Este impresionant câte moduri diferite pot fi pregătiți cartofii – aburiți, copți, în salate, pizza, umpluți, piure și multe altele. Cartofii au adesea o reputație proastă din cauza celorlalte ingrediente care îi însoțesc. Atunci când sunt pregătiți fără unt, smântână, brânză sau bucăți de slănină, cartofii sunt o legumă incredibil de vindecătoare care vă poate ajuta la scăderea încărcăturii virale. Această rețetă de barcă cu pizza este un alt mod delicios de a savura cartofi.

Această rețetă face parte din curățarea 3:6:9 a Mediului de Vindecare și este inclusă în rețetele cărții „Curățarea pentru sănătate” . Alte rețete din aceste curățări pot fi găsite pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Cartofi: sunt bogați în aminoacizi care suprimă creșterea virusurilor. Cartofii sunt bogati in glucoza, care ofera nutrienti ficatului si il mentine puternic. De asemenea, ajută la formarea rezervelor de glicogen, însăși resursa care ne protejează de problemele de zahăr din sânge, creșterea în greutate, ficatul gras și sindromul sângelui murdar.

Roșii: Folosiți oligoelemente critice, fitochimice, vitamine și minerale pentru a susține multe funcții hepatice. Licopenul este un nutrient favorit pe care ficatul îl admiră: ficatul îl folosește pentru a se proteja de deteriorarea celulelor, iar licopenul ajută ficatul să detoxifice globulele roșii în siguranță, fără probleme și eficient.

Dovlecel: au un efect ușor de curățare asupra ficatului, permițându-i să expulzeze în siguranță dăunătorii otrăvitori. De asemenea, calmează pereții tractului intestinal, împingând microorganismele patogene, cum ar fi bacteriile și ciupercile, permițând o mai bună absorbție a nutrienților care pot fi trimisi către ficat.

Ingrediente:

 • 4 cartofi mari.

PENTRU SOS

 • 1/2 cană piure de roșii pur (găsiți unul fără aditivi);
 • 1 lingura oregano uscat ;
 • 1/2 linguriță. cimbru uscat ;
 • 1 lingura miere crudă;
 • 1/4 linguriță. apă.

ACCESORII OPTIONALE

 • 1/4 linguriță. Dovlecel, tăiat cubulețe;
 • 1/4 linguriță. ardei roșu, tăiat cubulețe;
 • 1/4 linguriță. roșii cherry, tăiate în jumătate;
 • 1/4 linguriță. ceapa rosie tocata grosier;
 • Busuioc proaspăt, de servit.

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200°C. Tapetați o tavă cu hârtie de copt.

Înțepăți cartofii cu o furculiță și puneți-i pe hârtie de copt. Coaceți-le la cuptor pentru 45 de minute - 1 oră până se înmoaie. Scoate-le si lasa-le sa se raceasca.

În timp ce cartofii se coace, faceți sosul de roșii amestecând împreună piureul de roșii, oregano uscat , cimbru uscat , miere crudă și 1/4 cană de apă. Pus deoparte.

Când cartofii sunt suficient de rece pentru a fi manipulați, tăiați-i în jumătate pe lungime și scobiți mijlocul fiecărei jumătăți pentru a face o barcă. Pune câteva linguri. sos de rosii in fiecare si adauga topping-uri la alegere.

Puneți-le din nou la cuptor și coaceți timp de 15-20 de minute până când toppingurile se rumenesc. Serviți imediat.

Porție pentru 2-3 persoane.

Publicații similare

[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
Popularitatea suplimentelor cu ulei de pește este de neoprit în acest moment. Totuși, este important ca oamenii să înțeleagă ce pun în corpu
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.