Aceste sarmale proaspete și colorate sunt o modalitate excelentă de a vă încărca ziua cu legume. O sugestie distractivă pentru prânz - puneți o tavă cu legume tocate, astfel încât fiecare să poată face rulouri după bunul său plac. De asemenea, puteți face o varietate de dips folosind unele dintre celelalte rețete din The Wholesome Foods de Anthony William - încercați pesto de coriandru, sos de salată cu tahini cu usturoi sau dip de avocado pentru rulouri nori.
Ingrediente:
- 6 frunze mari de varză;
- 1 ardei gras, orice culoare;
- 1 avocado;
- 1/4 varză roșie;
- 2 curmale, fără sâmburi ;
- 2 cani de varza;
- 2 căni de microplante;
- 1 cană de mango tăiat cubulețe;
- 1 cană roșii tăiate cubulețe;
- 1 sfert de ghimbir;
- jalapeños felii subțiri (opțional).
Mod de preparare:
Clătiți frunzele de varză și tăiați tulpinile. Puteți păstra mânerele pentru supă sau smoothie-uri. Tăiați ardeiul, avocado și varza roșie în fâșii subțiri. Tăiați mărunt și pasați curmalele pentru a face o pastă. Cu partea de tulpină îndreptată spre tine, începeți cu partea dreaptă a frunzelor de varză și umpleți-le cu verdeața tocată, muguri și microierburi. Întoarceți-vă în partea stângă ca un burrito, pliând partea superioară a frunzelor. Utilizați pasta de curmale de pe marginea stângă a frunzelor de varză pentru a le lipi. Repetați cu frunzele de varză rămase, umplutura și pastele. Pentru dip, amestecați mango, roșiile, ghimbir și jalapeño (opțional) până la omogenizare.
Porție pentru 1-2 persoane.
Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .