SUC DE TULPINI DE ȚELINĂ - ÎNTREBĂRI FRECVENTE

SUC DE TULPINI DE ȚELINĂ - ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cum se prepară suc de țelină?


Ingrediente:

1-2 crenguțe de țelină cu tulpină

Mod de utilizare:

Se spala bine telina si se stoarce sucul cu un storcator. Bea imediat pentru cele mai bune rezultate.

Alternativ, dacă nu aveți storcător, puteți tăia țelina și o puteți face piure într-un blender de mare viteză până se omogenizează. Se strecoară bine și se bea sucul imediat.


Cele mai frecvente întrebări


Care este cantitatea ideală de suc de tulpini de țelină pentru a obține beneficiile vindecătoare?

O jumătate de litru de suc pur din tulpini de țelină pe zi este cantitatea ideală pentru a-și obține beneficiile medicinale. Creșterea aportului la 0,75 - 1 litru pe zi poate fi extrem de benefică pentru oricine suferă de afecțiuni sau simptome cronice.

Câtă țelină este necesară pentru a face ½ litru de suc? 

Dintr-o tulpină mare se prepară de obicei aproximativ 400-500 ml. (2 căni) suc.

Când este cel mai bun moment să bei suc de tulpini de țelină?

Cel mai bun moment pentru a bea suc de țelină este dimineața pe stomacul gol, înainte de a consuma altceva decât apă sau apă cu lămâie (așteptați cel puțin 15 până la 30 de minute după apa cu lămâie înainte de a bea sucul de țelină). Sucul de țelină este o băutură vindecătoare, nu o băutură calorică, așa că veți avea nevoie de micul dejun după aceea pentru a vă dinamiza dimineața. Așteptați cel puțin 15 până la 30 de minute după ce ați băut suc de țelină înainte de a consuma orice altceva.

Dacă nu puteți consuma suc de tulpini de țelină la prima oră dimineața, înainte de masă, atunci a doua cea mai bună opțiune este să-l beți cu 15 până la 30 de minute înainte de a mânca ceva sau 30 până la 60 de minute după un mic dejun ușor sau 2 ore după o masă mai copioasă. în orice moment al zilei.

Dacă bei 1 litru pe zi, poate vrei să-l bei în două porții de jumătate de litru. Prima porție o puteți bea dimineața pe stomacul gol, înainte de masă, iar a doua după-amiaza târziu sau seara, cu cel puțin 15 până la 30 de minute înainte de a lua următoarea masă.

Ce storcator imi recomandati? 

Storcatoarele Omega sunt grozave in functie de bugetul dumneavoastra, iar Anthony William va recomanda Storcatorul Omega MM900HDS Low Speed ​​– special conceput pentru a extrage cel mai mult suc din tulpinile de telina, mai mult decat orice alt dispozitiv.

Țelina trebuie să fie organică? 

Cel mai bine este cel ecologic, dar dacă nu puteți cumpăra organic, nu vă faceți griji, puteți cumpăra țelină crescută la fermă. Apoi, spălați fiecare tulpină cu o picătură de săpun de vase natural, fără parfum, apoi clătiți cu apă. Dacă nu aveți săpun de vase natural, incolor, spălați țelina în apă caldă. Asigurați-vă că spălați bine fiecare tulpină.

Pot să fac suc de țelină din timp?

Cel mai bine este să bei suc de tulpini de țelină imediat după ce l-ai stoars, dar dacă nu poți, nu-l lăsa să stea mai mult de o zi (24 de ore). Dacă utilizați această opțiune, asigurați-vă că îl sigilați într-un borcan și îl păstrați la frigider. Cel mai bine este dacă borcanul este umplut până la vârf cu suc pentru a avea cât mai puțin contact cu oxigenul.

Ar trebui să tai frunzele de țelină, au gust amar?

Le puteți lăsa sau le puteți tăia. Unii oameni preferă să le taie, deoarece pot face sucul puțin amar.

Pot îngheța sucul de țelină și pot face loturi în avans?

Dacă nu poți bea sucul de țelină după ce l-ai făcut și să-l faci din timp și să-l îngheți este singura ta opțiune, atunci congelarea este bine. Dar aceasta este o ultimă soluție și nu trebuie să ne bazăm. Sucul proaspăt este întotdeauna cea mai bună opțiune. Proprietățile puternice de vindecare ale sucului de tulpini de țelină se vor diminua atunci când este înghețat.

