SUC DE TULPINI DE TELINA PENTRU STATII AUTOIMUNE SI NEUROLOGICE

SUC DE TULPINI DE TELINA PENTRU STATII AUTOIMUNE SI NEUROLOGICE

Afecțiunile neurologice precum boala Lyme, sindromul de oboseală cronică și scleroza multiplă pot provoca la fel de multă frică și disperare ca și suferința fizică. Dar odată ce înțelegi că adevărata cauză a acestor boli este de fapt un virus și odată ce înveți cum să elimini în mod sistematic acest agent patogen, vei avea ocazia să-ți iei sănătatea înapoi în propriile mâini. Cercetarea medicală și știința încă nu sunt clare că virușii sunt cei care stau în spatele afecțiunilor autoimune, dar în acest articol vă vom împărtăși ceea ce se întâmplă de fapt în interiorul corpului. Pentru o explicație mai aprofundată a ceea ce Anthony William numește „confuzie autoimună”, puteți citi capitolul despre acest subiect din cartea sa , Thyroid Healing .

Sucul de tulpină de țelină este un elixir miraculos din plante, un remediu puternic pentru oricine are probleme neurologice și autoimune. În cartea sa „Medical Medium: Cery Juice” (netradusă încă în bulgară), Anthony William explică modul în care proprietățile vindecătoare ale sucului de tulpini de țelină tratează afecțiunile neurologice și zeci de alte boli autoimune.

Dezmințirea unei teorii greșite și dăunătoare

Întreaga teorie autoimună se bazează pe presupunerea falsă că corpul tău se atacă singur. Această idee a apărut în jurul anilor 1950, după ce oamenii au început să se înghesuie la cabinetele medicilor literalmente de nicăieri. În zilele noastre, medicii care sunt deja la limita vârstei își amintesc că cu ani în urmă, de la sfârșitul anilor 1940, pacienții au început să intre în cabinetele lor cu oboseală, tulburări neurologice și simptome misterioase. Până atunci, pacienții veniseră periodic cu probleme precum apendicita, infarct sau accident vascular cerebral, dar dintr-o dată au apărut mulțimi de oameni, majoritatea femei, care raportau simptome noi. Acești doctori și colegii lor au clătinat din cap nedumeriți, întrebându-se ce se întâmplă.

Aceasta este epoca întunecată a bolilor cronice. Comunitatea medicală nu a găsit o explicație, dar a observat prezența autoanticorpilor prin analize de sânge. Astfel au ajuns la teoria conform căreia sistemul imunitar distruge organele, glandele și țesutul conjunctiv proprii ale corpului. La acea vreme, nu existau dovezi că această teorie era adevărată și nici până în prezent nu există în continuare niciuna. Acești anticorpi sunt acolo pentru că sistemul imunitar i-a creat pentru a căuta un agent patogen în corpul tău, iar acest agent patogen este cel care provoacă simptomele care sunt acum grupate sub diagnosticul bolilor autoimune.

Această teorie autoimună defectuoasă s-a consolidat de-a lungul anilor și continuăm să trăim cu ea zeci de ani mai târziu, deoarece un număr tot mai mare de afecțiuni misterioase sunt diagnosticate ca autoimune. Este scandalos că, cu toată tehnologia și progresele pe care le-am făcut, această teorie este încă menținută. Gândiți-vă la mașinile din anii 1950 sau la telefoanele din anii 1950 și cât de mult s-au schimbat. Dar când vine vorba de boli cronice, suntem încă în evul întunecat. Comunitatea medicală încă nu știe de ce atât de mulți oameni se îmbolnăvesc și la vârste din ce în ce mai tinere. Și, din păcate, știința și cercetarea caută în locuri greșite și se concentrează pe domenii precum genetica, când nu genele noastre sunt responsabile pentru bolile cronice, ci virușii, bacteriile, metalele grele și alte toxine. Puteți descoperi adevăratele cauze ale a aproape 200 de simptome și afecțiuni, inclusiv multe despre care se crede în mod eronat că sunt genetice, în cartea „Medical Medium: Telina Juice” (netradusă încă în bulgară).

Sistemul tău imunitar lucrează din greu

După cum spune Anthony William în Thyroid Healing , corpul tău nu se atacă niciodată. Sistemul tău imunitar poate fi împovărat sau slăbit de diverși factori, dar nu se întoarce niciodată împotriva ta.

