Curmalele singure sunt perfecte pentru o gustare ușoară, dar aceste curmale umplute cu mere și scorțișoară sunt și mai delicioase! Combină-le cu tulpini de țelină și felii de castraveți pentru o gustare hidratantă dacă ești fan al aromei dulci și sărate.

Această rețetă face parte din curățarea 3:6:9 a Mediului de Vindecare și este inclusă în rețetele cărții „Curățarea pentru sănătate” . Alte rețete din aceste curățări pot fi găsite pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Să aruncăm o privire la modul în care ingredientele principale din această rețetă oferă suport de vindecare:

Curmale: tractul intestinal acumulează mucus datorită producției scăzute de acid clorhidric și bilă, care poate încetini absorbția nutrienților în sânge. Curmalele elimină și elimină mucusul, în special cel produs de agenți patogeni precum bacteriile și ciupercile, din colon. Zaharurile din curmale hranesc ficatul; sunt o sursă excelentă de glucoză pentru recuperare, ceea ce permite ficatului să aibă grijă cât mai bine de cele peste 2.000 de funcții chimice ale sale.

Mere: Oferă apă vie pentru a sprijini capacitatea ficatului de a se hidrata, astfel încât să poată stoca apă și apoi să o elibereze înapoi în circulație atunci când apare deshidratarea sau sindromul sângelui murdar. Acizii din fructe din mere ajută la curățarea ficatului prin dispersarea filmelor toxice care se acumulează în rezervoarele acestuia. Merele distrug bacteriile, drojdia, mucegaiurile, alte ciuperci și virușii din tractul intestinal și din ficat.

Ingrediente:

  • 1 măr;
  • 1/2 linguriță. scorțișoară ;
  • 6 curmale din soiul „Medul”.

Mod de preparare:

Tăiați mărul în felii subțiri și îndepărtați semințele. Asezati-le pe o farfurie sau tava si stropiti cu scortisoara .

Tăiați o tăietură pe lungime în fiecare curmal și îndepărtați sâmburele. Topiți și introduceți o felie de măr cu scorțișoară. Servi.

Porție pentru 2 persoane.

Publicații similare

[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
Popularitatea suplimentelor cu ulei de pește este de neoprit în acest moment. Totuși, este important ca oamenii să înțeleagă ce pun în corpu
Mai multe
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
Corpul nostru poate conține diferiți acizi. Există acid clorhidric bun de care avem nevoie, care este o sumă de acizi din stomac. Când nu av
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.