Pot tăia și spăla țelina cu o seară înainte, astfel încât să fie gata de suc dimineața?

Da, este o modalitate excelentă de a vă pregăti și de a economisi ceva timp pentru a doua zi dimineață.

Ce ar trebui să fac dacă nu suport gustul sucului de țelină?

Dacă vi se pare prea puternic gustul sucului pur de tulpină de țelină, puteți preda un castravete și/sau un măr împreună cu țelina. Aceasta este o opțiune grozavă până când vă adaptați la gust. Pe măsură ce te obișnuiești, începe să crești proporția de țelină. Cele mai mari beneficii vin atunci când sucul de țelină este consumat singur.

Este bine să adăugați lămâie sau lime în sucul de tulpini de țelină?

Sucul de țelină funcționează cel mai bine. Adăugarea oricăror alte ingrediente în suc va slăbi proprietățile sale vindecătoare. Așteptați 15-30 de minute după ce ați băut înainte de a consuma orice altceva.

Pot să mănânc pur și simplu tulpini de țelină în loc să le storc?

Motivul pentru care pream sucul de țelină și nu o mâncăm este pentru că smulgerea și îndepărtarea pulpei (fibrelor) este singura modalitate de a obține beneficiile puternice de vindecare pentru a trata bolile cronice. În prezent, există o tendință de a recomanda lăsarea pulpei în băutură și pur și simplu amestecarea tulpinii de țelină fără a îndepărta fibrele. Încercați să nu vă lăsați de această tendință. Lăsarea pulpei vă va împiedica să obțineți beneficiile unice de vindecare ale sucului de tulpini de țelină.

Consumul de țelină singură este sănătos și ar trebui să facă parte din dieta ta, dar nu vei putea consuma suficientă țelină pentru a obține beneficiile prelevării ei. Nu veți putea obține sărurile concentrate nedescoperite care fac tot ce este enumerat aici:

  • Ele restaurează rapid acidul clorhidric, astfel încât stomacul să poată descompune proteinele. Dacă proteina nu este descompusă corespunzător, aceasta va duce la putrezirea intestinului. Acidul clorhidric puternic este important pentru uciderea microorganismelor patogene care intră în gură.
  • Sucul de țelină crește și întărește vezica biliară . Bila puternică este importantă pentru descompunerea grăsimilor și distrugerea agenților patogeni care au pătruns în corpul tău. Mâncatul de țelină simplă nu ți-ar permite să obții destule săruri ale țelinei; care acționează ca antiseptice pentru agenții patogeni.
  • Sucul de tulpină de țelină îți restabilește sistemul nervos central . Îndepărtează toxinele și otrăvurile vechi din ficat, cum ar fi: medicamentele vechi.

Se poate consuma sucul de tulpini de țelină în timpul sarcinii?

Da, sucul de tulpini de țelină este sigur și sănătos de consumat în timpul sarcinii. Dacă aveți nelămuriri, vă puteți consulta medicul.

Pot adăuga gheață în sucul meu de țelină?

Cel mai bine este să nu adăugați gheață. Gheața va dilua proprietățile curative ale sucului de țelină.

Este normal să ai o schimbare a mișcărilor intestinale după ce ai băut suc de tulpini de țelină?

Unii oameni pot experimenta o schimbare a mișcărilor intestinale atunci când încep să consume suc de țelină. Acesta este un răspuns normal de detoxifiere pe care unii oameni care au un nivel mai ridicat de toxine îl pot experimenta. Sucul de țelină va ucide bacteriile neproductive din intestin și, de asemenea, va ajuta la curățarea ficatului. Acest lucru poate duce la scaune moale, pe măsură ce organismul elimină toxinele din ficatul extrem de toxic. Aproape toată lumea are astăzi un anumit grad de toxicitate hepatică, care, așa cum spune Anthony William în cartea sa Helping the Liver , poate duce la o multitudine de simptome și afecțiuni. Scaunele moale vor trece pe măsură ce corpul tău se vindecă și vei observa că mișcările tale intestinale sunt mai regulate și mai sănătoase ca niciodată. Dacă crezi că sucul de tulpini de țelină este prea demachiant, încearcă o halbă de suc pur de castraveți. Sucul de castraveți nu are aceleași beneficii ca sucul de tulpini de țelină, dar este foarte blând și o alegere excelentă până când reîncepi să folosești sucul de țelină.

