Nu vă lăsați păcăliți de simplitatea acestei rețete - sosul de mere este unul dintre cele mai eficiente alimente de întinerire și revitalizare profundă pentru celulele hepatice, care garantează și transformări miraculoase pentru întregul organism. De asemenea, este dulce, gustoasă și ușor de preparat oricând.

Această rețetă face parte din curățarea 3:6:9 a Mediului de Vindecare și este inclusă în rețetele cărții „Curățarea pentru sănătate” . Alte rețete din aceste curățări pot fi găsite pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Merele: furnizează apă vie pentru a ajuta la hidratarea ficatului, care poate stoca apă și o poate returna în sânge în caz de deshidratare sau sindrom de sânge murdar. Acizii din fructe din mere ajută la curățarea ficatului prin dispersarea deșeurilor toxice care se acumulează în depozitele sale de depozitare. Merele elimină bacteriile, drojdia, mucegaiurile, alte ciuperci și virușii din tractul intestinal și ficat. Un remediu minunat pentru dizolvarea calculilor biliari.

Curmale: tractul intestinal acumulează mucus datorită producției scăzute de acid clorhidric și bilă, iar acest lucru poate încetini absorbția nutrienților în sânge. Curmalele elimină și elimină mucusul din colon, în special cel produs de agenți patogeni precum bacteriile și ciupercile. Zaharurile din curmale hrănesc ficatul – sunt o sursă excelentă de glucoză pentru reparare și regenerare, ceea ce permite ficatului să-și optimizeze cele peste 2.000 de funcții chimice.

Tulpina de țelină: subgrupurile sale de sodiu nedescoperite, pe care Anthony William le numește săruri de grup, protejează membranele celulare ale ficatului și suprimă creșterea virușilor, bacteriilor și ciupercilor. Țelina restabilește capacitatea ficatului de a produce bilă, precum și puterea și structura complexă a bilei, care la majoritatea oamenilor este complet dezechilibrata. Sărurile sale se leagă de otrăvurile și toxinele care plutesc liber din ficat și le spală în fluxul sanguin, rămânând legate, astfel încât cei care fac probleme să părăsească în siguranță rinichii sau tractul intestinal. Tulpinile de țelină curăță ficatul în timp ce reduc căldura ficatului la un nivel sigur. Este instrumentul suprem de reabilitare a vezicii biliare, ajutând în timp la dizolvarea calculilor biliari, făcându-i suficient de mici pentru a nu provoca vătămări sau a trece prin canalul biliar.

Ingrediente:

  • 1 până la 2 mere roșii, tăiate cubulețe;
  • 1 până la 4 curmale Medjool fără sâmburi (opțional);
  • 1 tulpină de țelină, tocată mărunt (opțional);
  • 1/4 lingurita. scorțișoară (opțional).

Mod de preparare:

Combinați mărul roșu tăiat cubulețe și alte ingrediente dorite într-un blender sau robot de bucătărie și amestecați până la un sos de mere omogen și uniform.

Serviți și savurați imediat sau stoarceți puțin suc proaspăt de lămâie și sigilați într-o tavă sau borcan dacă doriți să o păstrați pentru mai târziu.

Porție pentru unul.

SFAT:

  • Dacă faceți această rețetă pentru a înlocui merele în curățarea 3:6:9, aveți grijă câte curmale adăugați la sos de mere, dacă folosiți. Acordați atenție dacă o anumită gustare necesită acest lucru și ajustați cantitatea de curmale pe care le includeți în consecință. În mod util, doriți să vă asigurați că lăsați loc pentru alimente bogate în apă. Prea multe curmale te pot face să mănânci atât de mult încât să ratezi alte alimente de curățare vindecătoare.

Publicații similare

[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
Acest elixir este un produs puternic de îngrijire a pielii. Stresul oxidativ poate acumula toxine și poate slăbi baza dermului. Pentru ca pi
Mai multe
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.