Salata de cartofi este un fel de mâncare preferat pentru orice prânz, cină, grătar, picnic sau întâlnire cu familia și prietenii. Această abordare proaspătă și delicioasă a salatei tradiționale de cartofi nu numai că îmbunătățește aroma, ci o transformă și într-o rețetă cu adevărat tămăduitoare de care te poți bucura tot timpul! De asemenea, este foarte ușor de preparat și este grozav atât de mâncat imediat, cât și de păstrat la frigider pentru a o mânca în zilele următoare. Sperăm să vă placă această rețetă!

Cartofii sunt acuzați în mod greșit că contribuie la obezitate, diabet , cancer , creșterea excesivă a candida și multe alte boli, când, de fapt, acești tuberculi miraculoși pot ajuta la combaterea acestor boli. Exact! Cartofii sunt de fapt buni pentru persoanele cu diabet, deoarece ajută la stabilizarea zahărului din sânge. Fiecare parte a cartofului este valoroasă și utilă pentru sănătatea ta: plantele de cartofi extrag unele dintre cele mai mari concentrații de macro și micronutrienți din pământ. Cartofii sunt, de asemenea, bogati in potasiu si bogati in vitamina B6, precum si o sursa fantastica de aminoacizi, in special lizina in forma sa biodisponibila. Lizina este o armă puternică împotriva cancerului, a bolilor hepatice, a inflamației și a virușilor precum Epstein-Barr și herpes zoster , care sunt la originea artritei reumatoide , a durerilor articulare, a bolilor autoimune etc.

Ridichile sunt un mijloc de restabilire a sistemului imunitar. Când este consumat, sulful din ridichi respinge toate tipurile de agenți patogeni și acționează ca un antihelmintic pentru a ucide paraziții intestinali. Organosulfurile din ridichi mențin, de asemenea, arterele și venele curate, creând o barieră de protecție în vasele de sânge, astfel încât placa să nu se lipească de mucoasa lor. Ridichile sunt un aliment uimitor pentru inimă, excelent pentru prevenirea bolilor de inimă și a altor probleme cardiovasculare, în parte prin creșterea colesterolului bun și scăderea colesterolului rău . În același timp, pielea ridichilor respinge aproape toate tipurile de cancer, făcând din aceste mici rădăcinoase un aliment potrivit pentru prevenirea bolii.

Feniculul este o minunată plantă antioxidantă și chimioprotectoare, extrem de utilă pentru infecții virale, bacteriene și fungice, paraziți, ameliorarea durerii, tulburările de somn, prevenirea cancerului și tulburările respiratorii. Feniculul este, de asemenea, folosit în mod regulat ca ajutor digestiv și poate ajuta la reducerea respirației urât mirositoare, refluxului acid, flatulenței, indigestiei și diareei.

Ingrediente:

 • 1 1/2 kg cartofi mici (proaspeți);
 • 1 lingura sare;
 • 8 ridichi, feliate foarte subțiri;
 • 1 lingura Mazăre;
 • 1/4 linguriță. fenicul, tocat mărunt.

ÎMBSĂMÂNT:

 • 1/4 lingurita. tahini cu susan ;
 • 2 linguri. apă;
 • 1/4 lingurita. suc de lămâie;
 • 2 linguri. fenicul;
 • 2 linguri. ceapă;
 • Sare si piper .

Mod de preparare:

Așezați o cratiță de dimensiuni medii pe aragaz cu un coș de aburi și adăugați doi centimetri de apă.

Puneți cartofii în oală, acoperiți și gătiți până se înmoaie, aproximativ 30-40 de minute. Se scurge si se lasa sa se raceasca.

Într-un castron mare, combinați cartofii, ridichile, mazărea și mararul.

Preparați dressingul amestecând tahini , apă, suc de lămâie, mărar, ceapă, sare și piper negru . Se toarnă dressingul peste salată și se amestecă bine.

Porție pentru 4 persoane.

Publicații similare

[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
Popularitatea suplimentelor cu ulei de pește este de neoprit în acest moment. Totuși, este important ca oamenii să înțeleagă ce pun în corpu
Mai multe
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
Corpul nostru poate conține diferiți acizi. Există acid clorhidric bun de care avem nevoie, care este o sumă de acizi din stomac. Când nu av
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.