Acest fel de mâncare simplu este atât frumos, cât și delicios. Poate fi o garnitură grozavă, fie că este o ocazie specială, un prânz sau o cină cu familia și prietenii, fie că doriți doar să faceți o masă ușoară, dar delicioasă.

Cartofii sunt un carbohidrat curat extrem de important. Ele furnizează glucoza necesară care alimentează fiecare celulă și organ al corpului, inclusiv creierul. Sunt bogate în lizină , care este antipatogenă.

Această rețetă este inclusă în cartea „Brain Saver Protocols, Cleanses & Recipes” (netradusă încă în bulgară), care este un însoțitor al celei mai recente cărți a lui Anthony William „Brain Saver” (de asemenea, netradusă încă în bulgară). Aceste două cărți esențiale despre cel mai complex organ al nostru, creierul, analizează motivele pentru care oamenii din întreaga lume se confruntă cu probleme de sănătate mintală și simptome și afecțiuni legate de creier. „Brain Saver” dezvăluie cauzele a peste 100 de simptome, boli și tulburări legate de creier și sistemul nervos; „Brain Saver Protocols, Cleanses & Recipes” dezvăluie și mai în detaliu adevărul despre cum să vindeci (inclusiv curățări, rețete, protocoale de suplimente nutriționale și multe altele). Și deși încă așteptăm să apară aceste două cărți pe piața bulgară, noi cei de la PRIRODNIK traducem pentru voi materiale din ele și le publicăm pe blogul nostru .

Ingrediente: 

  • 2 ½ kilograme de cartofi, tocați grosier;
  • 1 lingura. praf de ceapa;
  • 2 linguri. praf de usturoi;
  • ½ linguriță. suc de lamaie proaspat stors
  • 1 lingura cimbru proaspăt sau uscat ;
  • 1 lingura oregano proaspăt sau uscat ;
  • 1 lingura miere crudă;
  • 2 căni de roșii cherry, tăiate la jumătate.

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 180°C.

Turnați câțiva centimetri de apă într-o cratiță medie, puneți un coș pentru aburi, adăugați cartofii și acoperiți cu un capac. Se fierbe la abur timp de 15-18 minute până se înmoaie. Se lasa deoparte la racit aproximativ 10 minute.

Pune cartofii într-un castron mare împreună cu praful de ceapă, pudra de usturoi, sucul de lămâie, cimbru , oregano și mierea crudă. Piureați cartofii până când sunt aproape omogeni (bucățile mai mari sunt bune).

Puneți piureul de cartofi într-o tavă rotundă de copt și apăsați jumătățile de roșii uniform deasupra.

Coaceți 50-55 de minute până devine maro auriu deasupra. Se răcește timp de 10 minute înainte de servire.

Porție pentru 4 persoane.

Sfat:

Acest vas nu este destinat tăierii deoarece nu își va menține forma. Cel mai bun mod de a servi este să-l culegeți cu o lingură mare.

Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Publicații similare

[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe
[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.