BATEURI SĂNĂTATE DE Afine sălbatice

Здравословни барчета с диви боровинки

Aceste batoane delicioase cu afine sălbatice oferă o altă modalitate de a te bucura de aceste fructe de pădure speciale și de a le încorpora în rețete sănătoase pentru familia ta. Aceste mici comori au proprietăți vindecătoare uimitoare, conferind în același timp aroma lor naturală profundă și delicioasă. Preparate din timp, batoanele sunt o masă ușoară care poate face parte din cutia de prânz, gustarea sau gustarea rapidă în zilele aglomerate.

Fructele de pădure au un efect anti-îmbătrânire, de combatere a bolilor și de revitalizare, iar afinele sălbatice sunt lideri în această categorie. Ori de câte ori este posibil, alegeți afinele sălbatice congelate în locul afinelor proaspete cultivate într-un recipient de plastic. Fă-ți un obicei după ce treci de secțiunea de legume a magazinului alimentar să te oprești pe culoarul de alimente congelate, unde saci cu afine sălbatice sunt ușor de găsit. Acest lucru va oferi corpului dumneavoastră cele mai bune șanse de recuperare și vindecare.

Batoane sănătoase cu afine sălbatice

Ingrediente:

Pentru umplutura:


Pentru bază și topping:

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 180°C. Acoperiți fundul unei tăvi de copt de 20 x 20 cm cu hârtie de copt.Se lasă deoparte.

Pentru a pregăti umplutura, puneți o cratiță mică la foc mediu-mare. Adăugați afinele sălbatice , mierea crudă sau siropul de arțar , sucul de lămâie, amidonul de tapioca și extractul sau pudra de vanilie . Se amestecă până se amestecă uniform. Aduceți amestecul la fierbere și gătiți, amestecând des, până se îngroașă și clocotește, aproximativ 2-3 minute. Scoateți și lăsați deoparte să se răcească timp de 10 minute.

Pentru a pregăti baza și toppingul, combinați făina de ovăz, ovăzul rulat , zahărul de cocos și scorțișoara într-un castron mare. Se toarnă uleiul de cocos topit și se amestecă până când aluatul devine cocoloși. Puneți 2 căni de amestec în tava pregătită și lăsați restul deoparte. Apăsați uniform amestecul în fundul cratiței folosind degetele sau o ceașcă cu fundul plat.

Turnați umplutura de afine peste bază și întindeți-o uniform. Presărați restul amestecului de pesmet peste umplutură. Coaceți 30-35 de minute până când umplutura clocotește și blatul este auriu. Scoateți din cuptor și răciți complet înainte de a le tăia în batoane.

Porție pentru 12 batoane

Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Materialul de la Anthony William - Medical Medium® a fost folosit pentru a crea acest articol

Anthony William, creatorul mișcării mondiale pentru suc de țelină și autorul numărul 1 al celor mai bine vândute New York Times - "Healer Medium: Health Cleanse", "Mediu de vindecare: Ajutor pentru ficat", "Mediul de vindecare: cele mai utile alimente" , "Healeral-lea mediu", “ Mediul de vindecare: vindecarea tiroidei gland”, „Suc de țelină” și „Brain Saver” (netradus încă în bulgară), s-a născut cu capacitatea unică de a conversați cu Spiritul Compasiunii, care îi oferă informații de sănătate extrem de precise înainte de vreme.

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Agenția pentru Alimente și Medicamente a lui R. Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, revendicare sau reprezentare făcută sau accesibilă de pe acest blog sau orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de pe Internet care ar putea fi de interes și nu sunt menite să afirme sau să implice că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel legate sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, comerț înregistrat marcă comercială, logo, sigiliu legal sau oficial sau simbol protejat prin drepturi de autor care poate apărea în materialul referit.

Articole similare

Tort turtă dulce

Această prăjitură de turtă dulce este soluția perfectă de alimentație sănătoasă, deoarece nu conține gluten, fără lactate, fără ouă și fără grăsimi! Plin de condimente...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Plăcintă cu mere fără grăsimi

Nu există nimic mai bun decât plăcinta cu mere! Cu excepția cazului în care este plăcintă cu mere fără grăsimi, fără gluten și fără lactate,...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Varză de Bruxelles prăjită cu sirop de arțar

Varza de Bruxelles din această rețetă sunt incredibil de atrăgătoare. Este dulce, picant, picant și bogat în arome. Dacă picantul nu este treaba ta, nu-ți...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Apa de afine

Această apă de merișoare este echilibrul simplu și perfect între acrișor și dulce. Este ușor de făcut, frumos de privit și o modalitate delicioasă de...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult