Culoarea strălucitoare, gustul și aroma curry-ului fac acest fel de mâncare remarcabil. Ca bonus, este rapid și ușor de făcut! Bucurați-vă de acest fel de mâncare minunat pe cont propriu sau cu o salată cu frunze verzi (rămîneți pe fază pentru rețetă pe blogul nostru în curând).

Această rețetă face parte din curățarea 3:6:9 a Mediului de Vindecare și este inclusă în rețetele cărții „Curățarea pentru sănătate” . Alte rețete din aceste curățări pot fi găsite pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Conopida: Această plantă cruciferă conține micronutrienții bor, despre care se știe că ajută sistemul endocrin – totuși conopida este mai cunoscută pentru așa-numiții goitrogeni pe care îi conține. Conopida face exact opusul pentru ceea ce este cunoscută – ajută glanda tiroidă și restul sistemului endocrin (inclusiv hipotalamusul și glandele suprarenale) să se protejeze de virușii care sunt cu adevărat în spatele unor probleme precum tiroidita.

Mazăre: Conține compuși fitochimici și carbohidrați vindecabili ușor de digerat, precum și o abundență de clorofilă, care este ușor absorbită în mucoasa intestinală, unde aceste componente hrănesc creșterea sănătoasă a celulelor și ajută la repararea membranelor mucoase atunci când mucoasa tractului intestinal este ars. răniți sau deteriorați de excesul de adrenalină, dăunători toxici, alimente dăunătoare și agenți patogeni.

Ingrediente:

 • 1 cap de conopida de marime medie, taiat buchetele;
 • 3/4 linguriță. mazăre verde, proaspătă sau congelată;
 • 1/2 linguriță. ceapa verde, tocata;
 • 2 căței de usturoi, zdrobiți;
 • 1 lingura ghimbir proaspăt ras;
 • 3 lingurite pudra de curry;
 • 1/2 linguriță. turmeric măcinat ;
 • 1/2 linguriță. chimen măcinat ;
 • 1/2 linguriță. coriandru;
 • 1/4 lingurita. pudră de chili (opțional);
 • 1/4 lingurita. o mână de coriandru proaspăt, tocat gros, pentru ornat.

Mod de preparare:

Adăugați 4-5 inci de apă într-o cratiță medie, aduceți la fierbere și adăugați un coș de aburi. Puneți conopida și mazărea în coș, acoperiți și fierbeți la abur timp de 3-4 minute până se înmoaie. Se ia de pe foc.

Pune o tigaie mare din ceramică antiaderentă la foc mediu-mare și adaugă ceapa, usturoiul și ghimbirul. Gatiti timp de 2-3 minute, adaugand o lingura de apa la nevoie, pana ce ceapa verde incepe sa se inmoaie.

Reduceți focul și adăugați pudra de curry, turmericul , chimenul măcinat , coriandru măcinat și pudra de chili (dacă este folosit). Gatiti 2-3 minute. Dacă amestecul începe să se lipească de tigaie sau să se ardă, adăugați puțină apă.

Adăugați conopida înăbușită, mazărea și 1/2 linguriță. apă. Amesteca bine. Cand apa clocoteste si mazarea este frageda, ia tigaia de pe foc. Serviți supa ornata cu coriandru proaspăt.

Porție pentru 2 persoane.

Publicații similare

[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
Popularitatea suplimentelor cu ulei de pește este de neoprit în acest moment. Totuși, este important ca oamenii să înțeleagă ce pun în corpu
Mai multe
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
Corpul nostru poate conține diferiți acizi. Există acid clorhidric bun de care avem nevoie, care este o sumă de acizi din stomac. Când nu av
Mai multe
[VIDEO] PROPRIETĂȚI VINDECĂTOARE ALE CEAIULUI REISHI ȘI CHAGA ȘI CUM COFEINA DISTRUGE SISTEMUL NOSTRU IUN
[VIDEO] PROPRIETĂȚI VINDECĂTOARE ALE CEAIULUI REISHI ȘI CHAGA ȘI CUM COFEINA DISTRUGE SISTEMUL NOSTRU IUN
În acest videoclip, Anthony William face ceai din ciuperci reishi și chaga, vorbește despre proprietățile medicinale ale acestei băuturi și
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.