Mango dulce, suculent și ierburi proaspete fac aceste rulouri nori excepționale. Sunt simple, dar pline de arome, mai ales când găsești mango și roșii proaspete. Rulați rulourile nori și serviți imediat sau ambalați-le într-o cutie pentru a le mânca în timpul zilei.

Magneziul foarte biodisponibil din mango, combinat cu acizii fenolici fitochimici, calmează sistemul nervos central, ceea ce ajută la prevenirea accidentelor vasculare cerebrale, convulsiilor și infarctului.

Ingrediente:

  • 4 buc. frunze de nori;
  • Stoarce suc de portocale, lamaie sau lime;
  • 1 mango, decojit și tăiat fâșii subțiri;
  • 1 castravete taiat juliana;
  • 2 roșii, tăiate fâșii;
  • 4 crengute de ceapa proaspata;
  • 1 lingura microverzi sau muguri recoltați lejer;
  • 1 lingura frunze proaspete de coriandru culese liber;
  • 1 lingura frunze de mentă proaspătă culese liber;

Mod de preparare:

Așezați o foaie de nori, cu partea strălucitoare în jos, pe o placă de tăiat cu capătul lat spre tine. Stoarceți doar câteva picături de suc de portocale, lămâie sau lime pe o foaie de nori și folosiți degetele pentru a întinde sucul pe toată foaie, astfel încât să fie ușor umezită.

Aranjați 1/4 din feliile de mango, castraveții, roșiile, ceapa primăvară, microverde sau muguri și ierburi la un capăt al foii. Stoarceți încă o picătură sau două de suc de portocale, lămâie sau lime la celălalt capăt al frunzei și apoi rulați-o strâns. Tăiați rulada în jumătate.

Repetați cu ingredientele rămase și serviți.

Porție pentru 1-2 persoane.

Publicații similare

[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.