ALIMENTE MEDICINALE PENTRU SISTEMUL REPRODUCTIV

ALIMENTE MEDICINALE PENTRU SISTEMUL REPRODUCTIV

Când încercați să concepeți sau să aveți grijă de o sarcină care a avut loc deja, faceți din acesta motto-ul dvs.: „Mâncați fructe pentru a da roade”. Acest lucru se datorează faptului că formarea unui făt este exact ceea ce faci atunci când promovezi o nouă viață în tine. Sună puțin clișeu (și prostesc) să compari sistemul reproducător al unei femei cu o floare, dar chiar este. Dacă ai studiat vreodată botanica, știi că florile au un pistil care conține mugurii de semințe care sunt fertilizați și în cele din urmă formează un fruct. Suna familiar? Procesul este foarte asemănător cu cel de la oameni.

Și tu ai fost cândva un ovul mic care a fertilizat și a devenit om. Când mănânci un făt care a fost cândva un ovul mic care a fertilizat și s-a format în mod miraculos într-un făt, tu și fătul vă uniți forțele. Absorbiți înțelepciunea și proprietățile dătătoare de viață ale fructului.

Fructele au calități nutriționale uimitoare. În primul rând, sistemul reproducător funcționează pe bază de glucoză, iar cea mai bună, cea mai biodisponibilă sursă de glucoză este fructele (și apa de cocos și mierea crudă). Obsesia noastră culturală pentru dietele bogate în proteine ​​funcționează împotriva ta dacă ești o femeie care încearcă să rămână însărcinată sau să mențină o sarcină sănătoasă, deoarece sistemul reproductiv al unei femei nu funcționează pe proteine. Pe lângă glucoză, are nevoie și de minerale, micronutrienți, electroliți, micronutrienți, fitochimice și alți compuși importanți care se găsesc doar în cele patru grupe de alimente sacre - fructe, legume, ierburi și condimente și alimente sălbatice (mai multe despre aceste grupe de alimente, puteți citi în cartea lui Anthony William „Cele mai utile alimente” ). Corpul dumneavoastră folosește aceste elemente pentru a se proteja de substanțele otrăvitoare din diferite materiale plastice, pesticide, erbicide, produse farmaceutice și alimente OMG.

Când căutați o dietă nutritivă care să promoveze fertilitatea, luați în considerare compoziția laptelui matern. Este bogat în zahăr, sărac în grăsimi și relativ sărac în proteine. Este practic cea mai bună apă cu zahăr. Deoarece laptele matern va fi primul aliment pentru copilul pe care speri să-l ai, îți vei face corpul să se miște în direcția corectă dacă începi să iei o abordare similară a compoziției generale a ceea ce mănânci: primul pe listă este natural. zahăr (sub formă de fructoză și glucoză din surse alimentare integrale, mai ales fructe), urmat de unele grăsimi și o porție mult mai mică de proteine. Femeile care urmează diete bogate în proteine/sărace în carbohidrați, în special atunci când au peste 30 de ani, au adesea dificultăți în a produce lapte matern, deoarece nu au elementele de bază potrivite.

Așadar, dacă principala ta preocupare nutrițională a fost să obții suficiente proteine, îndreaptă-ți atenția către fructe. Spiritul compasiunii îi sugerează lui Anthony William că, în viitor, printre miile de compuși ascunși, coenzime și fitochimice pe care știința medicală le va descoperi că sunt prezente în fructe, legume, ierburi și condimente, precum și în alimente sălbatice, un singur grup de compuși vor ieși în evidență, favorizând fertilitatea. Acești compuși puternici vor juca un rol cheie în viitorul reproducerii. Oamenii de știință le vor extrage dintr-o anumită varietate de polifenoli, le vor concentra și vor folosi aceste concentrate pentru a crea noi medicamente care să rezolve criza de infertilitate cu care ne vom confrunta. Deocamdată, modalitatea de a le obține este să mănânci alimente din cele patru grupe alimentare sacre, în special fructe de pădure (inclusiv afinele sălbatice). Ingredientele de fertilitate din boabe susțin sistemul reproducător prin (1) echilibrarea hormonilor reproductivi și (2) gestionarea absorbției de către sistemul reproducător a nutrienților specifici de care știința nu a descoperit încă că are nevoie din abundență pentru a funcționa optim.

Alte fructe ideale pentru fertilitate sunt portocalele, bananele, avocado, strugurii, mango, pepenii, zmeura, castraveții, cireșele și limele. Alte alimente puternice pentru întinerirea sistemului reproducător – fie că este vorba de o „baterie moartă” sau de afecțiuni precum boala inflamatorie pelvină, endometrioza, fibroamele, sindromul ovarului polichistic (PCOS) sau chisturile ovariene – sunt sparanghelul, spanacul, anghinarea, varza, țelina, salata verde. , cartofi, usturoi, frunze de urzica, frunze de zmeura, nuca de cocos, varza, microverzi, trifoi rosu si miere cruda. Pentru a afla și mai multe despre ceea ce vă fac aceste alimente, citiți cartea lui Anthony William Cele mai bune alimente .

Publicații similare

[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.