În cazul afecțiunilor neurologice autoimune, ceea ce se întâmplă este că virusul se hrănește cu alimentele sale preferate, inclusiv cu metale grele toxice precum mercurul, cuprul și aluminiul; ouă, lactate, porumb și gluten; pesticide, fungicide și erbicide. Necunoscut cercetării medicale și științei, un virus este un lucru viu și trebuie hrănit pentru a supraviețui. Acestea sunt câteva dintre informațiile prezentate de Anthony William pe care comunitatea medicală abia acum începe să le ia în considerare. Unul dintre produsele secundare pe care virusul le creează și eliberează după ce se hrănește cu aceste alimente este ceea ce numește neurotoxină. Aceste neurotoxine inflamează sistemul nervos al oricărei persoane care suferă de simptome autoimune și aceasta este ceea ce provoacă simptomele neurologice. Cercetarea medicală și știința nu sunt conștiente de aceste neurotoxine virale.

Virusul Epstein-Barr este adesea vinovat. Există mai mult de 60 de tulpini și mutații de Epstein-Barr, deși știința și cercetarea nu au descoperit încă acest lucru, așa că majoritatea acestor tulpini nici măcar nu vor apărea într-un test de sânge. Alți factori de tulburare includ tulpini nedescoperite de zona zoster (dintre care unele nu provoacă erupții cutanate) și multiple mutații ale HHV6, inclusiv HHV7, HHV10 și HHV16. (Apropo, bacteriile nu creează simptome neurologice pentru că bacteriile nu produc neurotoxine atunci când sunt hrănite).

Acești agenți patogeni evazivi și supărători pot pătrunde adânc în corp și organe, făcându-i imposibil de identificat folosind testele medicale actuale. Între timp, sistemul tău imunitar loial face tot posibilul să caute și să distrugă acești agenți patogeni evazivi și supărători și de aceea autoanticorpii pot apărea în testele de sânge. Ei merg după virus, nu vă atacă propriul corp.

Cum ajută sucul de tulpini de țelină la tratarea simptomelor neurologice

Atâția oameni și-au pierdut ani din viața, relațiile sau locurile de muncă din cauza bolilor autoimune și a simptomelor neurologice. Au fost răniți și răniți din cauza bolii cronice de ani de zile și a primit informații false despre motivul pentru care sunt bolnavi. Sucul de tulpină de țelină este un instrument uimitor pentru a-i ajuta pe acești oameni să avanseze cu vindecarea atunci când nimic sau aproape nimic altceva nu o are.

Sucul de tulpină de țelină conține săruri de sodiu nedescoperite , care perturbă membrana virușilor și neutralizează și slăbesc metalele grele toxice cu care se hrănesc acești viruși. Sucul de țelină ajută apoi la îndepărtarea resturilor din organism, reducând în cele din urmă inflamația.

Persoanele care au o boală autoimună vor suferi în cele din urmă și de probleme endocrine ca urmare a virusului și a subprodușilor săi care infectează, inflamează și slăbesc sistemul endocrin, inclusiv pancreasul, glandele suprarenale, tiroida, pituitara, pineala și hipotalamusul . Sucul de țelină conține un hormon vegetal natural nedescoperit care hrănește și restaurează fiecare glandă din sistemul endocrin. Prin echilibrarea sistemului endocrin în timp, nivelurile hormonale sănătoase pot fi restabilite.

Mai jos, în articol, vom analiza mai multe afecțiuni neurologice autoimune comune care sunt diagnosticate greșit și înțelese greșit, dar rețineți că Anthony William acoperă aceste afecțiuni și multe altele în mare profunzime în cărțile din seria Healing Medium, astfel încât să vă sfătuim să citiți și consultați-le pentru mai multe informații și îndrumări de tratament.

Fibromialgie

Este cauzată de neurotoxinele virusului Epstein-Barr . Neurotoxinele ajung pe nervi și sunt un alergen pentru nervii tăi. Sunt responsabili de inflamarea nervilor periferici și centrali, ceea ce duce la durerea, suferința, oboseala, rigiditatea și sensibilitatea suferite de fibromielită.

boala Lyme

S-ar putea să fii surprins să afli acest lucru: boala Lyme este o boală virală, nu bacteriană. Nu este cauzată de bacterii - borrelia, bartonella și babesia sau altele (lista bacteriilor acuzate greșit va continua probabil să crească). Dacă boala Lyme a fost cauzată de bacterii, atunci antibioticele ar putea avea grijă de ea. Înțelegeți că Borrelia, Bartonella și Babesia nu sunt superbugi, precum diferitele forme de stafilococ rezistent la meticilină (MRSA) și Clostridium difficile. Deci antibioticele ar ucide în mod eficient așa-numitele bacterii Lyme. Bacteriile nu provoacă simptome neurologice. Dar virușii o fac.