Simptomele mele se vor agrava după ce am băut suc de tulpini de țelină?

Sucul de tulpină de țelină este foarte vindecător, iar sărurile de sodiu necunoscute până acum vor începe imediat să ucidă agenți patogeni, cum ar fi viruși precum Epstein-Barr și herpes zoster , precum și bacterii precum streptococul din organism. Pentru unele persoane, dacă au experimentat deja unele simptome din când în când în viața lor, cum ar fi oboseala sau alte simptome, este posibil ca în unele cazuri aceste persoane să experimenteze temporar simptome din nou. Aceste simptome vor fi ușoare și de scurtă durată, pe măsură ce organismul se vindecă și se curăță singur. Acesta este un pas puternic de vindecare pe care sucul de tulpini de țelină îl poate oferi pentru o sănătate viitoare pe termen lung, fără simptome.

Cu toate acestea, în multe cazuri, când cineva raportează că a experimentat o creștere a simptomelor și crede că se datorează sucului de tulpini de țelină, se va datora de fapt altceva care se întâmplă în corpul, viața sau dieta sa, dar sucul de țelină țelina își asumă vina pe nedrept . Este important să înțelegeți ce se mai poate întâmpla în organism și modul în care alegerile dietetice și alți factori de stil de viață pot duce la o creștere a simptomelor și a afecțiunilor pe care cineva le poate întâmpina și cum să susțineți în mod corespunzător organismul pentru a fi vindecat. Acesta este exact ceea ce este tratat în mare profunzime în cărțile Ajutor ficatului , Vindecarea tiroidei , Cele mai bune alimente și Mediul de vindecare . Niciodată nu a fost mai important să vă împuterniciți să deveniți un expert în cauzele reale ale simptomelor și stărilor dumneavoastră.

Este normal să te simți balonat după ce ai băut suc de tulpini de țelină?

Nu, nu este normal să fii umflat după ce smulgi tulpinile de țelină. Cu toate acestea, este posibil ca unele persoane care suferă deja de balonare să experimenteze balonare temporară.

Sucul de tulpină de țelină accelerează rapid digestia. Face acest lucru determinând ficatul să crească producția de bilă și stimulează instantaneu producția de acid clorhidric în stomac. Care apoi începe să descompună vechile proteine ​​putrezite nedegradate, vechile grăsimi consumate care și-au găsit drumul spre fundul stomacului și în intestinul subțire, care în fiecare persoană sunt acolo de zeci de ani. Odată ce aceste grăsimi și proteine ​​sunt dizolvate, balonarea dispare de obicei la aproape toți cei care au probleme cronice cu ea.

Dar unii oameni pot experimenta o senzație de balonare care poate varia de la ușoară la severă, în funcție de cât de toxic a devenit tractul lor digestiv și de cât de multe resturi vechi, putrezite și nedigerate sunt în el. Atunci când acești oameni continuă să consume suc de tulpini de țelină în mod corect pe termen lung, sănătatea și toxicitatea tractului lor digestiv se vor îmbunătăți, iar balonarea poate dispărea - atâta timp cât celelalte alegeri alimentare se încadrează în liniile directoare împărtășite în cartea „Mediul vindecător” . .

Am dureri de stomac sau dureri de stomac după ce am băut suc de tulpini de țelină, ce cauzează acest lucru?

Acest lucru se întâmplă atunci când nervii stomacali sunt sensibili. Nervul vag este nervul principal care trimite semnale și ajută la funcționarea stomacului. Adesea, infecțiile virale de grad scăzut, cum ar fi herpesul zoster și Epstein-Barr , creează o mulțime de neurotoxine care inflamează ușor nervul vag. Deci, atunci când bei suc de țelină, începe curățarea neurotoxinelor de la terminațiile nervoase minuscule din mucoasa stomacului. Acest lucru poate provoca o reacție ușoară. De asemenea, stomacul multor oameni este plin de bacterii precum Escherichia coli, Streptococcus și Helicobacter pylori. Aceste bacterii mor rapid, ceea ce poate provoca spasm care poate fi temporar dureros.

