Vedeta acestei rețete sunt biluțele aurii de falafel, făcute nu din năut, ci din dovleac. Servite cu legume fragede și împrospătate cu suc de lămâie, sunt delicioase, ușor de preparat și nu au nevoie de publicitate.

Această rețetă face parte din curățarea 3:6:9 a Mediului de Vindecare și este inclusă în rețetele cărții „Curățarea pentru sănătate” . Alte rețete din aceste curățări pot fi găsite pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Ingrediente:

 • 3 ½ linguriță. soi de dovleac „Cigulka”, tăiat cubulețe;
 • 1 lingura ceapa rosie taiata cubulete;
 • 2 catei de usturoi, curatati de coaja si tocati grosier;
 • 1 lingura coriandru sau pătrunjel proaspăt culese;
 • 1 lingura coriandru;
 • 1 lingura chimen măcinat ;
 • 1/2 linguriță. ghimbir de pamant ;
 • 1 lingura. suc proaspăt de lămâie;

PENTRU SALATA VERDE

 • 2 lingurite spanac recoltat lejer;
 • 2 lingurite rucola culesă lejer;
 • 1 lingura. suc proaspăt de lămâie.

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200°C. Tapetați o tavă cu hârtie de copt. Se prăjește dovleacul feliat timp de 20-25 de minute până se înmoaie.

Scoateți și lăsați să se răcească timp de 10 minute, apoi amestecați într-un robot de bucătărie cu ceapa, usturoiul, coriandru sau pătrunjel proaspăt, chimen , coriandru măcinat, ghimbir și sucul de lămâie până când se omogenizează.

Formați 12 bile de mărimea unei mingi de golf, puneți-le în tavă și aplatizați ușor. Coaceți 30 de minute până devin aurii, răsturnați și coaceți încă 10 minute.

Pentru salata verde, amestecați spanacul, rucola și sucul de lămâie într-un castron. Acoperiți cu falafel și serviți imediat.

Porție pentru 2 persoane.

Publicații similare

[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe
[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.