SMOOTHIES AVANSATE DE DETOXIFICARE A METALELE GRELE

SMOOTHIES AVANSATE DE DETOXIFICARE A METALELE GRELE

Acest smoothie avansat folosește cantități mai mari din cele cinci ingrediente cheie care fac parte din rețeta standard de smoothie de detoxifiere cu metale grele a Healer Medium. Astfel, metalele grele toxice sunt îndepărtate mai rapid. În partea introductivă a articolului puteți citi instrucțiunile de bază pentru modul în care funcționează fiecare dintre ingredientele de detoxifiere cu metale grele, dar în cea mai recentă carte a lui Anthony William „Protocoale, curățări și rețete pentru economisirea creierului” (netradusă încă în bulgară) a descris în detaliu cum aceste ingrediente funcționează.

Compușii chimici din cele cinci ingrediente principale - afine sălbatice, spirulina, coriandru, praf de suc de iarbă de orz și dulce de Atlantic - lucrează împreună pentru a elimina în siguranță metalele grele toxice din organism. Fiecare dintre aceste cinci alimente are capacitatea de a valorifica resturile de metal radicale, destabilizate, corodate și oxidate, precum și metale noi care, altfel, ar răni agresiv țesuturile în călătoria lor.

Afinele sălbatice aprinde un efect de curățare în creier. Ei extrag metalele în timp ce vindecă daunele lăsate de metale în urmă, astfel încât să fie stimulată creșterea noilor celule cerebrale.

După ce afinele sălbatice au îndepărtat metalele grele și reziduurile lor din sânge, alți compuși chimici din spirulina, praful de suc de iarbă de orz și coriandru pot ajuta la eliminarea în siguranță a acestor reziduuri din organism.

Coriandru, pudra de suc de iarbă de orz și spirulina lucrează împreună într-un mod special, fiecare jucând un rol unic și critic în îndepărtarea metalelor grele toxice.

Atlantic Dulce, un tip de alge marine, actioneaza ca o plasa de siguranta pentru eliminarea metalelor din tractul intestinal. Funcția dulcet este de a asigura și de a ajuta la îndepărtarea din corp a metalelor care sunt prinse și atașate de alte ingrediente cheie sau a metalelor care sunt pe cont propriu.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Combinați bananele, afinele sălbatice, coriandru, praf de suc de iarbă de orz, spirulina și dulce de Atlantic cu sucul a 2 portocale într-un blender de mare viteză și amestecați până la omogenizare.

Adăugați până la 1 cană de apă, apă de cocos sau suc de portocale dacă preferați o consistență mai subțire. Serviți și bucurați-vă!

Sfaturi:

  • Acest smoothie conține mai multă spirulină, pudră de suc de iarbă de orz și coriandru decât smoothie-ul tău mediu de detoxifiere cu metale grele. Dacă doriți să faceți această versiune avansată, dar încă vi se pare că aroma ingredientelor verzi este prea puternică, puteți adăuga o altă banană, sucul unei alte portocale sau până la 2 linguri. miere crudă dacă este nevoie.
  • Căutați afine sălbatice (proaspete, congelate, pudră sau suc pur). Afinele sălbatice nu trebuie confundate cu afinele cultivate industrial.
  • Dacă vă aflați într-o parte a lumii în care nu aveți acces la afine sălbatice proaspete sau congelate, suc de afine sălbatice sau pudră de afine sălbatice, puteți înlocui murele. Murele nu captează și nu se atașează de metalele grele toxice, cum o fac afinele sălbatice, dar conținutul ridicat de antioxidanti al murelor poate cel puțin încetini oxidarea metalelor grele, ceea ce este benefic.
  • Ca alternativă la adăugarea sucului de la 2 portocale la smoothie, puteți curăța portocalele, îndepărtați semințele și amestecați-le întregi în smoothie.
  • Dacă folosiți apă de cocos în acest smoothie, asigurați-vă că apa de cocos nu are arome naturale și nu este roz sau roșie.
  • Dacă nu ești un fan al bananelor, o poți înlocui cu papaya sau mango Maradol.
  • În anumite zile în care nu aveți acces la unele dintre ingredientele pentru smoothie, nu omiteți Smoothie-ul Advanced Heavy Metal Detox. Fă-l cu aceste ingrediente pe care le ai la îndemână. Cel mai bine este să urmăriți să faceți smoothie-ul cu toate cele cinci ingrediente principale.

Porție pentru 1 persoană.

Publicații similare

[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.