Acum este momentul perfect pentru a profita la maximum de abundența de cartofi dulci și de toate soiurile de dovleac de iarnă care se găsesc în fiecare magazin alimentar și piață de legume.

Cartofii dulci sunt una dintre cele mai vindecătoare legume pe care le avem. Ele ajută la scăderea tensiunii arteriale și la reducerea stresului. Sunt unul dintre cele mai bune alimente anticancer și sunt deosebit de utile în prevenirea cancerului de sân, colon, plămân, piele și bucal.

Cartofii dulci sunt cunoscuți pentru că sunt ușor de digerat și sunt foarte benefici pentru ulcere, colon inflamat, indigestie și constipație.

Și pe deasupra, sunt foarte gustoase! Mai ales în această rețetă de vindecare rapidă și ușoară. Este perfect pentru cină și se asortează bine cu o salată mare proaspătă de legume cu frunze verzi, ardei suculent, roșii, castraveți și avocado, cu un dressing de portocale.

Ingrediente:

  • 2 cartofi dulci, curatati si taiati cubulete;
  • 2 catei de usturoi;
  • 1 cap de ceapa dulce de marime medie, taiat felii;
  • 1 cm bucată de rădăcină de ghimbir proaspăt;
  • Un praf de scortisoara , nucsoara sau cardamom si/sau sare si piper de mare .

Topping optional: crema de nuca de cocos sau crema de caju si/sau rozmarin, cimbru sau patrunjel (daca doriti o reteta fara grasime, nu folositi crema de nuca de cocos sau crema de caju)

Mod de preparare:

Se fierb cartofii dulci, ceapa, usturoiul și ghimbirul până când se înmoaie (aproximativ 45 de minute).

Cât sunt încă fierbinți, transferați-le într-un blender împreună cu 1 cană de lichid de înmuiere. Se amestecă până când este omogen și cremos.

Dacă este necesar, mai puteți adăuga puțin din lichidul rămas de la abur pentru a obține consistența dorită a supei.

Dacă doriți, stropiți cu condimente după gust și adăugați ierburi proaspete precum pătrunjel, rozmarin sau cimbru și puțină cremă de nucă de cocos sau caju (dacă se folosește).

Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Publicații similare

[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.