion parfumat și delicat, această supă este pentru tine. Este ușor, gustos și plin de nutrienți utili. Mănâncă până te-ai săturat și păstrează restul la frigider sau congelator pentru a doua zi.

Această rețetă face parte din curățarea 3:6:9 a Mediului de Vindecare și este inclusă în rețetele cărții „Curățarea pentru sănătate” . Alte rețete din aceste curățări pot fi găsite pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Ingrediente:

 • 1 lingura ceapa, tocata;
 • 2 tulpini de tulpini de țelină, tăiate în cercuri;
 • 1/2 linguriță. morcovi, tăiați cubulețe;
 • 4 catei de usturoi, tocati marunt;
 • 1 lingura ghimbir ras sau macinat;
 • 1 lingura roșii tăiate cubulețe;
 • 1 lingura cimbru uscat ;
 • 1 lingura oregano uscat ;
 • 1 lingura suc de lămâie; sau mai multe după gust;
 • ora 6 p.m. apă sau bulion de Ajutor pentru Ficat (rămâi în curând la rețeta pe blogul nostru.);
 • 1 lingura conopida, tăiată buchețele;
 • 3 ore varză de Bruxelles feliată subțire;
 • 1 lingura. patrunjel proaspat, tocat.

Mod de preparare:

Puneți o oală mare, din ceramică antiaderență, la foc mediu-mare. Adăugați ceapa și gătiți timp de 3 până la 5 minute până se înmoaie, adăugând o lingură de apă dacă este necesar. Adăugați țelina, morcovii, usturoiul și ghimbirul și gătiți încă 2-3 minute.

Adăugați roșiile, cimbrul , oregano , sucul de lămâie și apa sau bulionul pentru ficat. Se amestecă bine și se aduce la fierbere. Reduceți focul și fierbeți timp de 15 minute până când morcovii și țelina sunt aproape gata.

Adăugați conopida și varza de Bruxelles. Gatiti inca 3-5 minute. Împărțiți vasul în boluri, stropiți cu pătrunjel proaspăt și serviți.

Porție pentru 2-3 persoane.

SFATURI:

 • De asemenea, puteți face piure din această supă.
 • Atunci când alegeți între apă sau bulion Liver Aid pentru ingrediente, rețineți că bulionul va da o aromă mai bogată. Nu folosiți bulion de legume gata preparate din magazin. Pentru un plus de confort, faceți din timp un lot de Liver Aid Broth și congelați-l (gândiți-vă la cuburi de gheață pentru o dezghețare ușoară) pentru a le avea la îndemână pentru rețete ca aceasta.

Publicații similare

[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.