FAŢA BUNĂ, RĂĂ ŞI URĂ A CONTRACEPTIVelor

FAŢA BUNĂ, RĂĂ ŞI URĂ A CONTRACEPTIVelor

Ești o femeie care a luat pilule contraceptive? Cunoști pe cineva care a luat contraceptive? Contraceptivele hormonale sunt cele mai utilizate pe scară largă în lume.

Există mai multe tipuri de contraceptive, pe care vom încerca să le enumerăm în acest articol fără a discuta avantajele și dezavantajele fiecăruia dintre ele. Vom încerca să vă împărtășim cu toți câteva dintre dezavantajele pentru sănătatea dumneavoastră ale acestor metode de contracepție (mai ales dacă sunteți bolnav cronic) și, de asemenea, să vă împărtășim metodele mai naturale care sunt chiar mai eficiente decât cele mai comune.

1. Contraceptivele hormonale sunt probabil cele mai puțin sigure de utilizat, mai ales pe termen lung. Hormonii artificiali sau sintetici hranesc virusurile care traiesc in interiorul nostru. Există multe riscuri asociate cu acestea în ceea ce privește efectele secundare (sunt medicamente până la urmă), inclusiv cancerul și multe altele. Amintiți-vă, conform lui Anthony William, cancerul este cauzat de un virus și de toxine. Dacă vă puteți ajuta, nu completați partea cu toxină a ecuației cu ceva ce puteți controla. Indiferent dacă luați pilulă sau utilizați un DIU, este o idee bună să treceți la ceva non-hormonal, deoarece există multe opțiuni. De asemenea, amintiți-vă că în prima sa carte, The Healing Medium , Anthony William vorbește despre modul în care o modificare a hormonilor poate provoca simptome virale - este important să rețineți că aceasta NU este cauza. Hormonii artificiali și cei sintetici nu sunt foarte diferiți ca efect.

2. Metodele contraceptive de bariera sunt mult mai recomandate, iar cea mai sigura dintre ele este probabil prezervativul vechi bun. Cu toate acestea, chiar și spunând asta, cele mai multe prezervative disponibile în comerț sunt cu adevărat pline de cele mai nesănătoase lucruri în ceea ce privește substanțele chimice și lubrifianții care le sunt aplicate. Din fericire, există multe opțiuni mai sigure (vegane) pe care vrem să vi le descriem aici:

  • Prezervativele Sustain – folosite pentru a promova aloe ca parte a lubrifiantului lor, dar apoi și-au schimbat formula pentru a conține silicon (plastic) etc. Cu toate acestea, din moment ce nici măcar nu știm ce este în mărci precum Trojan , este mai bine să alegeți o companie ale cărei ingrediente vă sunt familiare.
  • Prezervativele Glyde (nu folosiți soiurile lor aromate, conțin arome naturale vechi bune) - dar sunt vegane și multe, dar conțin și plastic siliconic.
  • Prezervativele adorabile - au ulei de silicon și ingrediente de porumb în lubrifiant (care ar trebui să vă spună cât de răspândită este utilizarea porumbului în lume)
  • Prezervativele Sir Richard nu conțin glicerină, spermicide și parabeni - cu toate acestea, conțin niște silicon, amoniac și porumb.

Piața prezervativelor s-a îmbunătățit și oferă opțiuni mult mai sănătoase. Cu toate acestea, ele nu sunt perfecte. Dacă le-ați folosit doar ocazional, atunci vă puteți prepara unul dintre ceaiurile sau smoothie-urile de curățare și vă puteți ajuta. Este într-adevăr cea mai bună opțiune de barieră pe care o avem, mai ales dacă folosiți o opțiune mai sănătoasă. Există femei care sunt prea sensibile pentru a manipula lubrifianții chiar și pe aceste prezervative. Le vom acorda atenție mai jos în articol.

În domeniul punerii lucrurilor în vaginul femeilor, nu susținem absolut niciunul dintre aceste lucruri, inclusiv diafragma din plastic, precum și bobina de cupru din cupru de metal greu. Îți amintești, în articolul Eczeme și psoriazis, am împărtășit explicația lui Anthony William despre legătura dintre cupru și eczemă și psoriazis? Există unul mare!

