Partea a IV-a, capitolul 25 a cărții „The Healing Medium” – ediție revizuită și completată

Aveți dreptul dat de Dumnezeu de a chema îngerii pentru ajutor oricând doriți. Ei sunt martorii tuturor suferințelor tale fizice și emoționale și vor să te ajute să-ți găsești liniștea sufletească, să-ți vindeci și să-ți restaurezi spiritul și corpul. Îngerii vor să te îndrume pe calea cea bună. Din zorii timpurilor, ele au existat pentru a ne ajuta să ne adaptăm și să supraviețuim aici pe Pământ.

Când ești în căutarea unui partener sau a unui loc de muncă, sau ești îngrijorat că noi oportunități nu se deschid pentru tine, există o secetă în viața ta . Apoi, îngerii te ajută să depășești circumstanțele și să supraviețuiești până când vine ploaia rece a schimbării și apare partenerul potrivit sau sprijinul financiar necesar în viața ta.

Când paharul începe să debordeze - munca și noi oportunități te copleșesc, sau relația ta se dezvoltă atât de mult, încât nu poți să-ți tragi respirația, există un potop în viața ta . Apoi, îngerii îți oferă un colac de salvare care să te țină deasupra apei și să-ți echilibreze relația, munca și alte angajamente.

Valul fierbinte vine atunci când ești sub prea mult stres și pretenții, confruntări, responsabilități sau probleme cu cei dragi. În acest caz, îngerii intervin pentru a vă elibera tensiunea și pentru a vă ajuta să faceți față tuturor.

În cele din urmă, dacă un cutremur te lovește sub forma: dificultăți neașteptate - accidente, boală, concediere sau pierderea unei persoane dragi, poți apela la îngeri să te mângâie, să te ajute să-ți revină după traumă (emoțională sau fizică), să păstrezi treaba tu, să vindeci, să învingi moartea unei persoane dragi și să-i îndrepti sufletul către lumină.

Așa cum o hartă climatică arată diferite condiții meteorologice în diferite regiuni ale țării, este posibil să experimentați o combinație diferită a stărilor emoționale de mai sus. Puteți chiar să le experimentați pe toate odată – de exemplu, lipsă de sprijin ( secetă ), copleșit de muncă ( inundație ), copleșit de responsabilități ( val de căldură ) și suferind o pierdere devastatoare ( cutremur ) . . .

În vremuri ca acestea, însă, nu ești singur.

Iar soarta ta nu este absolut predeterminată. Puteți schimba direcția.

Sau, altfel spus: atunci când sufletul nostru vine pe Pământ, putem alege să rămânem cu fermitate la rolul care ne este atribuit... sau să ne folosim liberul arbitru pentru a ne scrie propriul scenariu. Nimic nu este complet prestabilit. Întotdeauna este loc de schimbare.

În orice moment putem ieși din matrice. În orice moment ne putem schimba destinul.

Îngerii sunt aici pentru a ne ajuta să luăm decizii și să ne exercităm liberul arbitru în cel mai bun mod posibil. Ei sunt aici pentru a ne feri de necazuri și pentru a ne oferi noi oportunități. Ei sunt aici pentru a ne ajuta să creștem, să ne schimbăm și să facem față provocărilor vieții. Ei sunt aici pentru a ne ajuta să vedem lumina și să ne protejeze de întuneric. Sub orice formă vă imaginați că sunt - ca creaturi de lumină, animale sau alte ființe, ei vor lua acea formă pentru a vă ajuta. Scopul lor nu este să vă împlinească fiecare capriciu și dorință, ci să vă ajute să-L slujiți lui Dumnezeu. Fie că te vindeci de boală, având grijă de propriul suflet sau ajutând oamenii aflați în nevoie.

Îngerii fac asta de milenii.

Iată secretul: trebuie să știi exact la ce îngeri să apelezi, trebuie să știi exact cum să-i întrebi, trebuie să ai credință și să fii deschis la cooperare cu ei... despre asta este vorba în acest capitol.

Articolul este un citat din cartea lui Anthony William – „The Healing Medium – edition revizuită și completată”

Pentru a citi restul capitolului despre ajutorul angelic, consultați articolele de pe blog:

 • „Adevărul despre îngeri”
 • „Cum să obțineți ajutor de la îngeri”
 • Publicații similare

  [VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
  [VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
  Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
  Mai multe
  [VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
  [VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
  Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
  Mai multe
  [VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
  [VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
  Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
  Mai multe

  Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.