Aceste mușcături de cartofi umplute sunt aperitive distractive care sunt perfecte pentru orice petrecere sau adunare. Sarea neagră de Himalaya , care este opțională pentru această rețetă, imită aroma și gustul ouălor fără a folosi ouă în ea. Ouăle sunt un aliment cu probleme pentru oricine are o boală cronică sau un simptom, așa că această rețetă oferă o alternativă fantastică care este cu adevărat vindecătoare folosind cartofi. Chiar și fără sarea neagră de Himalaya , aceste mușcături de cartofi au un gust grozav și sunt o alternativă delicioasă și sănătoasă la clasicele ouă umplute.

Cartofii sunt bogați în aminoacizi care suprimă în mod specific creșterea virușilor. Sunt bogate în glucoză, care oferă nutrienți pentru ficat, deoarece se bazează pe ea pentru a rămâne puternic. De asemenea, ajută la formarea rezervelor de glicogen, însăși resursa care ne protejează de problemele de zahăr din sânge, creșterea în greutate, ficatul gras și sindromul sângelui murdar. Cartofii mențin ficatul calm și stabil, asigurându-i buna funcționare. De asemenea, sunt ocoliți pentru că sunt din familia angiospermelor (multe dintre ele sunt necomestibile și otrăvitoare pentru oameni), dar în realitate au capacitatea de a inversa dezvoltarea diferitelor boli cronice.

Ingrediente:

Pentru garnitura:

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 180 °C. Tapetați o foaie de hârtie de copt pentru copt.

Tăiați cartofii în jumătate și puneți-i cu partea tăiată în sus pe hârtie de copt. Se presară cu sare de mare și piper. Coaceți la cuptor timp de 45-50 de minute până când sunt fierte.

Scoateți cartofii din cuptor și lăsați-i să se răcească timp de 10-15 minute până când sunt suficient de rece pentru a fi manipulați. Cu o linguriță, scoateți interiorul cartofilor, lăsând puțin spațiu pe părțile laterale pentru a forma bărci.

Pune cartofii scobiți într-un castron și adaugă sucul de lămâie, usturoiul, tahini , turmericul , ardeiul roșu , siropul de arțar , sare de mare și piper negru . Se framanta pana se omogenizeaza si se adauga putin lapte de migdale daca este nevoie.

Puneți amestecul într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de stea și introduceți-l în bărcile cu cartofi. Stropiți-le cu piper roșu , ceapă verde și sare neagră de Himalaya (dacă folosiți). Serviți imediat. Bucura-te de masa ta!

Porție pentru 20-30 de mușcături.

Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Publicații similare

[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe
[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.