RETETA LUI ANTHONY WILLIAMS PENTRU FORMULA PENTRU BEBE, CEL MAI APROAPE DE LAPTELE FRATELOR

RETETA LUI ANTHONY WILLIAMS PENTRU FORMULA PENTRU BEBE, CEL MAI APROAPE DE LAPTELE FRATELOR

Incapacitatea unor femei de a-și alăpta copiii în mod natural a devenit recent o problemă din ce în ce mai frecventă. Familiile cu copii mici sunt din ce în ce mai îngrijorate de acest fapt.

În timp ce Anthony William nu încurajează hrănirea cu formule decât dacă nu există absolut alte opțiuni, unele mame pur și simplu nu pot alăpta sau menține o cantitate suficientă de lapte matern pentru bebelușii lor (desigur că există motive ascunse pentru aceasta și cu ajutorul informațiilor de la Mediul Vindecătorului acest lucru poate fi corectat). Din această cauză, în timp ce se confruntă cu această problemă, mamele vor avea nevoie de alte opțiuni.

Spiritul compasiunii ia oferit lui Anthony William o rețetă de lapte praf pentru bebeluși care seamănă cel mai mult cu laptele matern. Pacienții săi l-au folosit la nou-născuții lor până la copilărie. Anthony William a împărtășit această rețetă de formulă pentru bebeluși într-un videoclip live pe care l-a făcut cu Kimberly Van der Beek în urmă cu câțiva ani și ne-am gândit să o împărtășim cu voi deoarece credem că va fi de ajutor pentru mulți dintre voi.

Link către videoclipul original de Anthony William și Kimberly Van der Beek: https://www.facebook.com/medicalmedium/videos/1235087563293086/

Iată puțin mai multe despre ingrediente și rețeta în sine:

Avocado

Avocado este unul dintre cele mai perfecte alimente. Conține peste 25 de nutrienți esențiali, inclusiv fier, magneziu și acizi grași esențiali. În plus, avocado este ușor de digerat și crește capacitatea organismului de a absorbi substanțele nutritive.

Avocado este bogat în glutation, care întărește sistemul imunitar, întărește inima, ajută la restabilirea sistemului nervos și încetinește procesul de îmbătrânire. De asemenea, acest aliment uimitor ajută la stabilizarea nivelului de zahăr din sânge, deoarece grăsimile mononesaturate găsite în avocado inversează rezistența la insulină.

Știați că avocado este unul dintre cele mai apropiate alimente de laptele matern? În ea, raportul dintre proteine, grăsimi și glucoză este egal cu cel al laptelui matern.

Praf de suc de iarbă de orz

Sucul de iarbă de orz este unul dintre cele mai bogate în nutrienți alimente găsite în natură. Anthony William folosește și recomandă acest produs: Vimergy® Barley Grass Juice Powder .

Acest aliment puternic poate ajuta la suprimarea creșterii bacteriilor cauzatoare de boli și la echilibrarea pH-ului organismului, ceea ce întărește imunitatea. Nu numai că întărește sistemul imunitar, dar și alcalinizează organismul, crește energia, ajută digestia, ameliorează constipația și îmbunătățește sănătatea generală a părului, a pielii și a unghiilor.

Banană

O banană conține aproximativ 76% apă, ceea ce o face un aliment electrolitic fantastic. De asemenea, sunt pline de vitamine și minerale, precum vitamina C, vitamina B6, potasiu, cupru și mangan. Conținutul ridicat de glucoză face din banane un aliment excelent pentru dezvoltarea creierului și a mușchilor. Așadar, după cum vă puteți imagina, bananele sunt un aliment ideal pentru sportivi – ele reînnoiesc energia și revitalizează instantaneu organismul.

Acest fruct uimitor conține compuși antifungici și antibiotici foarte puternici și are capacitatea de a opri virusul. Bananele ajută, de asemenea, la absorbția și asimilarea nutrienților. Bananele susțin și bacteriile naturale din intestin, care mențin tractul digestiv sănătos și sistemul imunitar puternic.

Suc de cocos

Apa de cocos este o băutură incredibil de hrănitoare, plină de vitamine și minerale din complexul B, cum ar fi calciu, fier, magneziu, potasiu, zinc și mangan. În plus, apa de cocos este una dintre cele mai mari surse de electroliți de pe planetă. De fapt, are același nivel de electroliți ca și noi în sânge.

Știați că apa de cocos este identică cu plasma umană? Plasma reprezintă 55% din sângele uman. Apa de cocos poate fi considerată un „donator universal”.

Ca un electrolit complet, apa de cocos hidratează la nivel celular profund.

Ingredientele din această rețetă de formulă pentru bebeluși sunt cel mai aproape de laptele matern.

Ingrediente:

2 buc. avocado;
1 lingura praf de suc de iarba de orz ;
2 banane;
apă de nucă de cocos sau apă pentru a dilua suficient amestecul.

Mod de preparare:

Amestecați toate ingredientele și adăugați suficientă apă de nucă de cocos sau apă pentru a face formula suficient de subțire pentru a trece printr-un biberon.

Se strecoară (folosind o pungă de lapte de nuci sau o strecurătoare fină) înainte de a le servi bebelușului.

Această rețetă este cel mai bine consumată proaspătă, dar poate fi făcută cu o seară înainte și păstrată la frigider pentru utilizare peste noapte/dimineața.

Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Publicații similare

[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe
[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.