Sucul de tulpini de țelină conține oxalați?

Există un mit conform căruia unele legume cu frunze verzi și ierburi precum țelina sunt bogate în oxalați și, prin urmare, sunt dăunătoare. Acest lucru este complet greșit și împiedică mulți oameni să obțină unele dintre substanțele nutritive puternice și necesare și proprietățile vindecătoare oferite de alimentele despre care se crede că sunt bogate în oxalați. Oxalații nu sunt problema pe care se crede că sunt.

Oxalații se găsesc în fiecare fruct și legume de pe planetă. Gama vastă de nutrienți din așa-numitele legume cu frunze verzi și țelina bogată în oxalat sunt unele dintre cele mai hrănitoare pe care le avem. Cercetarea medicală și știința nu au descoperit că există antioxalați în fructe, legume și legume cu frunze verzi care împiedică oxalații să ne provoace răul pe care tendința actuală sugerează că ni-l fac. În realitate, aceste alimente nu ne fac rău, ci mai degrabă ne oferă nutrienți vindecători importanți, cum ar fi fitochimicale, vitaminele și mineralele.

Există ceva care poate fi adăugat la sucul de tulpini de țelină pentru a-l face mai benefic?

Sucul de tulpini de telina este un remediu pentru bolnavii cronici. El a vindecat și continuă să vindece milioane de oameni din întreaga lume. Din păcate, unii oameni încearcă acum să profite de popularitatea sucului de tulpini de țelină schimbând rețeta și adăugând ingrediente noi, astfel încât să-l poată considera al lor și să obțină profit din el. Ei recomandă adăugarea de ingrediente precum colagen, oțet de mere și cărbune activat în sucul de țelină, dar toate aceste trei elemente descompun și denaturează sucul de tulpină de țelină atunci când sunt adăugate la acesta, eliminându-l de toate proprietățile sale vindecătoare unice și introducând ingrediente în corpul tău care nu suportă vindecarea.

Pentru a vă proteja propria sănătate, este important să fiți conștient de cât de înșelătoare și de neajutorate sunt aceste tendințe care compromit puritatea și potența sucului de țelină. Aceste tendințe sunt începute de persoane care nici măcar nu cred în sucul de tulpini de țelină și în proprietățile medicinale pe care le posedă. Ei nu au știut niciodată de existența sa ca agent de vindecare până când mișcarea globală a sucului de țelină inițiată de Anthony William a început să ajungă organic la milioane de oameni, deoarece este atât de eficient în tratarea tuturor tipurilor de simptome și afecțiuni de sănătate.

Cei motivați de interese financiare, așa-zișii „Tenditorii” nici măcar nu știu despre ce este vorba despre sucul din tulpini de țelină care îl face atât de eficient, cum ar fi sărurile sale nedescoperite de sodiu care perturbă membranele celulare ale agenților patogeni pentru a-i ucide și cum sărurile din grup restaurează acidul sărat. Fără să știe cum funcționează sucul de țelină și de ce, ei nu pot ști cum să-l consume pentru a obține beneficiile sale și cât de vital este să nu adaugi ingrediente precum colagen, oțet de mere și cărbune activat.

Cunoașterea modului corect de a bea suc de țelină este crucială pentru a obține beneficiile acestuia. Există anumite ingrediente care pot activa sau spori și mai mult proprietățile vindecătoare ale sucului de tulpini de țelină. Unele dintre aceste ingrediente sunt de exemplu magneziu, l-glutamină și colină.

Femeile care alăptează pot bea suc de tulpină de țelină?

Sucul de tulpini de țelină este uimitor pentru mamele care alăptează. Poate furniza o abundență de micronutrienți, vitamina C și substanțe chimice neurotransmițătoare, cum ar fi sărurile necunoscute ale grupului de sodiu , pentru a ajuta copilul să dezvolte organe sănătoase și puternice. Sucul de telina ajuta si la purificarea si detoxifierea laptelui matern, purificandu-l astfel incat bebelusul sa primeasca cel mai pur lapte posibil.

