PIZZA CU CARTOF DULCI FĂRĂ GLUTEN

Безглутенова пица от батати

Această pizza delicioasă fără gluten cu o crustă subțire de cartofi dulci este o bază excelentă pentru toate toppingurile preferate pentru pizza, cum ar fi măsline, ceapă, ierburi proaspete, rucola și o varietate de legume proaspete. Nu numai atât, dar și cartofii dulci din mlaștini își oferă beneficiile medicinale.

Cartofii dulci sunt un aliment important pentru stocarea glucozei și a glicogenului pentru ficat. Toți cartofii dulci sunt buni, chiar și cartofii dulci albi. Ca și cartofii obișnuiți, aceștia susțin aproape toate funcțiile de care este responsabil ficatul în corpul nostru. Cartofii dulci au proprietăți fitochimice care calmează un ficat încălzit, iritat, stagnant, lent și toxic și ajută la prevenirea spasmelor. De asemenea, oferă o serie de substanțe fitochimice pentru echilibrarea hormonilor din ficat. Ficatul folosește cartofi dulci și cartofi dulci pentru a regla și controla unele dintre funcțiile sale hormonale.

Ingrediente:

Pentru mlaștini:

  • 2 cartofi dulci, curățați și tăiați cubulețe (se face aproximativ 1 cană de cartofi dulci gătiți)
  • 3 linguri amidon de arrowroot
  • 3 linguri faina de cocos
  • 1/2 linguriță. oregano uscat
  • 1/2 linguriță. sare de mare

Sos marinara:

Toppinguri pentru pizza (orice combinație dintre acestea):

  • 1/2 ceapa rosie, tocata marunt
  • 3-4 roșii cherry, tăiate în jumătate
  • 1/4 ardei rosu, taiat cubulete
  • 5-6 măsline
  • 1/4 dovlecel mic, feliat
  • O mână de rucola proaspătă
  • O mână de busuioc proaspăt

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200°C.

Pune cartofii dulci tăiați cubulețe într-un cuptor cu abur. Acoperiți cu un capac și gătiți la abur timp de 10-15 minute până se înmoaie. Scoateți și răciți.

Puneți cartofii dulci într-un castron și pasați cu o furculiță sau cu un zdrobitor până la omogenizare. Măsurați 1 cană de piure de cartofi dulci și rezervați restul pentru o altă rețetă.

Amestecați cartofii dulci într-un castron cu făina de cocos , amidonul de săgeată, oregano uscat și sare de mare . Se amestecă până se obține un amestec uniform. Pus deoparte.

Preparați sosul marinara combinând piureul de roșii, oregano uscat , cimbru uscat, apa, sare de mare și piper într-un castron și amestecând până se omogenizează.

Pregătiți o tavă tapetată cu hârtie de copt și puneți aluatul pe ea. Cu ajutorul mâinilor, întindeți aluatul la o grosime de 1 cm.Se coace la cuptor pentru 20 de minute până se întărește deasupra.

Întindeți sosul marinara pe pizza și aranjați toppingurile pentru pizza la alegere. Coaceți încă 10 minute până când marginile se rumenesc. Adăugați rucola proaspătă sau busuioc și serviți imediat.

Porție pentru 1 pizza

Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Materialul de la Anthony William - Medical Medium® a fost folosit pentru a crea acest articol

Anthony William, creatorul mișcării mondiale pentru suc de țelină și autorul numărul 1 al celor mai bine vândute New York Times - "Healer Medium: Health Cleanse", "Mediu de vindecare: Ajutor pentru ficat", "Mediul de vindecare: cele mai utile alimente" , "Healeral-lea mediu", “ Mediul de vindecare: vindecarea tiroidei gland”, „Suc de țelină” și „Brain Saver” (netradus încă în bulgară), s-a născut cu capacitatea unică de a conversați cu Spiritul Compasiunii, care îi oferă informații de sănătate extrem de precise înainte de vreme.

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Agenția pentru Alimente și Medicamente a lui R. Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, revendicare sau reprezentare făcută sau accesibilă de pe acest blog sau orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de pe Internet care ar putea fi de interes și nu sunt menite să afirme sau să implice că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel legate sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, comerț înregistrat marcă comercială, logo, sigiliu legal sau oficial sau simbol protejat prin drepturi de autor care poate apărea în materialul referit.

Articole similare

Tort turtă dulce

Această prăjitură de turtă dulce este soluția perfectă de alimentație sănătoasă, deoarece nu conține gluten, fără lactate, fără ouă și fără grăsimi! Plin de condimente...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Plăcintă cu mere fără grăsimi

Nu există nimic mai bun decât plăcinta cu mere! Cu excepția cazului în care este plăcintă cu mere fără grăsimi, fără gluten și fără lactate,...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Varză de Bruxelles prăjită cu sirop de arțar

Varza de Bruxelles din această rețetă sunt incredibil de atrăgătoare. Este dulce, picant, picant și bogat în arome. Dacă picantul nu este treaba ta, nu-ți...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Apa de afine

Această apă de merișoare este echilibrul simplu și perfect între acrișor și dulce. Este ușor de făcut, frumos de privit și o modalitate delicioasă de...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult