Mai mult de 95% dintre noi vom experimenta oboseală suprarenală de multe ori în viața noastră. Simptomele pot include oboseală, lipsă de energie, dificultăți de concentrare, tendința de a deveni confuz și uituc, dificultăți în a îndeplini sarcinile pe care le faci în mod normal cu ușurință, voce răgușită, indigestie, constipație, depresie, insomnie, oboseală după trezire, dorință de a dormi în timpul zilei .

Cel mai bun mod de a vă susține suprarenalele și de a restabili sănătatea este să mâncați o masă ușoară și echilibrată la fiecare 90 de minute până la două ore. Această tehnică funcționează deoarece mesele frecvente îți mențin glicemia stabilă pe tot parcursul zilei și, atâta timp cât glucoza nu scade, glandele suprarenale nu trebuie să intervină. Oferind glandelor suprarenale multă odihnă, le permite să-și dedice energia vindecării și recuperării.

În mod ideal, fiecare dintre mesele tale ar trebui să conțină o cantitate echilibrată de potasiu, sodiu și zahăr natural (din fructe). În acest articol, îți aducem câteva gustări perfecte pe care le poți mânca pentru a-ți restabili sănătatea suprarenalelor.

16 gustări pentru oboseala suprarenală


Măr, tulpină de țelină și curmale

Portocala, avocado si spanac

Cartofi dulci, spanac și suc de lămâie

Suc de castraveți, avocado și lămâie

Banane, curmale si salata romana

Apa de cocos, caise uscate si tulpini de telina

Apa de cocos, banane si spanac

Salata de pere, fructe de padure si valeriana

Mango, smochine și tulpini de țelină

Salata de portocale, coriandru si unt

Zmeura, mandarine si salata verde

Căpșuni, miere crudă și castraveți

Măr, curmale și frunze de varză

Banane, struguri și salată roșie

Măr, conopidă și castraveți

Pepene verde cu suc de lime și suc de tulpină de țelină


Puteți găsi mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Publicații similare

[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe
[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.