Gogoși de dovleac cu scorțișoară și zahăr

Понички от тиква с канела и кокосова захар

Aceste gogoși de dovleac uimitor de delicioase sunt un deliciu fără grăsimi, fără gluten și fără lactate de care vă puteți bucura dumneavoastră și familia dumneavoastră! Dovleacul păstrează gogoșile pufoase și suculente, iar glazura zahăr-scorțișoară le oferă un final dulce și crocant cu scorțișoară. Ideal pentru gătit în orice perioadă a anului.

Ingrediente:

Glazura cu zahar si scortisoara:

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 180°C.

Într-un castron mare, amestecați piureul de dovleac, zahărul de cocos , siropul de arțar și vanilia . Se amestecă până se combină bine.

Într-un castron separat, amestecați făina de ovăz fără gluten , făina de orez brun, praful de copt și scorțișoara . Adăugați treptat ingredientele uscate în lichid, amestecând până se formează un aluat gros, dar omogen.

Transferați aluatul într-o pungă. Apăsați aluatul într-o tavă antiaderentă sau din silicon, umplând fiecare cavitate cu 2/3 din plin.

Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 12 până la 15 minute. De asemenea, puteți folosi o scobitoare pentru a verifica gogoșile, deoarece timpul de coacere poate varia.

În timp ce gogoșile se coc, pregătiți glazura de zahăr și scorțișoară. Într-un castron puțin adânc, amestecați zahărul de cocos cu scorțișoara .

După ce gogoșile s-au copt, lăsați-le să se răcească câteva minute. Cât este încă cald, înmuiați fiecare gogoși în glazură, astfel încât să fie acoperită uniform și generos. Pune gogoșile acoperite pe un grătar pentru a se răci complet. Dacă glazura nu vrea să se lipească de gogoși, ungeți gogoșile cu puțin sirop pur de arțar sau apă și apoi acoperiți-le cu zahăr și scorțișoară.

Aceste gogoși sunt cele mai bune când sunt încă calde și proaspete, dar pot fi păstrate într-un recipient ermetic la temperatura camerei timp de până la 3 zile.

Servește 10-12 gogoși.

Materialul de la Anthony William - Medical Medium® a fost folosit pentru a crea acest articol

Anthony William, creatorul mișcării mondiale pentru suc de țelină și autorul numărul 1 al celor mai bine vândute New York Times - "Healer Medium: Health Cleanse", "Mediu de vindecare: Ajutor pentru ficat", "Mediul de vindecare: cele mai utile alimente" , "Healeral-lea mediu", “ Mediul de vindecare: vindecarea tiroidei gland”, „Suc de țelină” și „Brain Saver” (netradus încă în bulgară), s-a născut cu capacitatea unică de a conversați cu Spiritul Compasiunii, care îi oferă informații de sănătate extrem de precise înainte de vreme.

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Agenția pentru Alimente și Medicamente a lui R. Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, revendicare sau reprezentare făcută sau accesibilă de pe acest blog sau orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de pe Internet care ar putea fi de interes și nu sunt menite să afirme sau să implice că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel legate sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, comerț înregistrat marcă comercială, logo, sigiliu legal sau oficial sau simbol protejat prin drepturi de autor care poate apărea în materialul referit.

Articole similare

Plăcintă cu mere fără grăsimi

Nu există nimic mai bun decât plăcinta cu mere! Cu excepția cazului în care este plăcintă cu mere fără grăsimi, fără gluten și fără lactate,...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Varză de Bruxelles prăjită cu sirop de arțar

Varza de Bruxelles din această rețetă sunt incredibil de atrăgătoare. Este dulce, picant, picant și bogat în arome. Dacă picantul nu este treaba ta, nu-ți...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Apa de afine

Această apă de merișoare este echilibrul simplu și perfect între acrișor și dulce. Este ușor de făcut, frumos de privit și o modalitate delicioasă de...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Cartofi dulci dublu copți

Această rețetă cremoasă și decadentă de cartofi dulci este pe cât de reconfortantă, pe atât de delicioasă. Cartofii dulci copți se amestecă cu cremă de...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult