Smoothi-urile sunt o modalitate excelentă de a obține o varietate de ingrediente vindecătoare într-o singură băutură. Această rețetă de smoothie vindecătoare din cartea The Healing Medium: Healing the Thyroid Gland poate fi modificată după gustul dvs. cu orice alimente vindecătoare doriți (vezi completările sugerate) și va avea întotdeauna un efect uimitor pentru tine!

În funcție de suplimentele pe care le utilizați, proprietățile vindecătoare ale acestui smoothie vor varia. Dar te vei simți grozav cu oricare dintre ele! Să ne uităm la câteva dintre alimentele vindecătoare sugerate:

Mango conține o cantitate imensă de caroten, care reface splina și ficatul, hrănește creierul și curăță sistemul limfatic de toxinele deșeurilor de EBV . De asemenea, oferă magneziu și glucoză bioactive care calmează nervii pentru a ajuta problemele de somn cauzate de EBV.

Bananele furnizează aminoacizi și tipul potrivit de potasiu pentru a restabili neurotransmițătorii după ce au fost epuizați de neurotoxinele EBV . De asemenea, au proprietăți puternice antivirale și antiinflamatorii. O sursă excelentă de calciu, deoarece copacii cresc în sol bogat în calciu, ei sunt, de asemenea, un remediu excelent pentru hipoglicemie, deoarece ajută la echilibrarea zahărului din sânge. Nu vă alarmați de moda că bananele au prea mult zahăr. Zahărul lor din fructe este de fapt un aliment extrem de important pentru creier și este, de asemenea, legat de aminoacizii și mineralele care oferă bananelor nutriția lor vitală.

Spanacul creează un mediu alcalin în organism și oferă oligoelemente foarte absorbabile pentru sistemul nervos. Se leagă și elimină deșeurile virale asemănătoare jeleului din ficat, care pot contribui la creșterea în greutate misterioasă și la bataiile misterioase ale inimii. Un mijloc deosebit de bun de întinerire a pielii și de a inversa afecțiuni precum eczema și psoriazisul.

Rucola reduce numărul de noduli tiroidieni, tumori și chisturi (atât canceroase, cât și benigne) și ajută la prevenirea cancerului tiroidian asociat cu EBV. Substanțele fitochimice ale ruculei pătrund în glanda tiroidă, întinerind țesutul de acolo, reducând în același timp cicatricile tiroidiene. Acești compuși împing, de asemenea, rezervoarele vechi de depozitare pentru medicamentele tiroidiene din ficat.

Alge marine ale Atlanticului (în special dulse și kelp ): La fel cum punem iod pe răni, conținutul de iod al dulse kelp este un antiseptic pentru glanda tiroidă. Când este absorbit de glandă, devine unul dintre cele mai puternice mecanisme de luptă ale tiroidei, alături de zinc . Din fericire, dulse și alte alge marine conțin și niște zinc . Aceste două minerale valoroase care lucrează împreună pot învinge infecția virală a glandei tiroide, oprind astfel tiroidita (inflamația glandei tiroide). Algele marine ajută, de asemenea, la protejarea glandei tiroide de efectele radiațiilor, la eliminarea radiațiilor din glanda tiroidă și la prevenirea cancerului tiroidian.

Ghimbirul ajută la absorbția nutrienților și ameliorează spasmele asociate cu EBV și stresul excesiv. Încărcat cu propria sa varietate de vitamina C biodisponibilă , ghimbirul este, de asemenea, un puternic antiviral împotriva EBV. Una dintre calitățile speciale ale ghimbirului este capacitatea sa de a scoate corpul dintr-o stare reactivă care se poate întâmpla cu ușurință atunci când EBV este pe scenă, calmând nervii și mușchii. Ghimbirul ajută la echilibrarea și homeostazia glandei tiroide ridicând-o dacă este hipoactivă și calmând-o dacă este hiperactivă.

Portocalele sunt o sursă bogată de calciu, care este vitală atunci când corpul dumneavoastră are nevoie de minerale pentru a împiedica EBV să vă afecteze tiroida. Obținerea din belșug de calciu biodisponibil - cea mai bună sursă sunt citricele - împiedică organismul să fie nevoit să folosească rezervele de calciu din oase. Conținutul de vitamina C din portocale și mandarine este, de asemenea, un agent anti-EBV, ajutând la revitalizarea ficatului după afectarea EBV și la curățarea organului de grăsimi și resturile EBV, ajutându-vă astfel să slăbiți.

Coriandru: Face minuni în lupta împotriva EBV. Este crucial pentru legarea metalelor grele toxice, cum ar fi mercurul și plumbul, care alimentează virusul. De asemenea, se leagă de neurotoxinele EBV, care, atunci când sunt libere în organism, pot provoca amorțeală și rigiditate, durere, inflamație, depresie și anxietate.

Aloe Vera: Gelul proaspăt din frunze de aloe este un excelent antiviral care, de asemenea, elimină toxinele din sânge și organism, ajutând la curățarea ficatului de toxine precum pesticidele. Aloe susține activitatea glandelor suprarenale și extrage radiațiile din glanda tiroidă.

Zmeura este un aliment excelent de detoxifiere pentru întregul corp, bogat în antioxidanți care îndepărtează în mod specific subprodusele EBV și alte resturi virale din sânge, permițând o curățare generală mai ușoară. De asemenea, zmeura tind să se lege și să elimine contaminanții eliberați în tractul intestinal de către ficatul încărcat cu deșeuri virale.

Ingrediente principale:

 • 2 cani de mango (proaspat sau congelat);
 • 1 banană;
 • 1 cană de apă.

Suplimente medicinale recomandate:

 • 2 căni de spanac;
 • 1/2 cană rucola;
 • 1 lingura pulbere de varec ;
 • 1 cm bucată de ghimbir, decojit;
 • 1 portocală, storsă în suc;
 • 1/2 cană coriandru;
 • 1/2 cană de gel de aloe vera;
 • 1/2 cană zmeură.

Mod de preparare:

Amestecă mango și banana cu 1 cană de apă într-un blender de mare viteză . Adăugați din suplimentele sugerate în diferite combinații. Pentru a obține cele mai multe beneficii vindecătoare din acest smoothie, adăugați toate suplimentele sugerate. Se amestecă până la omogenizare. Serviți și bucurați-vă!

Sfat:

Fii creativ și improvizează cu diferite combinații de arome. Vă recomandăm să încercați suplimentele din listă (inclusiv suc de portocale, coriandru, spanac, rucola, zmeură și aloe vera) ca punct de plecare.

O doză de smoothie.

Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Publicații similare

[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.