Acest ceai cu gheață ușor și atrăgător este o modalitate delicioasă de a folosi proprietățile vindecătoare ale balsamului de lămâie. Este un dar de la Dumnezeu și de la Mama Natură să facem față vieții noastre obositoare de zi cu zi. Ne calmează datorită fitochimicelor sale bioactive, cum ar fi alcaloizii nedescoperiți, care ameliorează receptorii nervoși din apropierea tractului digestiv - devin mai puțin iritabili și inflamația scade. Acesta este motivul pentru care balsamul de lămâie este o plantă valoroasă pentru stres. Ajutorul ei nu se oprește aici. Melisa vindecă multe boli și are un efect benefic asupra aproape tuturor organelor și sistemelor. Citiți mai multe despre beneficiile medicinale ale balsamului de lămâie aici .

Mierea crudă este plină cu peste 200.000 de compuși și agenți fitochimici nedescoperiți, inclusiv anti-patogeni, fitochimici care protejează împotriva daunelor cauzate de radiații și fitochimici anticancerigen. Când pătrund în tumorile și chisturile canceroase, ultimul tip de fitochimice le oprește creșterea - adică mierea crudă poate opri cancerul în locul său.

Lămâile îmbunătățesc digestia prin creșterea nivelului de acid clorhidric (un acid bun) din intestin. Ele tonifică mucoasa intestinală, curăță ficatul și umplu nevoile de calciu pentru a preveni osteoporoza. Atunci când agentul patogen care provoacă probleme cu tiroida determină formarea de noduli în tot corpul, epuizează rezervele de calciu. Lămâile echilibrează, de asemenea, nivelurile de sodiu din sânge, permițând electroliților să activeze și să îmbunătățească activitatea neurotransmițătorilor, care este împiedicată de neurotoxinele agentului patogen, provocând ceață pe creier și alte simptome neurologice.

Citiți mai multe despre proprietățile vindecătoare ascunse ale fructelor și legumelor în bestsellerul New York Times The Healthiest Foods .

Ceai cu gheata de melisa cu zmeura

Ingrediente:

  • 1/2 cană balsam proaspăt de lămâie
  • 1 litru de apă fierbinte
  • 1/3 cană suc de lămâie
  • 2-3 linguri de miere cruda
  • 2-3 felii de lamaie
  • 1 cană zmeură
  • 1 cană de gheață

Mod de preparare:

Puneți balsamul de lămâie într-un ceainic sau o cratiță mică și turnați apă fierbinte peste el. Se lasa la infuzat cel putin 1 ora. Scoateți frunzele din melisa și amestecați cu sucul de lămâie și mierea crudă. Puneți câteva felii de lămâie, zmeură și gheață în fiecare pahar de porție și completați ceaiul.

Porție pentru 3-4 persoane

Publicații similare

[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe
[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.