Acest fel de mâncare poate fi preparat fie cu orez cu conopidă crud, fie gătit. În timp ce gândul să-ți faci propriul sushi te-ar putea speria, este de fapt surprinzător de ușor. Nu trebuie să arate perfect pentru a fi delicios. Posibilitățile de umplere a rulourilor de sushi sunt nelimitate. Încercați să încorporați ierburi proaspete, cum ar fi menta, busuioc și coriandru, pentru o întorsătură proaspătă, sau apelați la alte legume care vindecă ficatul, cum ar fi ridichile, sparanghelul sau varza. Puteți include chiar și legume gătite, cum ar fi cartofi dulci sau dovlecei.

Conopida: O legumă bogată în nutrienți, care este excelentă pentru menținerea unui sistem imunitar puternic și a sănătății optime. Conopida este incredibil de bogată în vitamina C, K și complexul B și în minerale precum bor, calciu, molibden și triptofan. De asemenea, este o sursă bună de proteine ​​de înaltă calitate care sunt ușor absorbite de organism. Conopida conține compuși puternici împotriva cancerului, cum ar fi indol-3-carbinol și sulforafan, care sunt deosebit de utili în prevenirea cancerelor de sân, col uterin, ovarian, colon, stomac și prostată.

Castraveți: Aliați ai ficatului datorită capacității lor de a-l hidrata. Ficatul tău are întotdeauna nevoie de apă vie care este plină de minerale și alți nutrienți, deoarece ficatul îți menține sângele hidratat. El se bazează pe surse precum castraveții pentru această apă vie. Acest lucru reduce la minimum sindromul sângelui murdar, ajutând la reducerea grăsimilor și toxinelor din acesta. Compușii fitochimici din castraveți acționează ca agenți antiinflamatori pentru intestinul subțire și colon. Castraveții au și capacitatea de a subția sângele, ceea ce permite detoxifierea să se desfășoare în mod natural, fără obstacole.

Ingrediente:

 • 1/2 conopida;
 • 6 buc. frunze de nori.

TASA DE ALEGERE

 • 1 castravete, tăiat fâșii subțiri;
 • 1 morcov, tăiat fâșii subțiri;
 • 1 ardei rosu, taiat fasii subtiri;
 • 1 cană de varză roșie feliată subțire;
 • 1 avocado, tăiat fâșii subțiri;
 • 1/2 cană de apă.

SOS THAI CHILI 

 • 1 cana rosii cherry;
 • 1 cană apă rece sau suc de portocale proaspăt stors;
 • 1/4 cană roșii uscate la soare;
 • 1 catel de usturoi;
 • 2 linguri. suc de lămâie;
 • 2 linguri. miere crudă;
 • 1/4 lingurita. fulgi de ardei rosu;
 • 1 lingura. chili roșu thailandez măcinat sau jalapeño copt.

  Mod de preparare:

  Tăiați conopida în buchețe (trebuie să obțineți aproximativ 6 buchete). Pune-le într-un robot de bucătărie și pasează-le până când se obține o textură asemănătoare orezului. Puneți orezul cu conopidă într-un castron mediu și lăsați-l deoparte.

  Dacă preferați să aveți orez cu conopidă gătit, căleți conopida gătită într-o tigaie la foc mediu, amestecând des, timp de 5-7 minute până se înmoaie. Nu trebuie să adăugați ulei sau apă în tigaie, deoarece conopida în sine trebuie să rămână suficient de umedă pentru a nu se lipi. Când orezul cu conopidă este fraged, puneți-l deoparte într-un castron mediu să se răcească.

  Pune o foaie de nori pe o placă de tăiat. Turnați aproximativ 3/4 de cană de orez conopidă pe marginea foii de nori cea mai apropiată de dvs. și întindeți-o într-un strat uniform, acoperind jumătatea inferioară a nori. Aranjați legumele de umplutură dorite în centrul orezului cu conopidă.

  Ridicați cu grijă foaia de nori de la marginea inferioară lângă dvs. și începeți să o rulați strâns spre sus. Chiar înainte de a termina de rulat, scufundați-vă degetul în apă sau suc de portocale și treceți-l de-a lungul marginii superioare a frunzei. Acest lucru va ajuta foaia de nori să se lipească pe măsură ce terminați de rulat. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați fiecare rulou de sushi în bucăți egale.

  Pentru a prepara sosul de chili thailandez, amestecați roșiile proaspete, apa, roșiile uscate la soare, usturoiul, sucul de lămâie, mierea și fulgii de ardei roșu împreună cu până la 1 lingură. chili roșu thailandez măcinat sau jalapeño, în funcție de condiția dorită.

  Porție pentru 2 persoane.  Această rețetă face parte din curățarea 3:6:9 a Mediului de Vindecare și este inclusă în rețetele cărții „Curățarea pentru sănătate” . Alte rețete din aceste curățări pot fi găsite pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

  Publicații similare

  [VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
  [VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
  Acest elixir este un produs puternic de îngrijire a pielii. Stresul oxidativ poate acumula toxine și poate slăbi baza dermului. Pentru ca pi
  Mai multe
  [VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
  [VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
  Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
  Mai multe
  [VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
  [VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
  Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
  Mai multe

  Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.