Simptomele bolii Lyme la majoritatea oamenilor sunt cauzate de virusul Epstein-Barr (EBV) , deși toți ceilalți virusuri din familia virusului herpes le pot provoca, de asemenea, inclusiv HHV-6, până la nedescoperitul HHV-9, HHV- 10, HHV-11 și HHV-12. Dacă acest lucru te surprinde, îți este greu să crezi sau vrei doar să afli mai multe despre el, cel mai bine este să citești capitolul despre boala Lyme din The Healing Medium . Anthony William explică cum boala Lyme a ajuns să fie văzută ca o boală bacteriană, adevărul despre mușcăturile de căpușe, cum să începeți tratamentul bolii Lyme și multe altele.

Indiferent dacă credeți că boala Lyme este o problemă bacteriană sau știți deja că este un virus, sucul de tulpini de țelină este un puternic agent de vindecare . Sucul de țelină ucide atât bacteriile rele, cât și virușii. Puteți începe să faceți progrese cu boala Lyme , bea zilnic suc de tulpini de țelină , bea zilnic smoothie de detoxifiere cu metale grele și luând forma corectă de vitamina B12 pentru a vindeca simptomele neurologice și citind cărțile Healer Medium pentru a afla ce alimente trebuie evitate și ce suplimente de luat.

Scleroza multiplă (SM)

Virusul Epstein-Barr este cauza necunoscută a sclerozei multiple . Virusul eliberează neurotoxine care inflamează sistemul nervos central și pot ajunge la creier, unde provoacă leziuni și forme ușoare de encefalită. Sucul de tulpină de țelină poate distruge membranele exterioare ale celulelor virusului și îl poate ucide. Sucul de țelină conține, de asemenea, hormoni vegetali care vă vor ajuta la echilibrarea sistemului endocrin, ceea ce este important pentru că persoanele cu SM dezvoltă și probleme endocrine, precum Hashimoto sau oboseala suprarenală. Sucul de telina te va ajuta sa scapi de aceste afectiuni. Dacă aveți SM, puteți ajuta la restabilirea sistemului nervos central cu suc de tulpini de țelină plus anumite alimente și suplimente, cum ar fi B12 cu adenozilcobalamină și metilcobalamină , spirulina , legume cu frunze verzi și mai multe fructe, în special fructe de pădure precum afinele sălbatice .

Sindromul de oboseală cronică (SFC)

Din fericire, oboseala cronică este acum cel puțin recunoscută ca o problemă reală, dar, din păcate, comunitatea medicală încă nu știe ce o cauzează. Oboseala cronică a fost întotdeauna cauzată de virusul Epstein-Barr . Din nou, neurotoxinele produse de virus provoacă inflamarea creierului și a sistemului nervos. Înainte ca sindromul de oboseală cronică să fie descris și dat un nume de către comunitatea medicală, Anthony William a numit-o oboseală neurologică pentru că este doar asta: o oboseală profundă și debilitantă cauzată de inflamația sistemului nervos din cauza neurotoxinelor virale.

Amintiți-vă că există peste 60 de tulpini ale virusului Epstein-Barr , iar unele dintre ele sunt mai agresive, astfel încât creează neurotoxine mai puternice care inflamează sistemul nervos. Neuronii din creier sunt ușor afectați de aceste neurotoxine virale, ducând la ceață , confuzie, oboseală, dificultăți de trezire, greutate corporală și multe altele.

Sucul de țelină este cea mai bună armă împotriva virusului care provoacă CFS. Persoanele care suferă de această boală au un sistem imunitar și celule albe din sânge compromise. Sucul de țelină conține forme nedescoperite de vitamina C și oligoelemente care îți vor întări sistemul imunitar și îi vor aduce pacea. De asemenea, știți că mulți oameni care suferă de CFS sunt ulterior diagnosticați cu boala Lyme. Când înțelegeți conexiunile și știți că același virus este de vină pentru ambele afecțiuni, puteți înțelege de ce puteți suferi de ambele și puteți lucra pentru a aborda cauza principală reală: virusul Epstein -Barr .

Acestea sunt doar câteva dintre afecțiunile neurologice autoimune de care suferă atât de mulți oameni. Mai sunt sute care sunt greșit înțelese și diagnosticate greșit. Acum poți afla adevăratele cauze ale bolilor și simptomelor tale cronice, precum și cele de care suferă cei dragi. Este exact ceea ce Anthony William împărtășește în cărțile sale din seria „Healing Medium” . Veți afla, de asemenea, cum vă puteți vindeca și proteja sănătatea pentru viitor. Suntem în spatele tău 100%. Vă susținem și vă dorim multă sănătate. Te poți vindeca singur!

Vezi videoclipurile lui Anthony William:

Publicații similare

[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau a oricărui material aferent. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.