3. Cea mai sigură metodă este metoda mucusului cervical – cunoscută și sub denumirea de metoda Billings (de la cuplul care a introdus pentru prima dată această metodă) și în forma ei mai modernă cunoscută sub numele de metoda FertilityCare a modelului Creighton (nu vă panicați dacă puteți foloseste-l pentru a ramane insarcinata, o poti folosi pentru invers). Această formă de control al nașterii se bazează pe cunoașterea corpului tău puțin mai bine (acea cunoaștere nu ne-a dezamăgit niciodată). Implică învățarea să-ți citești mucusul cervical. Când mucusul tău este așa-zis fertil, este cel mai probabil să produci un copil. Când mucoasa este infertilă, este puțin probabil să rămâneți însărcinată. Metoda este foarte eficientă. Modelul Creighton include 8 lecții și mai multe cu partenerul tău. Cu siguranță merită să vă faceți timp pentru a învăța cum să vă citiți mucusul cervical. Iar cuplurile care îl folosesc ca control al nașterii se pot bucura de sex fără bariere știind că probabil nu vor rămâne însărcinate. Există deja multe cupluri care folosesc această metodă de ani de zile cu foarte mare succes. Nu trebuie să vă bazați pe dispozitive de măsurare pentru ovulație, temperatura bazală a corpului etc. Te bazezi pe semnalele pe care corpul tău ți le dă în mod natural și acest lucru poate fi determinat la fiecare nivel ca fiind cea mai bună modalitate de a practica controlul natural al nașterilor.

Aceasta nu este în niciun caz o trecere în revistă exhaustivă a tuturor metodelor de control al nașterii existente, mai degrabă un ghid rapid pe care îl puteți analiza puțin mai în profunzime. Pentru informații detaliate despre subiect, așteptați-vă pe viitor pe blogul nostru.

Pentru realizarea acestui articol a fost folosit material de pe site-ul personal al Munizei Ahmed - un asistent de lungă durată al lui Anthony William - Medical Medium®. Link site: https://muneezaahmed.com/

Publicații similare

[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe

Acest blog, continutul sau si toate materialele aferente sunt prezentate doar in scop informativ si nu inlocuiesc sfatul, diagnosticul, tratamentul sau prescriptia medicala. Nimic din ceea ce este continut in sau accesibil de pe acest blog nu trebuie considerat ca fiind un sfat medical, diagnostic, tratament sau prescriptie medicala, nici o promisiune de beneficii, o pretentie de vindecare, o garantie legala sau o garantie a rezultatelor care urmeaza sa fie obtinute. Nu ignorati niciodata sfaturile medicale sau nu renuntati sa le solicitati din cauza a ceea ce ati citit pe acest blog sau in oricare dintre materialele legate. Prirodnik Ltd si echipa sa nu sunt medici si nu pretind ca ofera servicii de asistenta medicala. Consultati un profesionist licentiat in domeniul sanatatii inainte de a schimba sau intrerupe orice medicamente, tratamente sau ingrijiri curente, sau de a incepe orice dieta, exercitiu sau program de suplimente, sau daca aveti sau suspectati ca ati putea avea o afectiune medicala care necesita asistenta medicala. Administratia pentru Alimente si Medicamente a R. FDA nu a evaluat nicio declaratie, afirmatie sau reprezentare facuta in sau disponibila pe acest blog sau in orice alt material asociat. Continutul acestui blog si orice material legat nu reflecta neaparat opiniile Prirodnik Ltd sau ale autorului principal si nu se garanteaza ca este corect, complet sau actualizat. Acest articol poate contine linkuri catre alte resurse de pe internet. Aceste linkuri sunt furnizate ca citate si ajutoare pentru a va ajuta sa identificati si sa localizati alte resurse de internet care ar putea fi de interes si nu au scopul de a declara sau implica faptul ca Prirodnik Ltd sau autorul principal recomanda, aproba, sprijina, sponsorizeaza sau sunt in vreun fel afiliati sau asociati cu orice persoana sau organizatie asociata cu materialul la care se face trimitere sau sunt autorizati in mod legal sa utilizeze orice nume comercial, marca inregistrata, logo, sigiliu legal sau oficial sau simbol protejat prin drepturi de autor care poate fi reflectat in materialul la care se face trimitere.