Pot bebelușii și copiii să bea suc din tulpini de țelină?

Da, sucul de tulpini de telina este uimitor pentru sanatatea si dezvoltarea bebelusilor si copiilor.

Pot să iau pudră de suc de tulpină de țelină sau pudră de țelină în loc să beau suc proaspăt de tulpină de țelină?

Nu, sucul de țelină și pudra de țelină nu pot înlocui sucul proaspăt de tulpină de țelină. Pudra de suc de țelină și pudra de țelină nu oferă niciunul dintre beneficiile care pot fi obținute dintr-o halbă de suc de țelină proaspăt, natural. Vânzarea pudrei de suc de țelină și introducerea de țelină în suplimente nutritive va deveni o tendință populară, deoarece sucul de țelină devine mai popular și oamenii încearcă să profite de mișcarea mondială a sucului de țelină care vindecă bolnavii cronici. Încercați să evitați toate aceste mofturi. Sunt o risipă de bani și nu oferă aceleași beneficii vindecătoare ca și consumul zilnic de suc pur și proaspăt din tulpini de țelină.

Există nitrați în sucul de țelină?

Țelina și sucul de țelină nu pot conține nitrați care sunt activați sau dăunători decât dacă țelina s-a oxidat sau a fost deshidratată. Nitrații naturali din țelină nu există atunci când țelina sau sucul proaspăt de țelină nu s-a oxidat încă. Când sucul proaspăt de țelină sau de țelină se oxidează, la fel cum se oxidează orice plantă, legume sau fructe, atunci se pot dezvolta nitrați naturali. Dar, de asemenea, acest nitrat natural nu este niciodată dăunător sub nicio formă sau formă. Sucul de țelină și pudra de țelină au fost oxidate, așa că pot conține nitrați naturali, deoarece acest lucru a evoluat în procesul de oxidare.

Acești nitrați nu sunt aceeași varietate de nitrați care sunt considerați iritanti pentru unii oameni. Este important de știut că nu toți nitrații sunt la fel, la fel cum toți oamenii nu sunt la fel, toată apa nu este la fel, toate zahărul nu este la fel și toate proteinele nu sunt la fel. De exemplu, glutenul este o proteină complet diferită de cea din carne sau de cea din nuci. De asemenea, nitrații naturali care se pot dezvolta sub forma oxidată de țelină, cum ar fi pudra de țelină și praful de suc de țelină, nu sunt la fel cu nitrații nocivi care se adaugă în carne și în tot felul de alte produse.

De asemenea, nitrații sunt diferiți de nitriți - nu sunt același lucru. Nici măcar sucul de țelină sub formă de pudră, care conține nitrați naturali, nu poate fi bazat pe o metodă de conservare a alimentelor precum murăturile sau carnea, deoarece nu conține încă nitriți. Sucul proaspăt de țelină nu conține nitriți. Tot ceea ce apare în mod natural în țelină și sucul de țelină nu este dăunător. Acest lucru este valabil și pentru pulberea pură de țelină și pentru pulberea pură de suc de țelină. Cu toate acestea, nitrații dăunători pot fi adăugați în pulberea de țelină sau în praful de suc de țelină de către compania care îl produce sau îl folosește într-un alt produs. Sucul proaspăt de țelină nu poate conține nitrați dăunători decât dacă i-ați adăugat singur.

Dacă nu beți suc proaspăt de țelină pentru că credeți că conține nitrați dăunători, atunci, din păcate, pierdeți oportunitatea unică de vindecare pe care o poate oferi sucul proaspăt de țelină care nu conține nitrați.

Cât durează să simți beneficiile consumului de suc de țelină?

Depinde în ce stare se află persoana. Aproape toată lumea simte un anumit beneficiu în prima săptămână de a consuma zilnic suc de țelină în cantitatea potrivită și în modul corect. Mulți oameni simt chiar beneficii după primul lor suc. Totul depinde de persoană și de circumstanțe, cum ar fi starea de sănătate și simptomele acesteia și cât de toxic și supraîncărcat este ficatul lor cu diverși agenți patogeni și otrăvuri, cum ar fi pesticide, solvenți, erbicide, metale grele toxice și tot felul de alte substanțe chimice și toxine. (Consultați Ajutor pentru ficat pentru mai multe informații despre ce înseamnă un ficat toxic, cât de frecvent este acesta și cum să vă vindecați corpul.) Dacă cineva suferă de probleme cu greutatea , dacă are multă grăsime putrezită și corozivă în colon și/sau multe bacterii în tractul intestinal , cum ar fi streptococul , acest lucru va afecta și timpul de vindecare.

