Acești ardei umpluți arată grozav și au un gust și mai bun. Dacă sunteți un fan al piureului de cartofi, probabil că vă va plăcea această prezentare distractivă a preferatului familiei. Se serveste cu "Salata de legume cu frunze verzi" proaspata.

Această rețetă face parte din curățarea 3:6:9 a Mediului de Vindecare și este inclusă în rețetele cărții „Curățarea pentru sănătate” . Alte rețete din aceste curățări pot fi găsite pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Cartofi: sunt bogați în aminoacizi care suprimă creșterea virusurilor. Cartofii au un conținut ridicat de glucoză, care oferă ficatului nutrienți, deoarece se bazează pe el pentru a rămâne puternic. De asemenea, ajută la formarea rezervelor de glicogen - însăși resursa care ne protejează de problemele de zahăr din sânge, creșterea în greutate, ficatul gras și sindromul sângelui murdar.

Ingrediente:

  • 2 kg. cartofi, curatati si taiati cubulete;
  • 1 1/2 linguriță. praf de ceapa;
  • 1 lingura praf de usturoi;
  • 1/2 linguriță. boia de ardei ;
  • 2 linguri. patrunjel tocat marunt; plus extra pentru decor;
  • 2 linguri. ceapa tocata marunt; plus extra pentru decor;
  • 1 lingura. suc de lămâie;
  • 3 ardei gras galbeni, rosii si/sau portocalii.

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200°C.

Adăugați 4-5 inci de apă într-o cratiță medie, aduceți la fierbere și adăugați un coș de aburi. Pune cartofii în coș, acoperă și fierbi la abur timp de 5-10 minute până se înmoaie. Scoate-le si lasa-le sa se raceasca.

Puneți cartofii într-un castron mare sau o oală. Adaugati praful de ceapa, pudra de usturoi, boia de ardei, patrunjelul tocat, ceapa tocata si zeama de lamaie. Se pasează până se omogenizează cu ajutorul unui piure de cartofi. Poate fi necesar să adăugați câteva linguri. apă dacă cartofii sunt foarte uscați.

Tăiați ardeii în jumătate și îndepărtați semințele și miezul. Așezați-le într-o tavă de copt și umpleți-le cu piureul de cartofi. Coacem la cuptor pentru 20-25 de minute, pana se rumenesc deasupra. Scoateți și serviți. Se orneaza cu patrunjel tocat si arpagic.

Porție pentru 2-3 persoane.

SFAT:

  • Este important să alegeți ardeii care nu sunt verzi. Dacă sunt verzi, înseamnă că sunt imature și pot provoca un oarecare disconfort. Ardeii roșu, portocaliu, galben și violet sunt copți și sunt cele mai bune alegeri.

Publicații similare

[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
Acest elixir este un produs puternic de îngrijire a pielii. Stresul oxidativ poate acumula toxine și poate slăbi baza dermului. Pentru ca pi
Mai multe
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.