Sucul de portocale proaspăt stors, apa spumante naturală și sorbetul de fructe obținut din fructe precum ananas, zmeură și mango se combină pentru a crea un punch tropical. Apa spumanta naturala inlocuieste sifonul pentru a crea o senzatie de gazos combinata cu arome tropicale dulci, rezultand un pahar plin de deliciu cu barbotare. Folosind sorbet în loc de înghețată, această băutură este incredibil de gustoasă chiar și fără grăsimi și lactate. Acest punch cu suc tropical de portocale va fi cu siguranță o băutură remarcabilă și preferată de sărbători pentru o lungă perioadă de timp.

Pumn tropical

Ingrediente:

  • 4 căni de suc de portocale (aproximativ 10 portocale mari, stoarse)
  • 2 căni de apă minerală naturală

Sorbet de mango:

  • 4 căni de mango congelat
  • 2 linguri. miere crudă sau sirop de arțar (opțional)
  • 2 linguri. suc de lamaie proaspat stors

Sorbet de ananas:

  • 4 căni de ananas congelat
  • 2 linguri. miere crudă sau sirop de arțar
  • 1 lingura. suc de lamaie proaspat stors

Sorbet de zmeura:

Mod de preparare:

Preparați fiecare dintre sorbeturi pe rând combinând toate ingredientele în noul storcator Omega MM1500 și amestecându-le până la omogenizare folosind accesoriul pentru sorbet. Puneți într-un recipient ermetic și congelați timp de cel puțin 3-4 ore, de preferință peste noapte, până când se fixează.

Combinați sucul de portocale proaspăt stors și apa spumante într-un castron mediu. Adăugați 1 sau 2 linguri din fiecare sorbet și serviți imediat.

Porție pentru 4 persoane

Aceasta reteta devine extrem de usoara si rapida cu noul storcator Omega MM1500 . Cu el puteți pregăti și lapte de nuci și tahini, mâncare pentru copii, paste de casă și multe altele.Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru, precum și în cărțile lui Anthony William .

Publicații similare

[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
Acest elixir este un produs puternic de îngrijire a pielii. Stresul oxidativ poate acumula toxine și poate slăbi baza dermului. Pentru ca pi
Mai multe
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.