Salata de cartofi este un clasic incontestabil. Indiferent dacă o mănânci în timpul unei curățări 3:6:9 sau după, este o masă care este întotdeauna satisfăcătoare și reconfortantă. Ierburile proaspete plus castravetele si ridichile din salata de cartofi ii dau savoare si crocante in timp ce ajuta la digerarea cartofilor. Întotdeauna o combinație câștigătoare.

Această rețetă face parte din curățarea 3:6:9 a Mediului de Vindecare și este inclusă în rețetele cărții „Curățarea pentru sănătate” . Alte rețete din aceste curățări pot fi găsite pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Toate ingredientele din această rețetă au proprietăți vindecătoare. Să ne uităm la două dintre ele.

Cartofi: bogați în aminoacizi care inhibă creșterea virusurilor. Cartofii au un conținut ridicat de glucoză, ceea ce îmbunătățește sănătatea ficatului. Această glucoză ajută, de asemenea, la construirea depozitelor de glicogen, însăși resursa care ne protejează de problemele de zahăr din sânge, creșterea în greutate, ficatul gras și sindromul sângelui murdar.

Pătrunjelul: Fitochimicele sale elimină toxinele din ficat. Pigmentul verde intens din patrunjel contine un alcaloid special pentru intinerirea ficatului; țesutul hepatic se îmbunătățește atunci când este expus la acești compuși alcaloizi. Pătrunjelul are un efect de curățare asupra nămolului vezicii biliare.

Ingrediente:

  • 2 kg. cartofi, curatati si taiati cubulete;
  • 1 cățel de usturoi, zdrobit;
  • 1/4 lingurita. patrunjel proaspat, tocat grosier;
  • 2 linguri. ceapa verde, tocata marunt;
  • 1/2 linguriță. muștar măcinat;
  • 2 linguri. suc proaspăt de lămâie.

ACCESORII OPTIONALE

  • 1/2 linguriță. ridichi, feliate subțiri;
  • 1/2 linguriță. castraveți, feliați subțiri;
  • 1/2 linguriță. sparanghel, aburit sau crud, tocat.

Mod de preparare:

Adăugați 4-5 inci de apă într-o oală de mărime medie, aduceți la fierbere și adăugați un coș de aburi. Pune cartofii în coș, acoperă și fierbi la abur timp de 5-10 minute până se înmoaie. Pune-le intr-un bol si adauga usturoiul, patrunjelul, ceapa, mustarul si zeama de lamaie. Amesteca bine. Adăugați ridichi, castraveți și/sau sparanghel după dorință.

Împărțiți în boluri și serviți.

SFAT:

  • Dacă nu vă place pătrunjelul, îl puteți înlocui cu o altă plantă care vă place - busuioc, mărar sau coriandru.

Publicații similare

[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.