Nivelul de stres pe care o trăiește o persoană în viața sa, ce altceva aleg să mănânce și să bea în plus față de sucul natural de țelină și alte obiceiuri vor juca, de asemenea, un rol în cât timp durează o persoană să simtă beneficiile. Dar majoritatea oamenilor simt diferența destul de repede. Unii oameni care beau suc de țelină mult timp se obișnuiesc cu cât de bine sau cât de bine se simt decât atunci când nu l-au băut. Apoi încetează temporar să mai bea suc de țelină, așa cum o fac mulți, și constată că nu se mai simt atât de bine. În acel moment, și-au dat seama cât de important era sucul de țelină pentru a-i ajuta să se simtă mai bine.

Este important de știut că, chiar dacă cineva nu vede sau simte beneficiile consumului rapid de suc de țelină, asta nu înseamnă că beneficiile nu se produc. Oricine bea suc de țelină obține beneficii imediate deoarece puterile vindecătoare ale sucului de țelină încep să funcționeze imediat ce intră în organism. Poate dura ceva timp pentru ca unii oameni să vadă sau să simtă beneficiile într-un mod tangibil pe care le pot observa, deși sucul de țelină oferă beneficii vindecătoare de la prima băutură.

Există prea mult sodiu în sucul de țelină?

Toate tipurile de sare nu sunt la fel, la fel cum toate tipurile de zahăr nu sunt la fel. Consumul de sirop de porumb bogat în fructoză, care este dăunător sănătății, nu este același lucru cu a mânca un măr, care poate aduce vindecare ficatului și poate oferi o abundență de nutrienți importanți. Așa că nu vă lăsați păcăliți să credeți că toată sarea este la fel, pentru că nu este.

Dacă auzi pe cineva spunând că sucul de țelină are prea multă sare, se înșală. Grupurile de sodiu din sucul de țelină sunt un subset de sodiu. Știința și cercetarea nici măcar nu au descoperit toate variantele de micronutrienți și subgrupele de sodiu care se găsesc în sucul de țelină. Sărurile de sodiu sunt vindecătoare pentru organism și nu ne putem sătura de ele. O halbă de suc de țelină în fiecare zi oferă acele săruri de sodiu de care avem atâta nevoie.

Sarea de mare celtică sau sarea gemă de Himalaya sunt forme complet diferite de sodiu. Indiferent de cât de înaltă este sarea, a pune sare de mare celtică sau sare de Himalaya în băutură sau pe mâncare nu este același lucru cu a consuma suficient din aceste săruri nedescoperite de sodiu din sucul de țelină. Sărurile cluster de sodiu sunt singura formă de sodiu care distruge agenții patogeni, ajută la detoxifierea organismului și ajută la refacerea electroliților și a substanțelor chimice ale neurotransmițătorilor. Sodiul din sucul de țelină este sodiu vindecător, care este destinat circulației și organismului tău, în timp ce ar trebui să fii atent să nu consumi prea mult din tipul de sodiu care se găsește chiar și în sărurile de cea mai bună calitate.

Pot să storc un cap de țelină în loc de o tulpină de țelină?

Nu, capetele de țelină provin dintr-o plantă diferită de țelina cu tulpină. Strângerea unui cap de țelină nu va oferi aceleași beneficii vindecătoare.

Aflați mai multe despre puterea vindecătoare a sucului de tulpină de țelină în cărțile lui Anthony William The Healing Medium , The Most Helpful Foods , Thyroid Healing și Telina Juice (netraduse încă în bulgară).

Vezi videoclipurile lui Anthony William:

Publicații similare

[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
Acest elixir este un produs puternic de îngrijire a pielii. Stresul oxidativ poate acumula toxine și poate slăbi baza dermului. Pentru ca pi
Mai multe
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau a oricărui material aferent. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.