Când trecem prin obstacole fizice sau mentale dificile, inclusiv boli cronice pe termen lung, pierdem rezervele de vitamina B12. Depleția vitaminei B12 poate fi accelerată în momentul crizei și se poate manifesta ani mai târziu ca probleme suplimentare de sănătate. Pentru mai multe informații despre vitamina B12, consultați capitolul „Creierul tău ars și deficitar” din cartea însoțitoare „Brain Saver” (netradusă încă în bulgară).

Sfaturi pentru utilizarea terapiei de șoc cu vitamina B12 de la Healer Medium


Pentru stres, accidente fizice, accidente emoționale, evenimente emoționale, traume emoționale, pierderi, atacuri acute de anxietate, atacuri de depresie acută, episoade TOC intensificate, episoade de furie, episoade neurologice, convulsii, simptome post-febră (post-infecție sau post-covid sau gripă), simptome postoperatorii, simptome post-procedura medicală, post-consum de droguri sau alcool, retragere de la cofeină, după vacanță, crize acute de durere corporală, post-efortul creierului pentru muncă, creativitate, studii la școală, examene sau jocuri intense.


Healer Medium Vitamina B12 Ghid pentru terapia de șoc

  • Pentru un adult, luați 2 picături de vitamina B12 (sub formă de adenozilcobalamină cu metilcobalamină) direct pe gură (opțional cu suc sau apă) sau amestecate în 50 ml sau mai mult de suc sau apă la fiecare 3 ore în timp ce este treaz.
  • Continuați această terapie timp de 1 până la 2 zile. Aveți opțiunea de a continua în a treia sau chiar a patra zi, dacă este necesar.
  • După 1 până la 4 zile, reduceți doza de vitamina B12 la cea indicată pe lista suplimentelor nutritive. Așteptați minimum 1 săptămână între ciclurile de terapie cu șoc cu vitamina B12.

Iată care sunt cantitățile adaptate pentru copiii cu vitamina B12 (sub formă de adenozilcobalamină cu metilcobalamină) pentru această terapie cu suplimente nutritive:

  • 1-2 ani: 2 picaturi mici (nu picuratoare) in suc sau apa la fiecare 3 ore in timp ce copilul este treaz;
  • 3-4 ani: 3 picaturi mici (nu picuratoare) in suc sau apa la fiecare 3 ore in timp ce copilul este treaz;
  • 5-8 ani: 5 picaturi mici (nu picuratoare) in suc sau apa la fiecare 3 ore in timp ce copilul este treaz;
  • 9-12 ani: 10 picaturi mici (nu picuratoare) in suc sau apa la fiecare 3 ore in timp ce copilul este treaz;
  • Peste 12 ani: 1 picurator in suc sau apa la fiecare 3 ore in timp ce copilul este treaz.
Pentru mai multe informații despre terapiile de șoc ale Healer Medium, citiți articolul introductiv de pe blogul nostru aici .

Produse din articol

Organic B12, lichid, 30 ml, Vimergy®
Pe drum
Recomandat de Anthony William
pret habitual
65.08 лв.
Pret promotional
65.08 лв.
pret habitual
76.56 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Organic B12, lichid, 115 ml, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
191.40 лв.
Pret promotional
191.40 лв.
pret habitual
225.18 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Vitamina B12 pentru copii, lichid, 55 ml, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
120.58 лв.
Pret promotional
120.58 лв.
pret habitual
141.86 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat

Publicații similare

[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe
[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.