plăcintă cu cireșe

Черешов пай

Această plăcintă cu cireșe are o aromă cu adevărat bogată, datorită cireșelor roșu închis, care o face atât de specială. Făcută fără gluten, zahăr rafinat, lactate, grăsimi rele sau alte ingrediente comune nesănătoase pentru plăcintă, această rețetă este una cu care vă puteți răsfăța cu bucurie.

Cireșele conțin compuși și agenți fitochimici care sunt uimitoare pentru îndepărtarea radiațiilor și repararea leziunilor mielinei nervoase. Femeile beneficiază în special de proprietățile de curățare ale cireșelor: cireșele elimină toxinele din uter și din restul sistemului reproducător și ajută la reducerea fibroamelor și a chisturilor ovariene.

Ingrediente:

Pentru mlaștini:

Umplere:

  • ora 19.00 cireșe fără sâmburi proaspete sau congelate;
  • 1/3 lingurita. + 2 linguri. sirop de arțar ;
  • 1/3 lingurita. + 1 lingura. amidon de săgeată sau amidon de tapioca ;
  • 1 lingura. extract de vanilie.

Pentru a servi:

  • 1/3 lingurita. frisca de cocos (optional).

Mod de preparare:

Pentru a face marshmallows, combinați într-un castron semințele de in măcinate , sosul de mere , zahărul de cocos și uleiul de cocos . Bateți-le până se obține un amestec uniform.

Într-un alt castron, amestecați făina de ovăz , făina de orez brun și amidonul de tapioca .

Adăugați ingredientele lichide la ingredientele uscate și amestecați până obțineți un aluat moale omogen. Se lasa la frigider 30 de minute.

Preîncălziți cuptorul la 180°C.

Întindeți aluatul între două foi de hârtie de copt, apoi transferați-l într-o tavă de plăcintă. Cu mâinile, apăsați uniform aluatul pe fundul și pe părțile laterale ale vasului. Puteți folosi o ceașcă pentru a nivela fundul. Înțepăți aluatul de mai multe ori cu o furculiță. Pune-l la frigider.

Pentru a face umplutura, combinați cireșele, siropul de arțar , săgeata și vanilia într-o cratiță mare. Creșteți căldura la mediu-mare și gătiți, amestecând des, până când se îngroașă.

Transferați umplutura pe crusta pregătită și coaceți timp de 25-30 de minute până când crusta se rumenește. Răciți bine plăcinta înainte de servire, apoi serviți cu o praf de frișcă (dacă este folosită).

Porție pentru 6-8 persoane.

Materialul de la Anthony William - Medical Medium® a fost folosit pentru a crea acest articol

Anthony William, creatorul mișcării mondiale pentru suc de țelină și autorul numărul 1 al celor mai bine vândute New York Times - "Healer Medium: Health Cleanse", "Mediu de vindecare: Ajutor pentru ficat", "Mediul de vindecare: cele mai utile alimente" , "Healeral-lea mediu", “ Mediul de vindecare: vindecarea tiroidei gland”, „Suc de țelină” și „Brain Saver” (netradus încă în bulgară), s-a născut cu capacitatea unică de a conversați cu Spiritul Compasiunii, care îi oferă informații de sănătate extrem de precise înainte de vreme.

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Agenția pentru Alimente și Medicamente a lui R. Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, revendicare sau reprezentare făcută sau accesibilă de pe acest blog sau orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de pe Internet care ar putea fi de interes și nu sunt menite să afirme sau să implice că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel legate sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, comerț înregistrat marcă comercială, logo, sigiliu legal sau oficial sau simbol protejat prin drepturi de autor care poate apărea în materialul referit.

Articole similare

Plăcintă cu mere fără grăsimi

Nu există nimic mai bun decât plăcinta cu mere! Cu excepția cazului în care este plăcintă cu mere fără grăsimi, fără gluten și fără lactate,...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Varză de Bruxelles prăjită cu sirop de arțar

Varza de Bruxelles din această rețetă sunt incredibil de atrăgătoare. Este dulce, picant, picant și bogat în arome. Dacă picantul nu este treaba ta, nu-ți...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Apa de afine

Această apă de merișoare este echilibrul simplu și perfect între acrișor și dulce. Este ușor de făcut, frumos de privit și o modalitate delicioasă de...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Cartofi dulci dublu copți

Această rețetă cremoasă și decadentă de cartofi dulci este pe cât de reconfortantă, pe atât de delicioasă. Cartofii dulci copți se amestecă cu cremă de...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult