Aceste rulouri rapid și ușor de făcut sunt o gustare perfectă pentru zilele aglomerate sau când doriți o masă simplă, care să vă sature fără a necesita mult timp și energie pentru a pregăti. În plus, le poți împacheta cu ușurință și le poți lua cu tine atunci când călătorești. Rețeta face parte din ediția revizuită și completată a cărții „The Healing Medium” .

Fructoza din banane este o sursă de hrană preferată pentru ficat. Oferă combustibil rapid pentru ficat și trezește celulele latente, sporindu-le ingeniozitatea și eficiența. Banana calmează mucoasa tractului intestinal și, de asemenea, calmează nervii asociați cu tractul intestinal. Contrar credinței populare, bananele sunt unul dintre cele mai antibacteriene și antifungice alimente. Sunt un aliment grozav de combinat cu alte alimente bogate în nutrienți, cum ar fi mugurii, algele marine, ierburile și ceapa din această rețetă, sau de luat cu suplimente, deoarece îmbunătățesc capacitatea ficatului de a absorbi nutrienții.

Ingrediente:

  • 4 foi de nori
  • 2 căni de muguri de lucernă, împărțiți
  • 4 crengute de ceapa verde
  • 4 banane (sau 4 cartofi fierți la abur, tăiați gros - vezi Sfaturi)
  • Fulgi de Atlantic Dulce, după gust
  • 1/2 cană coriandru proaspăt (opțional)

Mod de preparare:

Pune o foaie de nori, cu partea lucioasă în jos, pe o placă de tăiat cu capătul lung spre tine. Aranjați 1/2 cană de varză, 1 ceapă verde, 1 banană (sau 1 cartof feliat), ceai dulce și coriandru (dacă este folosit) pe un capăt al foii.

Ungeți celălalt capăt al foii cu apă, apoi rulați-o într-o rolă strânsă. Tăiați-l în jumătate și repetați cu ingredientele rămase. Serviți imediat.

Porție pentru 1-2 persoane.

Sfaturi:

* Dacă preferați, puteți face aceste rulouri nori cu cartofi aburiți în loc de banane – doar nu folosiți banane și cartofi aburiți în același timp. Rulourile Nori cu cartofi înăbușiți ar fi cel mai bine consumate seara, la ceva timp după orice fructe, gustări sau mese. Sunt, de asemenea, o alegere bună pentru a mânca ușor oricând după o curățare. Dacă doriți, puteți stoarce niște suc proaspăt de lămâie peste rulouri.

Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Publicații similare

[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.