TITEI DE CARTOF DULCI CU USturoi, ARDEI ROSIU SI SPARANGEL

TITEI DE CARTOF DULCI CU USturoi, ARDEI ROSIU SI SPARANGEL

Probabil ați auzit sau ați încercat taitei de dovlecei sau chiar de dovleac, dar ați încercat tăiței de cartofi dulci? Sunt delicioase și neobișnuite! În această rețetă, combinate cu sparanghel, usturoi și ardei roșu, devin un preparat sănătos, care este o sărbătoare pentru ochi.

Această rețetă face parte din curățarea 3:6:9 a Mediului de Vindecare și este inclusă în rețetele cărții „Curățarea pentru sănătate” . Alte rețete din aceste curățări pot fi găsite pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Cartofii dulci: sunt un aliment important de stocare a glucozei și glicogenului pentru ficat. Toți cartofii dulci și ignamele sunt buni, chiar și cartofii dulci albi. Cartofii dulci au proprietăți fitochimice care calmează un ficat încălzit, furios, stagnant, lent și toxic și ajută la prevenirea spasmelor. De asemenea, oferă o serie de substanțe fitochimice pentru a echilibra hormonii din ficat, ajutându-l să regleze și să controleze unele dintre funcțiile sale hormonale.

Sparanghel: oferă o abundență de flavonoide care acționează ca aspirina naturală și calmează un ficat fierbinte, congestionat și care se luptă. Capacitatea ficatului de a se curata este mult sporita de acest efect calmant. Sparanghelul ajută la mișcarea celulelor adipoase prin eliminarea lor din ficat.

Ingrediente:

  • 700 g de cartofi dulci (aproximativ 4 căni de tăiței);
  • 400-500 g sparanghel, curatat si tocat;
  • 2 căței de usturoi, zdrobiți;
  • 1/2 linguriță. fulgi de ardei roșu (opțional);
  • 1 ardei roșu mediu, fără miez și feliat subțire;
  • 1 lingura. suc de lămâie.

Mod de preparare:

Curatam cartofii dulci, ii taiem in jumatate si cu o razatoarea speciala ii taiem taitei grosi. Pus deoparte.

Puneți tăițeii, sparanghelul, usturoiul și ardeiul roșu într-o tigaie de mărime medie la foc mediu-mare. Gatiti 3-5 minute, adaugand putina apa. Adăugați ardeiul roșu și 2-3 linguri de apă, acoperiți și gătiți încă 3-5 minute până când tăițeii sunt fragezi. Aveți grijă să nu le gătiți prea mult.

Se condimentează cu suc de lămâie și se servește.

Porție pentru 1-2 persoane.

Publicații similare

[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
Popularitatea suplimentelor cu ulei de pește este de neoprit în acest moment. Totuși, este important ca oamenii să înțeleagă ce pun în corpu
Mai multe
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
Corpul nostru poate conține diferiți acizi. Există acid clorhidric bun de care avem nevoie, care este o sumă de acizi din stomac. Când nu av
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.