Acest ceai cu gust de pământ este suficient de puternic pentru a reuni toate proprietățile uimitoare ale brusturelui, trifoiului, păpădiei și urzicii, dar suficient de ușor pentru a fi consumat de oricine. Reglați cantitatea de miere până când dulceața este pe placul dvs. Este o idee grozavă să faci un lot din acest ceai dimineața și să-l lași la frigider pentru a-l avea la dispoziție pe tot parcursul zilei.
Ingrediente:
- 2 ore apă;
- 1 lingura rădăcină de brusture uscată;
- 1 lingura trifoi roșu uscat;
- 1 lingura păpădie uscată;
- 1 lingura frunze uscate de urzică;
- 2 lingurite miere crudă (opțional).
Mod de preparare:
Fierbeți apa într-o cratiță mică sau într-un ceainic.
Luați apa de pe foc și adăugați ierburile. Lăsați ceaiul la infuzat timp de 15 minute sau mai mult.
Strecurați ceaiul și turnați-l într-o ceașcă. Adăugați miere crudă dacă doriți și bucurați-vă!
Sfaturi:
Dacă nu aveți ierburi uscate în vrac, puteți folosi ceaiuri ambalate cumpărate din magazin. Utilizați câte o pliculețe de ceai din rădăcină de brusture, trifoi roșu, păpădie și urzică.
Vezi mai multe retete:
„Supa „Ajutor pentru ficat” ;
„bulion de ajutor pentru ficat” ;
„Suc „Ajutor pentru ficat” ;
„Smoothie „Ajutor pentru ficat””;
„Salata „Liver Help” în două versiuni” .