Ceaiurile sunt o modalitate excelentă de a aduce un pic de calm în viața noastră agitată de zi cu zi. Acest ceai pentru vindecarea tiroidei (rețeta este din cartea lui Anthony William Thyroid Healing ) va face asta atât pentru spiritul tău, cât și pentru tiroida și restul corpului tău. Oprește-te pentru o clipă și oferă-ți un scurt moment de odihnă și în timp ce bei ceaiul, calmează-ți inima și mintea. Aceste alimente vindecătoare sunt un adevărat miracol al lui Dumnezeu!

Cimbru: un agent antiviral uimitor care face parte integrantă din eliminarea oricărei boli tiroidiene. Compușii săi nutritivi intră în glanda tiroidă, ucigând virusul Epstein-Barr (EBV) acolo și permițând glandei tiroide să-și recapete controlul asupra ei însăși, iar acest aliment valoros scade, de asemenea, încărcătura virală în întregul corp, ajutând la ameliorarea simptomelor multiple.

Semințe de fenicul: semințele de fenicul conțin un compus asemănător aspirinei care acționează ca un antiinflamator al glandei tiroide infectate cu EBV . Această calmare a glandei tiroide ajută la îmbunătățirea producției de hormoni.

Melisă: această plantă plăcută și cu gust blând este un agent puternic împotriva EBV și a cofactorului său, streptococii . Ucide și respinge celulele virale și bacteriene din tiroidă, ficat și splină datorită alcaloizilor și altor substanțe fitochimice cheie. În același timp, ajută la întărirea limfocitelor, astfel încât sistemul imunitar să poată lupta împotriva virusului. Este incredibil de util la prima apariție a simptomelor EBV în monofaza virusului (mononucleoza infecțioasă), dar și balsamul de lămâie vă va oferi un impuls pozitiv în tratarea EBV indiferent de faza acesteia. De asemenea, este util pentru slăbirea creșterii nodulilor.

Miere crudă: combustibilul suprem pentru hrănirea, repararea și revitalizarea glandei tiroide. Glucoza și alți nutrienți din mierea crudă vizează de fapt glanda tiroidă pentru a o hrăni. Medicina modernă încă nu cunoaște relația simbiotică dintre miere și glanda tiroidă. Este, de asemenea, un agent antiviral care, datorită conținutului său de zinc , ajută la combaterea EBV .

Ingrediente:

  • 2 căni de apă;
  • 1 lingura cimbru (cel mai bine este să folosești cimbru proaspăt, dar poți folosi și uscat);
  • 1 lingura semințe de fenicul;
  • 1 lingura balsam de lamaie (ca si la cimbru, este recomandat sa folositi melisa proaspata, dar puteti folosi si uscata);
  • 2 linguri. miere crudă (opțional).

Mod de preparare:

Aduceți cele două căni de apă la fiert într-o cratiță mică. Adăugați cimbrul , semințele de fenicul și melisa de lămâie. Opriți focul și lăsați ceaiul la infuzat timp de 15 minute sau mai mult. Strecurați ceaiul și turnați-l într-un pahar. Amestecați mierea după cum doriți și bucurați-vă!

Sfaturi:

* Când nu ai ceai vrac, poți folosi și pliculețe de ceai. Folosiți câte o pliculețe de ceai de cimbru , semințe de fenicul și melisa de lămâie.

Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Publicații similare

[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
Acest elixir este un produs puternic de îngrijire a pielii. Stresul oxidativ poate acumula toxine și poate slăbi baza dermului. Pentru ca pi
Mai multe
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.