Quesada vegană cu broccoli și sos de brânză fără lactate! Această quesadilla delicioasă are, de asemenea, un conținut scăzut de grăsimi, ceea ce o face o alegere mai bună pentru un răsfăț. Puteți folosi rețeta lui Anthony William pentru tortilla de cartofi sau puteți folosi o marcă care vă place, care nu conține cereale și porumb. Sunt o alegere excelentă și pentru copiii tăi!
Cartofi: sunt bogați în aminoacizi care suprimă în mod specific creșterea virusurilor. Cartofii au un conținut ridicat de glucoză, care oferă nutrienți pentru ficat, deoarece se bazează pe ea pentru a-și menține puterea. De asemenea, ajută la formarea rezervelor de glicogen - însăși resursa care ne protejează de problemele de zahăr din sânge, creșterea în greutate, ficatul gras și sindromul sângelui murdar.
Ingrediente:
- 1 cana broccoli tocat marunt
- 1/2 lingura. suc de lămâie
- Sare de mare , dupa gust (optional)
- 1/2 linguriță. fulgi de ardei roșu (opțional)
- Tortile de cartofi (sau folosiți o altă tortilla la alegere, fără cereale și porumb)
- O mână de coriandru proaspăt, pentru servire
Reteta de sos de branza (inlocuiti branza nacho daca doriti):
- 1 cana lapte de migdale neindulcit, mai mult daca este nevoie.
- 2 1/2 linguri. amidon de tapioca ;
- 1/2 lingura. praf de ceapa
- 1/2 linguriță. praf de usturoi
- 1/4 lingurita. paprika
- 1/4 lingurita. curcumă
- 1 lingura. suc de lămâie
- 1 lingura. aminoacizi de nucă de cocos (opțional)
- Sare de mare dupa gust (optional)
Mod de preparare:
Se fierbe broccoli tocat la abur până se fierbe. Puneți-le într-un bol mediu și adăugați sucul de lămâie și sarea de mare (dacă folosiți). Pus deoparte.
Pentru a face sosul de brânză, puneți într-o cratiță mică laptele de migdale neîndulcit, amidonul de tapioca, praf de ceapă, praf de usturoi, boia de ardei, turmeric , suc de lămâie , aminoacizi de nucă de cocos (dacă se folosește) și sare de mare (dacă se folosește). Se amestecă cu un tel până se obține un amestec uniform.
Se pune oala la foc mediu și se aduce la fierbere. Reduceți focul la mic și reduceți sosul, amestecând des, până când amestecul se îngroașă - aproximativ 1-2 minute. Se ia de pe foc si se da deoparte.
Pune o tortilla pe o tigaie antiaderenta si adauga un strat de sos de branza. Acoperiți cu 1/4 cană de broccoli aburit, stropiți cu fulgi de ardei roșu (dacă folosiți) și încă un strat de sos de brânză pentru a acoperi broccoli. Puneți o altă tortilla deasupra și prăjiți la foc mediu-mare timp de 2-3 minute până se rumenește pe fund. Întoarceți și gătiți încă 2-3 minute sau până se rumenesc. Repetați cu tortillas rămase. Tăiați quesadilla în 4 bucăți, ornat cu coriandru proaspăt și servește imediat.
Porție pentru 2 persoane.
Pentru mai multe informații despre proprietățile vindecătoare ale zeci de alimente diferite, citiți cărțile lui Anthony William The Best Foods and Liver Help sau vizitați blogul nostru .