Aceste rulouri nori sunt o modalitate distractivă și ușoară de a consuma o cantitate mare de verdeață cu frunze, fără a fi nevoie să vă puneți o furculiță peste un castron mare de salată. Nu întâmplător, legumele cu frunze verzi se află în centrul acestei rețete. Deși este distractiv să adăugați alte ingrediente la rulourile nori, în scopul curățării intense, este important să rămâneți la cantitatea de verdeață cu frunze din rețetă.

Legumele cu frunze verzi conțin, de asemenea, săruri minerale valoroase și vitale, compuse parțial dintr-un grup de cofactori legați de sodiu, cum ar fi oligoelemente de iod biodisponibil, crom, sulf, magneziu, calciu, potasiu, dioxid de siliciu, mangan și molibden, care sunt crucial pentru întreținerea neurotransmițătorilor și a neuronilor și reprezintă, de asemenea, o bază fundamentală pentru construirea electroliților. În plus, legumele cu frunze verzi sunt bogate în enzime, vitamina A, vitamine B, cum ar fi acidul folic, alcaloizi medicinali (compuși ai plantelor care luptă împotriva bolilor), micronutrienți reparatori endocrini și forme de clorofilă și caroteni specifice legumelor. Acest grup unic de nutrienți lucrează împreună pentru a hrăni toate organele și sistemele corpului, făcând din frunzele verzi fundamentul sănătății noastre. Legumele cu frunze verzi au proprietăți antivirale, antibacteriene și antifungice.

Rulouri Nori cu legume cu frunze verzi

Ingrediente:

  • 4 foi de nori
  • 6 căni de verdeață cu frunze împachetate lejer (sapată romă, salată verde, rucola, spanac etc.)
  • 1 roșie medie, tăiată în fâșii lungi
  • 1/2 castravete mediu, tăiat în fâșii lungi
  • 8 tulpini de sparanghel (sau 4 tulpini foarte mari), cu capetele tăiate
  • 2 cepe, tăiate fâșii lungi, sau 1/4 ceapă dulce, feliată subțire (opțional)
  • 1/4 cană muguri
  • 4 fâșii de dulce Atlantic sau 2 până la 3 lingurițe de fulgi de dulce Atlantic (opțional)
  • 1/4 cană suc proaspăt de portocale sau lămâie

Mod de preparare:

Pune o foaie de nori, cu partea lucioasă în jos, pe o placă de tăiat cu capătul lung aproape de tine. Pe un capăt al foii se aranjează frunzele verzi, legumele pregătite, mugurii și dulceața (dacă se folosește). Unge celălalt capăt al frunzei cu suc de portocale sau de lămâie și rulează-l strâns. Tăiați în jumătate și serviți imediat.

În Cleanse for Health vei găsi peste 75 de rețete delicioase și vindecătoare pentru tine și familia ta.

Puteți găsi mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Publicații similare

[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.