SMOOTHIE DE MANGO SI FRUCTE DE PĂDURE PARFAIT

SMOOTHIE DE MANGO SI FRUCTE DE PĂDURE PARFAIT

Acest parfait magnific este o sărbătoare pentru ochi și corp. Cu straturile sale de smoothie galben-portocaliu strălucitor și culoarea bogată de roșu și albastru a fructelor de pădure, nu este de mirare că te vei bucura de el mult timp după ce ai terminat cu curățarea.

Această rețetă face parte din curățarea 3:6:9 a Mediului de Vindecare și este inclusă în rețetele cărții „Curățarea pentru sănătate” . Alte rețete din aceste curățări pot fi găsite pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Mango: răcește ficatul toxic, supraîncălzit, calmându-l pentru a preveni spasmul organului. Pigmentul galben până la portocaliu din mango hrănește lobulii ficatului și întărește hepatocitele și celulele Kupffer, permițându-le să facă munca pe care trebuie să o facă. Mango are, de asemenea, un compus fitochimic unic care ajută sistemul imunitar al ficatului să distrugă buzunarele de bacterii care creează abcese hepatice. Ajută la prevenirea îmbătrânirii ficatului prin reducerea morții celulelor hepatice, îmbunătățind în același timp producția de bilă.

Fructe de pădure: dulap de medicamente pentru ficat. Sunt încărcate cu antioxidanți care protejează diferitele celule hepatice - cum ar fi hepatocitele și celulele Kupffer, precum și lobulii și capilarele hepatice - de infecția și deteriorarea toxinelor și agenților patogeni. Fructele de pădure protejează ficatul de dăunătorii care provoacă daune – numeroșii antioxidanți nedescoperiți pe care îi conțin ajută la protejarea celulelor hepatice de deteriorare. Toate fructele de pădure, inclusiv zmeura, murele și afinele, împiedică ficatul să se oxideze prea ușor atunci când este saturat cu metale grele toxice și otrăvuri.

Ingrediente:

  • 2 lingurite mango congelat, taiat cubulete;
  • 2 până la 3 linguri. suc proaspăt de portocale sau apă;
  • 1/2 cană căpșuni, zmeură, afine și/sau mure;
  • Menta proaspata, pentru garnitura (optional).

Mod de preparare:

Puneți sucul de mango și portocale (sau apă) într-un blender și amestecați până la omogenizare. Turnați un strat de smoothie într-un borcan sau castron și presărați jumătate din fructe deasupra. Turnați un al doilea strat de smoothie și restul de fructe deasupra.

Se ornează cu câteva frunze de mentă proaspătă și se servește.

Porție pentru unul.

Publicații similare

[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
Popularitatea suplimentelor cu ulei de pește este de neoprit în acest moment. Totuși, este important ca oamenii să înțeleagă ce pun în corpu
Mai multe
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
Corpul nostru poate conține diferiți acizi. Există acid clorhidric bun de care avem nevoie, care este o sumă de acizi din stomac. Când nu av
Mai multe
[VIDEO] PROPRIETĂȚI VINDECĂTOARE ALE CEAIULUI REISHI ȘI CHAGA ȘI CUM COFEINA DISTRUGE SISTEMUL NOSTRU IUN
[VIDEO] PROPRIETĂȚI VINDECĂTOARE ALE CEAIULUI REISHI ȘI CHAGA ȘI CUM COFEINA DISTRUGE SISTEMUL NOSTRU IUN
În acest videoclip, Anthony William face ceai din ciuperci reishi și chaga, vorbește despre proprietățile medicinale ale acestei băuturi și
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.