DOVLECEI UMPLU PE OREZ DE CONOPIDĂ

Задушени тиквички върху ориз от карфиол

Proaspeti, usori si totusi satiosi, acesti dovlecei sunt pur si simplu minunati. Savurați-le cu orez conopidă crud sau gătit. Indiferent de modul în care ai decide să consumi felul de mâncare, cu siguranță va fi delicios.

Această rețetă face parte din curățarea 3:6:9 a Mediului de Vindecare și este inclusă în rețetele cărții „Curățarea pentru sănătate” . Alte rețete din aceste curățări pot fi găsite pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Dovlecel: În unele privințe, seamănă foarte mult cu castraveții, deoarece sunt și un fruct util pentru hidratarea ficatului, permițându-i să stocheze micro-buzunare de apă pe care ulterior le poate elibera înapoi în circulație în perioadele de deshidratare cronică. . Dovlecelul are un efect ușor de curățare asupra ficatului, permițându-i să elimine în siguranță dăunătorii otrăvitori. De asemenea, acţionează liniştitor asupra pereţilor tractului intestinal, împingând agenţii patogeni precum bacteriile şi ciupercile, permiţând o mai bună absorbţie a nutrienţilor care pot fi trimisi la ficat. Dovlecelul conține substanțe fitochimice care reduc inflamația vezicii biliare.

Usturoiul: Pe măsură ce ficatul luptă cu invazia agenților patogeni, are nevoie de ierburi și alimente care să-l ajute în această luptă. Usturoiul este unul dintre aceste alimente. Proprietățile vindecătoare, înțepătoare și astringente ale usturoiului sunt cel mai rău coșmar al agenților patogeni. Substanțele fitochimice din usturoi se infiltrează prin pereții tractului intestinal în vasele de sânge care duc prin vena portă hepatică în ficat. Sistemul imunitar al ficatului salută acești compuși pentru că știe că sunt ca o armată auxiliară care ajută sistemul imunitar să-și ia aerul și să se reîncarce.

Ingrediente:

PENTRU OREZ DE CONOPIDĂ

  • 1 kg. buchetele de conopidă;
  • 1/4 cană de apă.

PENTRU LEGUME LA ABUR

  • 1 dovlecel verde mediu, tăiat în jumătăți de lună;
  • 1 dovlecel galben mediu, tăiat în jumătăți de lună;
  • 2 căței de usturoi, zdrobiți;
  • 1/4 ceapa verde, tocata;
  • 1 lingura ardei roșu măcinat grosier;
  • 1 lingura sirop de arțar pur sau miere crudă;
  • 1 lingura. suc de lamaie sau de lamaie.

Mod de preparare:

Pentru a face orezul cu conopidă, puneți buchețelele de conopidă într-un robot de bucătărie și faceți piure până când obțineți o textură grosieră, asemănătoare orezului.

Pune o tigaie la foc mediu-mare. Cand este fierbinte se adauga apa si apoi orezul cu conopida. Acoperiți și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2-3 minute. Pus deoparte.

Într-o tigaie mare de ceramică sau un wok cu un strat antiaderent, la foc moderat de mare, puneți dovlecelul, usturoiul, ceapa și ardeiul roșu. Gatiti 5-6 minute pana cand dovleceii incep sa se inmoaie. Adăugați siropul de arțar sau mierea și sucul de lămâie. Gatiti pana cand toate produsele sunt fragede si gata de consumat.

Se serveste cu orez cu conopida.

Materialul de la Anthony William - Medical Medium® a fost folosit pentru a crea acest articol

Anthony William, creatorul mișcării mondiale pentru suc de țelină și autorul numărul 1 al celor mai bine vândute New York Times - "Healer Medium: Health Cleanse", "Mediu de vindecare: Ajutor pentru ficat", "Mediul de vindecare: cele mai utile alimente" , "Healeral-lea mediu", “ Mediul de vindecare: vindecarea tiroidei gland”, „Suc de țelină” și „Brain Saver” (netradus încă în bulgară), s-a născut cu capacitatea unică de a conversați cu Spiritul Compasiunii, care îi oferă informații de sănătate extrem de precise înainte de vreme.

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Agenția pentru Alimente și Medicamente a lui R. Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, revendicare sau reprezentare făcută sau accesibilă de pe acest blog sau orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de pe Internet care ar putea fi de interes și nu sunt menite să afirme sau să implice că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel legate sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, comerț înregistrat marcă comercială, logo, sigiliu legal sau oficial sau simbol protejat prin drepturi de autor care poate apărea în materialul referit.

Articole similare

Tort turtă dulce

Această prăjitură de turtă dulce este soluția perfectă de alimentație sănătoasă, deoarece nu conține gluten, fără lactate, fără ouă și fără grăsimi! Plin de condimente...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Plăcintă cu mere fără grăsimi

Nu există nimic mai bun decât plăcinta cu mere! Cu excepția cazului în care este plăcintă cu mere fără grăsimi, fără gluten și fără lactate,...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Varză de Bruxelles prăjită cu sirop de arțar

Varza de Bruxelles din această rețetă sunt incredibil de atrăgătoare. Este dulce, picant, picant și bogat în arome. Dacă picantul nu este treaba ta, nu-ți...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Apa de afine

Această apă de merișoare este echilibrul simplu și perfect între acrișor și dulce. Este ușor de făcut, frumos de privit și o modalitate delicioasă de...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult