BISCUITI FARA GLUTEN CU BANANE SI NUCI DE OVAZ

Безглутенови бисквити с банан и овесени ядки

Rețeta acestor fursecuri este extrem de simplă și constă doar din câteva ingrediente cheie, dar asta nu înseamnă că le lipsește deloc o varietate de arome. Le puteți face din timp pentru a le bucura în diminețile aglomerate sau le puteți pune în cutiile de prânz ale fiecărui membru al familiei.

Această rețetă delicioasă este una dintre cele peste 75 de rețete din cartea Cleanse for Health .

Să aruncăm o privire la modul în care unele dintre ingredientele cheie din aceste prăjituri cu banane fără gluten din fulgi de ovăz vă pot sprijini vindecarea:

Banane: fructoza din banane este o sursă de hrană preferată pentru ficat. Oferă combustibil rapid pentru ficat și trezește celulele latente, sporindu-le ingeniozitatea și eficiența. Calmează mucoasa tractului intestinal și, de asemenea, calmează nervii asociați cu tractul intestinal. Contrar credinței populare, bananele sunt unul dintre cele mai antibacteriene, antiinflamatoare și antifungice alimente. Un produs grozav de combinat cu alte alimente bogate în nutrienți sau de luat cu suplimente, deoarece îmbunătățesc capacitatea ficatului de a absorbi nutrienți.

Stafidele: Stafidele pot fi ușor trecute cu vederea sau uitate, dar de fapt oferă beneficii mari pentru sănătate și oferă de fapt mai multă putere nutritivă decât boabele de goji, care sunt prezentate ca un superaliment. Stafidele pot varia în mărime și culoare în funcție de tipul de struguri folosit. Strugurii au o listă lungă de beneficii medicinale și pot fi de ajutor în special atunci când vine vorba de combaterea celor patru fără milă (radiații, metale grele toxice , DDT și boom-ul virusului - mai multe despre acest subiect în cartea de ajutor pentru ficat ). Au proprietăți antivirale puternice și pot ajuta la eliminarea radiațiilor din organism. Datorită eforturilor comune ale aminoacizilor și antocianilor, aceștia elimină DDT-ul și metalele grele toxice din ficat.

Ingrediente:

  • 1 banană mare coaptă (aproximativ 1/2 cană piure);
  • 1 cană de fulgi de ovăz fără gluten;
  • 1 lingura scorțișoară ;
  • 1/4 cană afine sau stafide (opțional).

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 180°C. Tapetați o tavă de dimensiune medie cu o tavă de copt.

Puneți banana într-un bol mediu și zdrobiți-o cu o furculiță. Adaugati ovazul, scortisoara si afinele sau stafidele, oricare ati ales. Se amestecă până când se obține un aluat uniform.

Scoateți o minge din amestec folosind o lingură - ar trebui să obțineți aproximativ 8 bile de dimensiuni egale. Așezați-le pe hârtie de copt și aplatizați-le ușor folosind fundul unui pahar pentru a lua forma de biscuiți.

Pune fursecurile la cuptor și coacem timp de 15 până la 20 de minute, până se rumenesc pe ambele părți. Răciți-le complet înainte de a le consuma.

Porție pentru 8 biscuiți.



Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Materialul de la Anthony William - Medical Medium® a fost folosit pentru a crea acest articol

Anthony William, creatorul mișcării mondiale pentru suc de țelină și autorul numărul 1 al celor mai bine vândute New York Times - "Healer Medium: Health Cleanse", "Mediu de vindecare: Ajutor pentru ficat", "Mediul de vindecare: cele mai utile alimente" , "Healeral-lea mediu", “ Mediul de vindecare: vindecarea tiroidei gland”, „Suc de țelină” și „Brain Saver” (netradus încă în bulgară), s-a născut cu capacitatea unică de a conversați cu Spiritul Compasiunii, care îi oferă informații de sănătate extrem de precise înainte de vreme.

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Agenția pentru Alimente și Medicamente a lui R. Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, revendicare sau reprezentare făcută sau accesibilă de pe acest blog sau orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de pe Internet care ar putea fi de interes și nu sunt menite să afirme sau să implice că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel legate sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, comerț înregistrat marcă comercială, logo, sigiliu legal sau oficial sau simbol protejat prin drepturi de autor care poate apărea în materialul referit.

Articole similare

Tort turtă dulce

Această prăjitură de turtă dulce este soluția perfectă de alimentație sănătoasă, deoarece nu conține gluten, fără lactate, fără ouă și fără grăsimi! Plin de condimente...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Plăcintă cu mere fără grăsimi

Nu există nimic mai bun decât plăcinta cu mere! Cu excepția cazului în care este plăcintă cu mere fără grăsimi, fără gluten și fără lactate,...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Varză de Bruxelles prăjită cu sirop de arțar

Varza de Bruxelles din această rețetă sunt incredibil de atrăgătoare. Este dulce, picant, picant și bogat în arome. Dacă picantul nu este treaba ta, nu-ți...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Apa de afine

Această apă de merișoare este echilibrul simplu și perfect între acrișor și dulce. Este ușor de făcut, frumos de privit și o modalitate delicioasă de...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult